香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2009.1.18 中國沿岸馬拉松 [報名截止] [打印本頁]

作者: 力    時間: 2008-11-3 09:36
標題: 2009.1.18 中國沿岸馬拉松 [報名截止]
主辦        : 香港元老會
日期       :2009年1月18日(星期日)   
起跑時間:上午8:00
距離       :42.195 / 21.1 km
地點       :西貢北潭涌
截止報名日期:2009年1月04日
報名費用: $240
/ $190 (香港元老會會員) 2008年12月18日之後 $340 / $290 (香港元老會會員)
晶片按金 : $100
網址 :
http://www.avohk.org/
報名表    : http://www.avohk.org/media/fck/File/Entry%20forms/CCM%2009%20chi(1).pdf
交通 : 大會提供巴士供跑手選擇。

長跑網參加名單:

1) Alex
2) blurmax
3) ee_tpk
4) Harvey
5) jc8866
6) miller
7) Power42195
8) saki
9) shogikin
10) tomtomthecat
11) waynekkw
12) 前進
13) 花子阿DEE

作者: leefs    時間: 2008-11-3 09:47
報名費咁貴,唔去啦…

作者: 力    時間: 2008-11-3 10:22
標題: 回復 2# 的帖子
平過渣打馬拉松wor!

作者: saki    時間: 2008-11-3 10:59
當係渣打前最後一課LSD或者是預賽都不錯............

作者: oscar    時間: 2008-11-3 12:07
作者: blurmax    時間: 2008-11-3 12:25
This is one of my favourite races - probably will enroll HM

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: shogikin    時間: 2008-11-3 12:47
To : 皇上,

臣為此賽
月供$20供足一年
請批准臣參加

Kin in Running
作者: leefs    時間: 2008-11-3 12:58
原帖由 shogikin 於 2008-11-3 12:47 發表 To : 皇上,臣為此賽月供$20供足一年請批准臣參加Kin in Running
早知報"味精龍"!

作者: Ning    時間: 2008-11-3 13:14
Is it possible to take two FM within three weeks?
作者: shogikin    時間: 2008-11-3 13:35
原帖由 Ning 於 2008-11-3 13:14 發表
Is it possible to take two FM within three weeks?

慢慢跑應該ok
次次都要快跑就難d

To : 皇上
味精濃就不好吃咁多
吃得多會........
今天皇上的旨意很含糊不清呀

作者: saki    時間: 2008-11-3 13:37
請注意: 今日中文版本的參賽表格有錯, 新版本明日會上載
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-11-3 13:38
標題: 回復 1# 的帖子
其實呢個比賽$240仲包埋來回接送真係幾抵,如果唔係同渣打太接近我都想報呀~
作者: saki    時間: 2008-11-3 13:47
原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-3 13:38 發表
其實呢個比賽$240仲包埋來回接送真係幾抵,如果唔係同渣打太接近我都想報呀~

我只是半馬, 跑完之後三星期再玩渣打半馬應該頂得住的
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-11-3 13:48
原帖由 shogikin 於 2008-11-3 13:35 發表

慢慢跑應該ok
次次都要快跑就難d

To : 皇上
味精濃就不好吃咁多
吃得多會........
今天皇上的旨意很含糊不清呀

堅兄:
唔好咁多心啦,你仲有個澳馬wor,點跑得咁多呀?[attach]2967[/attach]
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-11-3 13:51
原帖由 saki 於 2008-11-3 13:47 發表

我只是半馬, 跑完之後三星期再玩渣打半馬應該頂得住的 " />" />" />" />" />" />

但係如果跑半馬就冇咁抵玩。
作者: 力    時間: 2008-11-3 13:55
標題: 回復 14# 的帖子
As far as I know, Kin wants to take 3 FM a year. 1st is Macau, 2nd is CCM & 3rd is SCM.
作者: Ning    時間: 2008-11-3 14:01
The problem is there is only three weeks between CCM and SCM.
作者: shogikin    時間: 2008-11-3 15:25
全馬一定要跑
我只是慢慢跑
大圍兄不用擔心

上年都有跑1st is Macau & 3rd is SCM. 今年只是中間加多一個
為了這3個比賽,今年未停過練習
真多得各跑友支持,推動!!!

