香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大板邊度多跑鞋睇 [打印本頁]

作者: jklan804    時間: 2014-1-14 13:40
標題: 大板邊度多跑鞋睇
快出發旅行, 麻煩各位c hing, c jei知唔知?

作者: JoJoYip    時間: 2014-1-14 13:57
sportaka
道頓堀

南海電鐵上面有個SHOPPING MALL
有間大型運動鋪
我都執左幾對返泥
作者: freddyctw    時間: 2014-1-14 14:07
JoJoYip 發表於 2014-1-14 13:57
sportaka
道頓堀

幾對??? 有無折?
作者: JoJoYip    時間: 2014-1-14 14:25
三對。。。。不過有對係幫人買
記得好似無折但我言語不通又想我頭像果款鞋無辦法
SPORTAKA有日版ASICS同MIZUNO岩著必買
一千港紙左右
作者: minmin    時間: 2014-1-14 17:53
grand front osaka have asics store and lab
作者: KANJI    時間: 2014-1-15 00:43
http://www.mizuno.co.jp/mizuno-osaka/access/index.html

呢間是旗艦店,好多野買, 次次去大阪都要去朝聖
作者: speedpurple0    時間: 2014-1-15 08:09
有間叫step,梅田好多分店
作者: jklan804    時間: 2014-2-6 13:22
Kanji ching, 有沒有些係大雜會店? 專門店只得一個牌子?
作者: vlotau    時間: 2014-2-6 14:12
jklan804 發表於 2014-2-6 13:22
Kanji ching, 有沒有些係大雜會店? 專門店只得一個牌子?

Mizuno store 係心齋橋近難波 0101
Asics store 係梅田站
大舖
Super Sports Xebio
難波Namba Park 4/F
梅田 Yodobashi 6/F
Spotaka
道頓堀, 御堂筋交界
Steps
梅田 茶屋町

作者: tango    時間: 2014-2-6 14:47
stepsport   tarther japan唔使hkd1000
作者: jklan804    時間: 2014-2-12 08:15
唔該晒Kanji同tango師兄
作者: KANJI    時間: 2014-2-15 00:57
jki hing, 去得架仔國,都唔會睇NIKE, NB, ADIDAS... 呢D 香港有好多.
我去架仔國主要係睇老虎同水野牌的 日版鞋, 記住係日版果D, 呢D 香港係無的.
大家都知架仔有一樣野好衰, 就係好野永遠不出口. 在香港買的老虎同水野鞋已經是次一級的了.
作者: micmic2k    時間: 2014-3-9 22:22
下次去一定唔睇價錢........

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2