香港長跑網 - 長跑長友

標題: 名古屋女子馬拉松 2015 8/3/2015 [打印本頁]

作者: speedpurple0    時間: 2014-6-13 13:23
標題: 名古屋女子馬拉松 2015 8/3/2015
名古屋女子馬拉松2015已落實將於2015年3月8日舉行今年要抽籤了
7月頭抽,9月公布結果
想喺終點拎Tiffany Finisher necklace嘅你記住7月頭上呢個網抽籤啦!

http://womens.marathon-festival.com

P.S. 全馬3:15內可獲Elite entry, 唔駛抽

*昨日某廉航首賣直飛名古屋,唔駛$1000就飛到名古屋

作者: wlau    時間: 2014-6-13 13:52
師姐, 咁你咪直入咁開心~~~

作者: speedpurple0    時間: 2014-6-13 13:55
wlau 發表於 2014-6-13 13:52
師姐, 咁你咪直入咁開心~~~

所以我已經買左機票.....
作者: wlau    時間: 2014-6-13 14:06
speedpurple0 發表於 2014-6-13 13:55
所以我已經買左機票.....

勁, 來緊師姐會去跑邊度? 大阪會唔會去?
作者: speedpurple0    時間: 2014-6-13 15:39
wlau 發表於 2014-6-13 14:06
勁, 來緊師姐會去跑邊度? 大阪會唔會去?

十月去Amsterdam跑呀
作者: wlau    時間: 2014-6-13 16:49
speedpurple0 發表於 2014-6-13 15:39

Amsterdam , 好正喎..
我成日都想去.. 不過唔係為跑, 係睇我既愛隊, Ajax
作者: currypigpig    時間: 2014-6-13 16:49
好勁呀!!!!
我好担心, 買完机票抽唔中, 就大獲了!
作者: speedpurple0    時間: 2014-6-13 18:13
currypigpig 發表於 2014-6-13 16:49
好勁呀!!!!
我好担心, 買完机票抽唔中, 就大獲了!

外國人中嘅機會都好大ge
作者: currypigpig    時間: 2014-6-13 18:34
hope laaa
作者: tammytse    時間: 2014-6-13 18:59
會報名的。Tiffany 頸鍊太吸引了!
作者: ckycat    時間: 2014-6-13 20:34
我地自己攪個名古屋團
作者: minmin    時間: 2014-6-13 22:43
speedpurple0 發表於 2014-6-13 15:39

我10月都跑amsterdam 呀!!
作者: yannn3860    時間: 2014-6-13 22:48
好吸引..好想去!!!!加上廉航又有平機票
作者: yannn3860    時間: 2014-6-13 23:07
yannn3860 發表於 2014-6-13 22:48
好吸引..好想去!!!!加上廉航又有平機票

哈哈..ching下站打算去邊
作者: speedpurple0    時間: 2014-6-14 01:41
已經有酒店冇得book 7/3晚
同埋嗰幾日d酒店已經瘋狂加價!
作者: wlau    時間: 2014-6-14 02:59
yannn3860 發表於 2014-6-13 23:07
哈哈..ching下站打算去邊

大阪啊~
作者: cam    時間: 2014-6-14 07:50
speedpurple0 發表於 2014-6-14 01:41
已經有酒店冇得book 7/3晚
同埋嗰幾日d酒店已經瘋狂加價!

住在「栄駅」較方便, 馬拉松當日有好多人搭地鐵, 「栄駅」係轉車到 Nagoya Dome 的大站, 過了「栄駅」就好難上到車, 我上次住在「栄駅」與「新栄駅」之間的東橫 Inn, 附近有機場巴士站.

訂房方面, 可在 jalan.net 預訂, 免訂金, 訂了酒店才抽籤馬拉松, 如果抽唔到, 取消 booking.

跑完馬拉松, 如果可以停留多兩天, 推介大家去白川鄉, 雪中的小屋好似童話世界.
作者: speedpurple0    時間: 2014-6-14 11:06
cam 發表於 2014-6-14 07:50
住在「栄駅」較方便, 馬拉松當日有好多人搭地鐵, 「栄駅」係轉車到 Nagoya Dome 的大站, 過了「栄駅」就 ...

