香港長跑網 - 長跑長友

標題: PAPAGO Gowatch 770 GPS 運動手錶 [打印本頁]

作者: tpcwong    時間: 2013-9-22 16:31
標題: PAPAGO Gowatch 770 GPS 運動手錶
又有新GPS手錶!

作者: kunilam    時間: 2013-9-22 18:54
甘似Nike SportWatch 既?

登錄/註冊後可看大圖

作者: 柔詠    時間: 2013-9-22 19:48
how much ??
作者: allanccl    時間: 2013-9-22 21:36
IPX6/IPX7 防水堅固耐用?
Garmin 910XT 是IPX8 級防水都會入水,咁差既防水,我不會考慮。
作者: jefflam77    時間: 2013-9-23 08:36
allanccl 發表於 2013-9-22 21:36
IPX6/IPX7 防水,堅固耐用?
Garmin 910XT 是IPX8 級防水都會入水,咁差既防水,我不會考慮。  ...

我隻410跑馬仔都入水:),雖然功能ok,始終入水好致命!
作者: Samuel    時間: 2013-9-23 10:57
我隻405得ipx7都冇入水……剛剛8月北海道馬拉松落大雨都冇事喎
作者: Samuel    時間: 2013-9-23 11:00
另外北海道馬我仲帶着sony手機ipx6/7都冇入水……而且仲可以影相
作者: allanccl    時間: 2013-9-23 19:31
Samuel 發表於 2013-9-23 11:00
另外北海道馬我仲帶着sony手機ipx6/7都冇入水……而且仲可以影相

那次跑步有下雨嗎? 記著僥倖不會是永遠的,用得提心吊膽又何必呢!

作者: allanccl    時間: 2013-9-23 19:36
jefflam77 發表於 2013-9-23 08:36
我隻410跑馬仔都入水:),雖然功能ok,始終入水好致命!

係囉! 以前以為小心使用,不游水,不戴住沖涼便會沒事,但最終都係入左水,仲要係佢話自己IPX8級防水,所以我而家買GPS錶首要是睇防水功能。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2