作者: saki    時間: 2008-11-5 01:34
資料有錯:

報名費用:
2008年12月18日之前
$240 / $190 (香港元老會會員)

2008年12月18日之後
$340 / $290 (香港元老會會員)

請更正 :-)
作者: 力    時間: 2008-11-5 08:56
標題: 回復 19# 的帖子
Thanks for your advise!
作者: spmho    時間: 2008-11-5 11:07
想問下呢條半馬路同1026大尾條半馬比,邊條正D?
作者: blurmax    時間: 2008-11-5 11:10
In my opinion the route of CCM is even tougher, but more challenging scenic.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: 力    時間: 2008-11-5 11:21
原帖由 stanleyhpm 於 2008-11-5 11:07 發表
想問下呢條半馬路同1026大尾條半馬比,邊條正D?

In my opinion, CCM's route 正D. The view is better and more slope to run.
For Fila HM, I can completed it within 2hrs.
For CCM HM, I ran more than 130 last year.
作者: spmho    時間: 2008-11-5 11:26
原帖由 Alex 於 2008-11-5 11:21 發表

In my opinion, CCM's route 正D. The view is better and more slope to run.
For Fila HM, I can completed it within 2hrs.
For CCM HM, I ran more than 130 last year.f ...

you mean 130 minutes?

作者: Alfred    時間: 2008-11-5 11:27
原帖由 stanleyhpm 於 5/11/2008 11:26 發表

any typo?

it means 130 min. = 2hrs 10 min.
作者: 力    時間: 2008-11-5 11:43
標題: 回復 24# 的帖子
I cannot completed a HM by one  & half hour. I mean 130 minutes.
作者: ee_tpk    時間: 2008-11-6 08:14
小妹都打算報名呢個...半馬 ..
當係渣打之前既練習...
作者: miller    時間: 2008-11-6 09:56
呢個應該將會係我呢個賽季最後一個半馬…
作者: sleung2002hk    時間: 2008-11-6 10:31
都諗緊報唔報好 1月有美津濃~如果玩可能會玩全馬~~好似又好近渣打...
作者: shogikin    時間: 2008-11-7 12:19
想問報名情況如何
我可能跑完澳門7/12
回來才報這全馬
會不會無位?

作者: saki    時間: 2008-11-7 12:22
都係果句:

得1500個位, "早報的鳥兒有得玩!!!!!!!".............
作者: 力    時間: 2008-11-7 12:22
標題: 回復 30# 的帖子
Pls bear in mind quota 1500 only.
作者: shogikin    時間: 2008-11-7 12:34
I see THANKS
立即寄表格

作者: 曲奇    時間: 2008-11-20 18:01
你地報完這個,都會玩美津濃呀?
強~~
作者: 快活人    時間: 2008-11-21 11:03
點解依果賽事甘貴ge ... 平時其他會半馬都是百零蚊...
作者: ee_tpk    時間: 2008-11-30 15:40
原帖由 快活人 於 2008-11-21 11:03 發表
點解依果賽事甘貴ge ... 平時其他會半馬都是百零蚊...

可能因為租0左北潭涌俾選手沖涼同埋去 toilet...
作者: JC    時間: 2008-12-1 20:38
我明天寄報名表, 唔知仲有冇位
本來明年渣打係我既第一個半馬, 如果哩個報得成, 我既第一個半馬就會提早出現
要加緊練習喇
作者: alfredyu    時間: 2008-12-4 10:27
咁多年我都有參加中國沿岸馬拉松, 跑左好多年半馬(最佳時間1:55), 去年完成左全馬(3:35), 係最辛苦的跑道, 比大尾督辛苦.
不過呢條路風景靚好多, 上下坡路多, 但分散於沿途,好玩d.  唔似大尾督集中於某一段大斜路.
作者: waynekkw    時間: 2008-12-8 22:56
我報咗全馬啦!當長課又可check check FM 時間.

