香港長跑網 - 長跑長友

標題: 荃灣肥仔報到 [打印本頁]

作者: 細細個~    時間: 2008-10-25 17:42
標題: 荃灣肥仔報到
HI ! 大家好 !  我係荃灣麗城肥仔報到
作者: Alfred    時間: 2008-10-25 18:01
Welcome to join us.
作者: 瘋瘋    時間: 2008-10-25 18:03
作者: 細細個~    時間: 2008-10-25 18:10
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-10-25 18:03 發表
千其唔好話自己肥, 跑下跑下好快會瘦架!
歡迎你呀, 肥仔兄哈哈~

練跑咗一年瘦咗廿幾磅 不過仲係好肥
作者: 龜速行    時間: 2008-10-25 18:16
welcome welcome

細細個 c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

c hing 減左廿幾磅"強" ar

在裏跑開?最近有沒有報比賽?
作者: kenneth    時間: 2008-10-25 18:19
作者: 細細個~    時間: 2008-10-25 18:50
原帖由 龜速行 於 2008-10-25 18:16 發表
welcome welcome

細細個 c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

c hing 減左廿幾磅"強" ar

在裏跑開?最近有沒有報比賽?

第一次跑 2008 渣打十公里

第二次跑 2009 渣打十公里

新手新腳
作者: ChARsoN    時間: 2008-10-25 19:29
標題: 回復 4# 的帖子
hello~
如要減肥ge 話跑果時就唔好咁博命了~
要慢慢跑先燃燒到脂肪
作者: blurmax    時間: 2008-10-25 20:16
荃灣肥仔,

Welcome to LongRun.hk.

Some theory mentioned SLD (Slow Long Distance Run) is best to loose weight

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: 龜速行    時間: 2008-10-25 21:53
標題: 回復 7# 的帖子
細細個 c hing

2009渣打十公里

add oil ar

go go let's go

作者: Gills    時間: 2008-10-25 22:45
原帖由 細細個~ 於 25-10-2008 17:42 發表
HI ! 大家好 !  我係荃灣麗城肥仔報到

細細個上年同你打倒果位同事,今年有冇報渣打,經過一年之練習,減到20磅唔錯啦,再比D心機跑,尼度好多位C兄/C姐都係為左減磅開始玩長跑, 多D黎長跑網玩下, 有別於一般討論區.加油...C兄/C姐們撐你.
作者: 叮叮噹    時間: 2008-10-25 23:12
原帖由 Gills 於 2008-10-25 22:45 發表

細細個上年同你打倒果位同事,今年有冇報渣打,經過一年之練習,減到20磅唔錯啦,再比D心機跑,尼度好多位C兄/C姐都係為左減磅開始玩長跑, 多D黎長跑網玩下, 有別於一般討論區.加油...C兄/C姐們撐你.

歡迎你!
一年減了廿磅,成績唔錯,
繼續努力,跑步減肥成功!
作者: oscar    時間: 2008-10-25 23:37
作者: ram    時間: 2008-10-25 23:55
歡迎細細個c兄,住麗城去跑步好方便
有興趣可約埋跑去深井,條路線幾好跑架,
加油加油!

作者: Ah_ming    時間: 2008-10-26 08:57
Hi, 你好嗎!我都係麗城跑. 歡迎!
作者: 細細個~    時間: 2008-10-26 13:27
原帖由 Gills 於 2008-10-25 22:45 發表

多謝呢度咁多位 c 兄 c 姐鼓勵..........小肥在此謝過

已經同亞叔報咗渣打十公里挑戰組 , 我跑壯年佢跑先進 2 組 , 可以一齊起步再拚高低

樓上 c 兄講由麗城跑到去深井唔知來回有冇十公里 , 我最遠都係跑到汀九迥旋處果度調頭 , 因我怕跑果

條長斜
作者: 龜速行    時間: 2008-10-26 17:37
細細個 c hing

小弟想起!!!!!

原來是<你>

今年 add more oil ar

作者: kitman2000    時間: 2008-10-28 00:14
你好~~~大家同區可以一齊練!
作者: 細細個~    時間: 2008-10-30 21:34
原來呢度有好多荃灣跑友 , 可能會朝見口晚見面喎
作者: di692    時間: 2008-10-31 11:05
我都係荃灣友呀,多多指教!!
作者: redred    時間: 2008-10-31 16:48
細細ching, 歡迎你呀
跑步減肥真係快d架
你要努力,比心機
作者: 細細個~    時間: 2008-11-3 11:45
原帖由 redred 於 2008-10-31 16:48 發表
細細ching, 歡迎你呀
跑步減肥真係快d架
你要努力,比心機

多謝 c 兄鼓勵我體重目標係 140 磅 , 十公里時間目標係 60 分鐘內 , 不過我諗達標應該會係 2010 年
作者: tank1438    時間: 2008-11-11 14:59
原帖由 細細個~ 於 2008-11-3 11:45 發表

多謝 c 兄鼓勵我體重目標係 140 磅 , 十公里時間目標係 60 分鐘內 , 不過我諗達標應該會係 2010 年

時間我就達你目標好耐 ...不過體重減左廿磅之後無咩點減過喇 ..我今年報左半馬挑戰組
作者: kenneth    時間: 2008-11-11 15:02
作者: tank1438    時間: 2008-11-11 15:05
好呀
作者: 曲奇    時間: 2008-11-11 18:00
CHING,加油~
希望你修身成功~~
作者: 細細個~    時間: 2008-11-11 22:15
原帖由 tank1438 於 2008-11-11 14:59 發表

時間我就達你目標好耐 ...不過體重減左廿磅之後無咩點減過喇 ..我今年報左半馬挑戰組

大家一齊加油.......yeah !

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2