香港長跑網 - 長跑長友

標題: 美津濃半馬<==有冇朋友星期日去大尾督,join埋搭車? [打印本頁]

作者: jklan804    時間: 2014-1-3 16:07
標題: 美津濃半馬<==有冇朋友星期日去大尾督,join埋搭車?
美津濃半馬拉松<==請問有冇朋友星期日要去大尾督,join埋一齊搭車?(不是大會車)urgent thz!
作者: jklan804    時間: 2014-1-3 18:05
已找到朋友,thz
作者: swan    時間: 2014-1-3 21:00
想問各位師兄,如果自己開車去, 是否可以泊響 75K 總站傍的表位? 那邊會否被封?
作者: bunbun    時間: 2014-1-4 05:52
swan 發表於 2014-1-3 21:00
想問各位師兄,如果自己開車去, 是否可以泊響 75K 總站傍的表位? 那邊會否被封?  ...

好早好早就full, 要一早去
作者: vinnncenttt    時間: 2014-1-4 11:06
bunbun 發表於 2014-1-4 05:52
好早好早就full, 要一早去

但其實果個場絕大部分都係2小時錶位,唔係跑sub90都冇可能趕得切返黎喎
如果抄左咪仲貴過打的?

作者: swan    時間: 2014-1-4 15:50
冇錯!得兩粒鐘實唔夠時間補入表。不過大部分嘅表位星期日一大清早都係唔使入。以天水圍(家住天水圍)西鐵站旁邊的為例,就係十點後先要入表。唔知大尾督係未一樣,如果一樣時間仲啱啱好,跑完唔使入表就可以撇!返而最擔心係走到冇位,得自己一支公真係叫天不應,叫地不聞!如果老婆肯陪我一齊就唔同 Lu!
作者: bunbun    時間: 2014-1-6 17:07
swan 發表於 2014-1-3 21:00
想問各位師兄,如果自己開車去, 是否可以泊響 75K 總站傍的表位? 那邊會否被封?  ...

清早大約6點, 已經full哂
作者: swan    時間: 2014-1-6 17:23
bunbun 發表於 2014-1-6 17:07
清早大約6點, 已經full哂

Right!  當日 6:15 到達已經 Full 哂! 好彩 "Zip" 到 D 偷雞位! 差老都算有良知, 無抄!

不過走時見到 park 響外圍果 D 已經被人抄緊, 相信都有不小師兄師姐領野!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2