登錄/註冊後可看大圖

作者: 前進    時間: 2008-12-8 23:05
報左新鴻基半馬,搭朋友員工價一舊,底玩
作者: 前進    時間: 2008-12-8 23:15
原帖由 alfredyu 於 2008-12-4 10:27 發表
咁多年我都有參加中國沿岸馬拉松, 跑左好多年半馬(最佳時間1:55), 去年完成左全馬(3:35), 係最辛苦的跑道, 比大尾督辛苦.
不過呢條路風景靚好多, 上下坡路多, 但分散於沿途,好玩d.  唔似大尾督集中於某一段大斜路.

上年我都系跑全馬,風景系好靚,但上上落洛還要出入兩轉,跑到抽曬肋 ,今年跑半馬算!
作者: shogikin    時間: 2008-12-18 12:06
One Month to GO

大家準戰如何
有無收到confirm letter

作者: 力    時間: 2008-12-18 17:45
原帖由 shogikin 於 2008-12-18 12:06 發表

大家準戰如何

Not yeah
作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-19 12:00
mizuno 遲左網上報唔到,寄左去但尋日覆我full 左~~

渣打前點都要玩番個半馬,唯有報番呢個~~
作者: MJ576    時間: 2008-12-19 19:35
deleted

作者: ee_tpk    時間: 2008-12-20 06:13
原帖由 shogikin 於 2008-12-18 12:06 發表

大家準戰如何

not yet.. 但支票已過數~
作者: Harvey    時間: 2008-12-21 20:14
I've enrolled for the FM.  The confirmation email of my entry was received this afternoon. There are two options for number bib and Champion Chip collection:

Option 1. Between 3pm and 8pm on Sunday 11th January 2009 – Room 202 – Duke of Windsor Social Services Building, Wanchai, please bring this email confirmation with you.

Option 2. On Race Day – Sunday 18th January 2008.
作者: shogikin    時間: 2008-12-21 20:24
收到email
no.352

跑完有穿梭巴去沙田
可以去join馬鞍山長課

作者: 力    時間: 2008-12-21 20:32
原帖由 shogikin 於 2008-12-21 20:24 發表
收到email
no.352

跑完有穿梭巴去沙田
可以去join馬鞍山長課

Kin 兄,
上午跑完全馬, 下午又join長課, 佩服!
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-21 21:08
我仲未收到 email
作者: shogikin    時間: 2008-12-21 21:08
Alex 兄,
你今日見過我跑
就知今次擺明搵自己來玩

因為澳馬已經大幅超標完成
之後2個全馬一於玩嘢

作者: tomtomthecat    時間: 2008-12-27 01:09
原帖由 前進 於 2008-12-8 23:15 發表

上年我都系跑全馬,風景系好靚,但上上落洛還要出入兩轉,跑到抽曬肋 ,今年跑半馬算!

請問跑西灣路上到邊度?
小弟試過一次,
跑完一條約百多米的(好斜的)斜路...  
在山上有一堆祖墓的馬路回頭...
仲使唔使再上?
謝謝...
作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-27 09:49
原帖由 tomtomthecat 於 2008-12-27 01:09 發表

請問跑西灣路上到邊度?
小弟試過一次,
仲使唔使再上?
謝謝...

其實成條路線好簡單,由北潭涌閘口開波,沿萬宜路跑到東霸uturn,番到大斜路前右轉西灣路落斜約2km,再uturn 上番黎轉右衝番落大斜路就完~~
作者: tomtomthecat    時間: 2008-12-27 13:57
明白了
謝謝寶貴資料
作者: Power42195    時間: 2008-12-28 10:03
昨天去看了AVOHK的网页,已经公布了参赛名单了:

Entries are being processed you will receive email confirmation mid December. Entry list available here.
http://www.avohk.org/media/fck/F ... %20List%2022dec.pdf

但是没有发现我的名字。
我是12月15日从国内寄信去报名的,看来已经晚了。
昨天再发了EMAIL去咨询此事,没有回音。打电话去只能录音留言。

不知各位报了名的香港C兄C姐是否都受到通知信了?
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-28 17:03
原帖由 Power42195 於 2008-12-28 10:03 發表
昨天去看了AVOHK的网页,已经公布了参赛名单了:

Entries are being processed you will receive email confirmation mid December. Entry list available here.
http://www.avo ...

