香港長跑網 - 長跑長友

標題: OTW 2013 waiting list 2xx...... [打印本頁]

作者: ChowChow    時間: 2013-6-10 22:00
標題: OTW 2013 waiting list 2xx......
今年好大機會要缺席了......好失望唷
抽中的師兄師姐俾心機
作者: laputa99    時間: 2013-6-10 23:35
ching, 不要擔心.  waiting 是有的.  我前兩年個隊waitng 2百幾都有, 好好訓練
作者: wowodog    時間: 2013-6-11 10:16
laputa99 發表於 2013-6-10 23:35
ching, 不要擔心.  waiting 是有的.  我前兩年個隊waitng 2百幾都有, 好好訓練

如果waiting list 70幾 機會非常大???
作者: junjun    時間: 2013-6-16 11:35
根據以往經驗... 有WAITING 都好大機會玩... 你仲要70幾, 好快可能有架啦~
作者: wowodog    時間: 2013-6-19 09:38
junjun 發表於 2013-6-16 11:35
根據以往經驗... 有WAITING 都好大機會玩... 你仲要70幾, 好快可能有架啦~

謝謝,要多加練習。

作者: steve902    時間: 2013-6-26 22:28
一般程況下, 所有 waiting list 的隊伍, 到最後都能輪到, 所以貴隊一定能 wait 到, 應在大約9月底收到大會通知, 現積極備戰! 加油!
作者: ChowChow    時間: 2013-9-25 23:18
有朋友搵咗我入隊, 放棄咗個2xx waiting list
18/9, 先叫到W174, 得返10日, 最多叫到200, 近年呢類比賽越嚟越受歡迎

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2