香港長跑網 - 長跑長友

標題: GigaSports分店貨品問題 [打印本頁]

作者: Rick724    時間: 2013-12-6 21:19
標題: GigaSports分店貨品問題
請問有無師兄知道邊間分店仲有vivobarefoot同five fingers賣?THX

作者: sean33    時間: 2013-12-7 16:33
vivobarefoot真係好似無喇~5fingers金鐘仲有~
vivobarefoot係毅x有賣~
作者: Rick724    時間: 2013-12-8 17:41
sean33 發表於 2013-12-7 16:33
vivobarefoot真係好似無喇~5fingers金鐘仲有~
vivobarefoot係毅x有賣~

唔該晒你~~~想再問下金鐘D五指算唔算賣剩蔗無新貨?
作者: sean33    時間: 2013-12-9 15:26
Rick724 發表於 2013-12-8 17:41
唔該晒你~~~想再問下金鐘D五指算唔算賣剩蔗無新貨?

咁就無特別留意,不過都無以前擺得咁當眼~
師兄玩赤足跑?
作者: Rick724    時間: 2013-12-9 18:42
sean33 發表於 2013-12-9 15:26
咁就無特別留意,不過都無以前擺得咁當眼~
師兄玩赤足跑?

因自己腳闊,E類鞋有大腳指框加上零落差好著D
作者: sean33    時間: 2013-12-10 12:35
師兄,其實New Balance Minimus系列都好正,夠闊掌同差落少,呢排好多地方做特價,可以留意下~
作者: Rick724    時間: 2013-12-10 18:45
New Balance著過MR01 MT00 MR730初初感覺幾好
E家養大左胃口要選D鞋頭唔曲起著前掌感覺會再好D
作者: sean33    時間: 2013-12-11 12:39
Rick724 發表於 2013-12-10 18:45
New Balance著過MR01 MT00 MR730初初感覺幾好
E家養大左胃口要選D鞋頭唔曲起著前掌感覺會再好D ...

試下MIZUNO呢對, 太子東X有~
http://www.mizuno.com.tw/04product/product_detail.aspx?pid=8550
作者: bladerunner    時間: 2013-12-11 14:43
打電話去E?capade問吓,喺佢個網站兩個牌子都有。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2