呢個比賽係無通知信...
check 到有你名..在比賽當日憑名同埋號碼才拎號碼布同埋 chip~

個名單佢地仲會 update ... 可能要多點時間俾佢地處理..不過你打電話問一問都好既~~

作者: saki    時間: 2008-12-28 18:46
#1094  (HM) is here!!!!!
作者: 前進    時間: 2008-12-28 23:24
原帖由 tomtomthecat 於 2008-12-27 01:09 發表

請問跑西灣路上到邊度?
小弟試過一次,
仲使唔使再上?
謝謝...

半馬唔駛上斜就掉頭,全馬就要差不多到頂,大約上800米左右.
作者: JC    時間: 2008-12-28 23:43
checked on web.
my# 1487 (HM)
作者: shogikin    時間: 2008-12-29 11:57
已去email
要求回程巴士在馬鞍山運動場加多個中途站

作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-29 12:04
仲未截喎,咁快出名單??
作者: 力    時間: 2008-12-29 13:56
原帖由 花子阿DEE 於 2008-12-29 12:04 發表
仲未截喎,咁快出名單??

Early bird application was due on Dec 18th. Runners are still welcome to enroll but no special discount la.
作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-29 17:43
原帖由 Alex 於 2008-12-29 13:56 發表

Early bird application was due on Dec 18th. Runners are still welcome to enroll but no special discount la.

我上星期至寄form,唔知仲報唔報到呢~~
作者: Power42195    時間: 2008-12-30 22:41
我昨晚终于收到确认信了,半马,第2016号。

只要到时脚无大碍,就来香港参赛了。

到时,一定会一边跑一边拜会各位“绿色跑衣,胸前有个跑字”的长跑网师兄师姐。
作者: ngwkd2008    時間: 2008-12-31 13:46
我17號至寄表,而家名單上又見唔到名 ,有d擔心添。
作者: Power42195    時間: 2009-1-2 21:01
原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-31 13:46 發表
我17號至寄表,而家名單上又見唔到名 ,有d擔心添。

师兄,请重新点击以下地址:
http://www.avohk.org/media/fck/File/ccm2009/2009%20China%20Coast%20Full%20and%20Half%20Entry%20List%2031Dec.pdf

这是截止到12月31日为止的名单。
作者: blurmax    時間: 2009-1-3 16:43
   Received the acceptance e-mail today.  Runners have to print the e-mail to collect the number bib on 09/1/11 or race day.

作者: JC    時間: 2009-1-3 16:50
原帖由 blurmax 於 2009-1-3 16:43 發表
   Received the acceptance e-mail today.  Runners have to print the e-mail to collect the number bib on 09/1/11 or race day.

我仲未有通知, 但係網上個list有我個名喎 ??
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-3 21:50
原帖由 jc8866 於 2009-1-3 16:50 發表

我仲未有通知, 但係網上個list有我個名喎 ??

我連 email 都無... 但個 list 有我名...我打算俾個 list 佢 check...
作者: 不停向前    時間: 2009-1-4 20:46
原帖由 Alex 於 2008-11-3 09:36 發表
主辦        : 香港元老會
日期       :2009年1月18日(星期日)   
起跑時間:上午8:00
距離       :42.195 / 21.1 km
地點       :西貢北潭涌
截止報名日期:2009年1月04日
報名費用: $240 / $190 (香港元 ...

元老會馬拉松既日期地點同公益金09馬拉松係一樣....時間都一樣
會唔會有問題???

本年度「公益慈善馬拉松」詳情如下:
日期:二零零九年一月十八日(星期日)
起跑時間:上午八時正 (半馬拉松)
上午八時三十分 (十公里賽)
起點:西貢北潭涌郊野公園
設施:1) 行李寄存區設於保良局北潭涌渡假營(參加者需自行負責安全)
2) 掛有號碼牌的跑手可使用營內的洗手間及更衣設施
3) 賽道沿途設有救護站
4) 約每五公里設有水站和里數牌
費用:報名費每位港幣二佰元及計時晶片按金港幣一佰元 (持有黃色晶片者毋須繳付按金)
所有善款,將撥捐公益金所資助的「兒童及青年服務」。

作者: 迪迪仔    時間: 2009-1-4 20:53
原帖由 不停向前 於 2009-1-4 20:46 發表

元老會馬拉松既日期地點同公益金09馬拉松係一樣....時間都一樣
會唔會有問題???

