香港長跑網 - 長跑長友

標題: 渣打馬拉松2008己發出接納通知書領取號碼布、計時晶片及選手包等物品 [打印本頁]

作者: 慢子 Wilson    時間: 2007-12-25 20:22
標題: 渣打馬拉松2008己發出接納通知書領取號碼布、計時晶片及選手包等物品

渣打馬拉松2008己發出接納通知書領取號碼布、計時晶片及選手包等物品

大家收到未呀?不過好不方便,要2月13日4-6pm去攞,有無搞錯?

登錄/註冊後可看大圖

作者: blurmax    時間: 2007-12-25 21:51
標題: Me too
Me too.
My collection time and date is as same as U.
作者: 力    時間: 2007-12-25 23:01
I hadn't got the notice, is it sent via e-mail or post?
作者: blurmax    時間: 2007-12-25 23:42

Alex,

The acceptance letter will be delivered to U by post with many useless advertisement coupons.
作者: ChARsoN    時間: 2007-12-26 01:14
我二月十四日晚上8~9點
好彩我冇女
不過最後一日放假先去...搞到冇得早訓
作者: awyh    時間: 2007-12-26 06:07
其實個Range係邊幾日,印象中住年好似可以唔跟佢個Schedule。
作者: kenneth    時間: 2007-12-26 09:54
作者: 力    時間: 2007-12-26 18:06
原帖由 blurmax 於 2007-12-25 23:42 發表

Alex,

The acceptance letter will be delivered to U by post with many useless advertisement coupons.

Thank U C-hing
作者: philomena    時間: 2008-2-11 15:42
係唔係真係可以唔跟時間去取?
作者: kenneth    時間: 2008-2-11 16:02
作者: michaelyw    時間: 2008-2-12 14:10
我二月十五日下午4時到下午6時
比賽前兩日先去攞,又見咁多人都比我早~
難免有點疑惑 ~
但我估 佢地係 隨機 安排人去攞吧~
作者: awyh    時間: 2008-2-12 20:16
唔使跟佢個Schedule,如果佢真係因為跑手唔跟schedule而大會唔俾號碼布該跑手,你估大會有乜後果。可能有機會見報都似。(你知啦,渣打年年都俾人鬧 )
作者: philomena    時間: 2008-2-13 18:49
我剛剛去維園取了,真係唔需要跟指定時間,可能係放工時間,好多人排隊,大約要排半小時.
作者: alfonsobbc    時間: 2008-2-14 12:23
請問最早可以幾點鐘去攞號碼布呢?
作者: bigwan    時間: 2008-2-14 13:13
昨午已領取號碼布/晶片/T恤
作者: vita375    時間: 2008-2-14 22:16
我無跟日期時間去,連封信都無帶都攞到,不過要身份証去詢問處查資料先,前後都要半粒鐘。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2