香港長跑網 - 長跑長友

標題: 新手報到 請多多指教 另有問題請教各師兄 [打印本頁]

作者: ken9833    時間: 2008-10-16 03:11
標題: 新手報到 請多多指教 另有問題請教各師兄
本人EVERY week 跑4天 巳跑了三個月 我係在紅磡海逸酒店後面海濱長廊跑 我現在跑來回共6次究竟跑左幾遠呢大約用了1小時40分左右 我想參加比賽 我應該 參加幾遠賽事 同有咩近期比賽可參加 多謝指教 THx
作者: 細明哥    時間: 2008-10-16 03:42
原帖由 ken9833 於 2008-10-16 03:11 發表
本人EVERY week 跑4天 巳跑了三個月 我係在紅磡海逸酒店後面海濱長廊跑 我現在跑來回共6次究竟跑左幾遠呢大約用了1小時40分左右 我想參加比賽 我應該 參加幾遠賽事 同有咩近期比賽可參加 多謝指教 THx

歡迎!
你可以用這個網去量度距離http://42.195km.net/e/jogsim/
作者: 力    時間: 2008-10-16 08:52
原帖由 ken9833 於 2008-10-16 03:11 發表

有咩近期比賽可參加
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1474&extra=page%3D1
作者: 曲奇    時間: 2008-10-16 09:20
歡迎加入...
既然你咁有恆心練跑..
要參加比賽一定冇問題~
作者: 龜速行    時間: 2008-10-16 09:47
welcome welcome

ken9833 c hing

多多指教ar

add oil la

作者: oscar    時間: 2008-10-16 10:30
作者: SimonFai    時間: 2008-10-16 10:51
Hello, Ken9833,
You are welcome
作者: nc    時間: 2008-10-16 12:10
歡迎ken兄  ,請多多指教.
作者: 叮叮噹    時間: 2008-10-16 23:53
歡迎Ken2兄,

長跑長友.
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-10-17 10:11
ken ching歡迎歡迎,你一個星期跑4日,仲跑成差唔多兩個鐘,我諗大部份比賽你應該都冇問題。
以後多d上來吹吓水,大家分享吓啦。
登錄/註冊後可看大圖