本年度「公益慈善馬拉松」詳情如下:日期:二零零九年一月十八日(星期日)起跑時間:上午八時正 (半馬拉松)
上午八時三十分 (十公 ...

不用擔心,年年都係咁架,兩個賽事係在同一個地點舉行,只係開跑既時間係唔同.
元老會當日亦都有份協助公益金既慈善跑的.
作者: 不停向前    時間: 2009-1-4 20:55
明白晒, thanks ching
小弟join左公益金個比賽, 會跑10km
作者: drexler    時間: 2009-1-5 13:37
有冇Ching/CTse知道條路既elevation? 邊段辛苦d?
作者: 力    時間: 2009-1-5 13:58
Quoted from hkrunners www.hkrunners.com

We will be sending the final email confirmations of entry out today for the CCM Full and Half. You will need this to collect your bib and chip.Please print and bring along with you.
The latest entry list will be posted on our website tomorrow (www.avohk.org) together with all of the joining instructions.
Please note there are two options for bib and chip collection

Option 1. Between 3pm and 8pm on Sunday 11th January 2009
New Balance will give a free set of laces to the first 100 people collecting on that day
Room 202 – Duke of Windsor Social Services Building,
Address: 15 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong
Website: http://www.hkcss.org.hk/bmo/

Option 2. On Race Day – Sunday 18th January 2008.
Bring this entry confirmation letter with you to the race – Go directly to the Bib and Chip collection point as soon as you arrive –
it is important we get you your number quickly.
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-5 16:15
原帖由 DLO 於 2009-1-4 20:53 發表

不用擔心,年年都係咁架,兩個賽事係在同一個地點舉行,只係開跑既時間係唔同.
元老會當日亦都有份協助公益金既慈善跑的.

舊年我都有玩公益金半馬,應該係一齊起步,只係公益金既10K遲半個鐘起步~~

不過玩公益金過終點得一個細牌仔,玩元老會就有一大一細,我最中意比賽有紀念品~~
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 10:13
仲未收到email,又未扣錢,但個list 又有名~~
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-9 22:58
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 10:13 發表
仲未收到email,又未扣錢,但個list 又有名~~

即係可以去啦...
AVOHK 好遲先扣數 ga... 到時響佢個 list 指你個名出來啦...

我都係前幾日先收到 email (但我十二月頭已經寄0左去報名...)
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 23:03
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-9 22:58 發表

即係可以去啦...
AVOHK 好遲先扣數 ga... 到時響佢個 list 指你個名出來啦...

我都係前幾日先收到 email (但我十二月頭已經寄0左去報名...)

唔該晒ching~~

原來5/1 收到email 啦...唔知典解走左去垃圾郵件果度...

佢叫我print 出黎到時去攞號碼布,但我個email print 得左邊一半,係咪到時指下個鼻就攞到架啦請問...
作者: blurmax    時間: 2009-1-9 23:05
   Dear runners,

Please contact Freeman if U haven't received the acceptance e-mail

contact Freeman Lee on either phone 91869412 or email [email protected]
he will send the email to you.

http://www.hkrunners.com/?q=node/2271
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-9 23:14
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 23:03 發表

唔該晒ching~~" />" />

原來5/1 收到email 啦...唔知典解走左去垃圾郵件果度...

佢叫我print 出黎到時去攞號碼布,但我個email print 得左邊一半,係咪到時指下個鼻就攞到架啦請問... ...

你 print 到你個名同埋 race number 就得啦...

p.s. 我係小師妹.. 做唔起 ching....
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 23:21
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-9 23:14 發表

你 print 到你個名同埋 race number 就得啦... " />" />

p.s. 我係小師妹.. 做唔起 ching.... " />" />

明白明白,放心了,謝謝師姐~~

p.s. 小弟黎左1個月未夠,未認識晒各位ctse ching,多多包涵,我會記住妳ee 師姐~~
作者: running-sue    時間: 2009-1-9 23:40
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 23:21 發表

會記住妳ee 師姐~~" />" />

ching, 你中了圈套!!!!! ee, 你達明目的喇, 哈哈!!!!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 23:47
原帖由 running-sue 於 2009-1-9 23:40 發表

ching, 你中了圈套!!!!! ee, 你達明目的喇, 哈哈!!!!

