香港長跑網 - 長跑長友

標題: 萬宜地質跑2014 [打印本頁]

作者: ckycat    時間: 2013-12-2 00:43
標題: 萬宜地質跑2014
爬文爬了一晚,除左「賽事列表」提過之外,
沒有 ching ctsz 討論,
原因是大家都留力參加 CCM?
有參加過的 ching ctsz 分享下,是否玩得過?
作者: rexleung    時間: 2013-12-2 02:23
報咗CCM,地質就唔報喇...唔係實悶死
作者: 大文DaiMan    時間: 2013-12-2 08:43
rexleung 發表於 2013-12-2 02:23
報咗CCM,地質就唔報喇...唔係實悶死

Why, C Hing?
作者: josam    時間: 2013-12-2 16:33
2個賽事條路基本上差唔多一樣.
作者: planetso    時間: 2013-12-2 16:34
唔怪的地質跑咁靜局, 原來ching ctse們多數會跑CCM?

我報左地質跑, 條路行山行過 雖未跑過, 但鹿頸都攪的掂, 有信心!
風景一流
作者: ckycat    時間: 2013-12-2 19:32
planetso 發表於 2013-12-2 16:34
唔怪的地質跑咁靜局, 原來ching ctse們多數會跑CCM?

我報左地質跑, 條路行山行過  雖未跑過, 但鹿頸都 ...

地質跑唔係鹿頸吧?去西霸、東霸。。。
但我搵唔到地圖,
淨係報名表果度有一線條
作者: hawkins    時間: 2013-12-2 21:09
有冇救護先?
Btw,當練長課都ok...
作者: saki    時間: 2013-12-3 11:59
Polar 20k 同ccm唔同嘅地方有兩個:
1. 去到東壩後,polar 會落到底先回程,ccm就一過完壩就回程
2. 回程過直昇機polar會直接落斜路番去終點,而ccm會先右轉入西灣路,再折返去直昇機後右轉落斜
作者: Turtle    時間: 2013-12-3 12:46
上年我地質同CCm 都有跑, 無問題呀..

地質報名費又平D...都好多人玩㗎!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2