我俾人欺騙左揀情??

衰人,hup 我未見過大家,邊個呃我下次出到黎就-->
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-10 00:09
原帖由 running-sue 於 2009-1-9 23:40 發表

咦~ 做咩 sue ctse 踢爆人地 ga~
低調 d 好...
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-10 00:12
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 23:47 發表

我俾人欺騙左揀情??

哦???!!! 花子兄有俾人呃咩....

其實係花子兄覺得呢度個個都係 ching 之 ma~
作者: running-sue    時間: 2009-1-10 00:14
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 23:47 發表

我俾人欺騙左揀情??

花子ching, 揀情依樣o野係用黎呃嫁咋, 你太單純了.........
作者: running-sue    時間: 2009-1-10 00:16
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-10 00:09 發表

咦~ 做咩 sue ctse 踢爆人地 ga~ " />" />
低調 d 好...
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-10 00:12 發表

哦???!!! 花子兄有俾人呃咩....

其實係花子兄覺得呢度個個都係 ching 之 ma~

咁花子ching, 你要記住依位 "疑似ching o既 ctse" 喇, 哈哈
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-10 00:21
我承認自己好天真,好傻...
搞到我都唔知發生咩事,終有日會水落石出既~~
作者: running-sue    時間: 2009-1-10 00:35
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-10 00:21 發表

放心, 正常o架, 多d上o黎吹吹水, 就會水落石出
作者: Gills    時間: 2009-1-10 05:32
原帖由 花子阿DEE 於 10-1-2009 00:21 發表

咁似小妹架, 第日唔好咁傻, 咁天真喇...
作者: 力    時間: 2009-1-10 08:42
亞嬌上身!?

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-10 00:21 發表

作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-10 10:26
多謝各位ching ctse 關注,不過我唔會再信你地啦~~

1月18日係小弟第一次正式見各位ching ctse,上晝比賽,下晝馬鞍凸訓,請多多指教~~

不過呢個賽事呢度好似沒咩人玩咁既??到時會唔會企埋影相架??駛唔駛穿戰衣呀??
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-10 10:36
另外有個問題,之前既ching 都有提過下,不過講得唔係好清,想問大美篤同北潭涌兩條半馬賽道邊條金D??金幾多??我玩過北潭涌未玩過大美篤~~
作者: 力    時間: 2009-1-10 10:49
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-10 10:36 發表
另外有個問題,之前既ching 都有提過下,不過講得唔係好清,想問大美篤同北潭涌兩條半馬賽道邊條金D??金幾多??我玩過北潭涌未玩過大美篤~~

北潭涌金好多! My HM result for your reference
2008 CCM HM - more than 2 hours
2009 Mizuno HM - 1:47
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-10 10:55
咁誇~~

謝謝關注,出年一定要玩下大美督~~
作者: 上水馬王    時間: 2009-1-10 10:58
原帖由 Alex 於 2009-1-10 10:49 發表

北潭涌金好多! My HM result for your reference
2008 CCM HM - more than 2 hours
2009 Mizuno HM - 1:47

呢個時間都唔可以作準,師兄你本身都會進步架嘛......
作者: 上水馬王    時間: 2009-1-10 10:59
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-10 10:55 發表
咁誇~~

謝謝關注,出年一定要玩下大美督~~

出年記住早d報名~
作者: 力    時間: 2009-1-10 11:07
原帖由 上水馬王 於 2009-1-10 10:58 發表

呢個時間都唔可以作準,師兄你本身都會進步架嘛......

希望2009 CCM HM 能夠報到仇la! Target sub2!
作者: saki    時間: 2009-1-10 12:41
My target is 2:20
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-10 12:44
原帖由 上水馬王 於 2009-1-10 10:59 發表

出年記住早d報名~

傷心事~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2