我就係Book榮駅附近嘅酒店
平嘅酒店已經冇得book 7/3嗰晚
而家book APA, 3晚¥40000
不過都要book住先,一路check希望會放多d酒店出黎啦
作者: cam    時間: 2014-6-14 22:38
speedpurple0 發表於 2014-6-14 11:06
我就係Book榮駅附近嘅酒店
平嘅酒店已經冇得book 7/3嗰晚
而家book APA, 3晚¥40000

我在香港的訂房網站, 找到這間榮駅附近的 "名古屋錦太陽酒店" (Sun Hotel Nagoya Nishiki), HK$6XX twin room, HK$8XX 三人房, 唔算貴, 可以在3月5日前免費取消.  
作者: ckycat    時間: 2014-6-14 23:24
cam , can u kindly PM me the booking website?
i found HKD700 for twins and HKD 800 for 3 bed room

thanks

作者: cam    時間: 2014-6-14 23:31
ckycat 發表於 2014-6-14 23:24
cam , can u kindly PM me the booking website?
i found HKD700 for twins and HKD 800 for 3 bed room

香港的訂房網站例如:  hotels.com 、agoda.com 亦可預訂明年三月名古屋酒店.

除了 "名古屋錦太陽酒店" (Sun Hotel Nagoya Nishiki), 還有這間 "名古屋榮鐵路賓館" (Hotel Route Inn Nagoya Sakae) ,  HK$8xx twin room 包早餐, 步行往榮駅就遠少少, 同樣是先訂後付, 限時前免費取消.  

作者: ski    時間: 2014-6-15 02:36
係7月公佈詳情,9月開始接受報名。Elite報名通常在12月。
作者: speedpurple0    時間: 2014-6-15 06:12
訂左酒店,3晚加埋~¥22000
1晚twim room, 兩晚double room
作者: ckycat    時間: 2014-6-15 06:26
cam 發表於 2014-6-14 23:31
香港的訂房網站例如:  hotels.com 、agoda.com 亦可預訂明年三月名古屋酒店.

除了 "名古屋錦太陽酒店" ( ...

我都係上呢啲網站,但同一間酒店,比你所說的貴~~~
作者: ckycat    時間: 2014-6-15 12:27
是旦,我卜左呢間「錦太陽」,九月抽到再講。

作者: cam    時間: 2014-6-15 13:01
ckycat 發表於 2014-6-15 06:26
我都係上呢啲網站,但同一間酒店,比你所說的貴~~~

可能是稅項及服務費的差別.

[attach]26856[/attach]

作者: cam    時間: 2014-6-15 15:18
另外, 東橫 INN 暫時未可預訂明年三月的房間

" 東橫 INN 俱樂部卡會員可以提前6個月預約賓館,一般顧客可以提前3個月預約賓館。"
作者: speedpurple0    時間: 2014-6-15 23:51
cam 發表於 2014-6-15 15:18
另外, 東橫 INN 暫時未可預訂明年三月的房間

" 東橫 INN 俱樂部卡會員可以提前6個月預約賓館,一般顧客可 ...

但我book左東橫inn
作者: run4ever    時間: 2014-6-16 00:34
諗諗下無得跑淨係去做龍友,會唔會俾人話變態
作者: cam    時間: 2014-6-16 07:43
speedpurple0 發表於 2014-6-15 23:51

咁就 good la !

作者: speedpurple0    時間: 2014-6-16 10:49
run4ever 發表於 2014-6-16 00:34
諗諗下無得跑淨係去做龍友,會唔會俾人話變態

我2008年去睇過呢場比賽,諗住想跑景點咁追高橋尚子,點知只追到第一二個point, 其餘因為地鐵太多人上唔到車,我去到佢已經過左跟住就直接返運動場算了
同埋日本人太熱情,你估唔到想睇一個比賽係有幾排人喺你前面
所以做龍友,要早d搵靚位standby
作者: cam    時間: 2014-6-16 19:01
大會影嘅相一張三千幾yen, 仲唔寄出海外,又無下载版。
作者: speedpurple0    時間: 2014-6-17 00:46
speedpurple0 發表於 2014-6-16 10:49
我2008年去睇過呢場比賽,諗住想跑景點咁追高橋尚子,點知只追到第一二個point, 其餘因為地鐵太多人上唔到 ...

我嗰年去,網上係有寫邊d位係攝影位,教人去跑幾個攝影位,因為嗰年係奧運選拔,所以唔知而家仲有冇咁好提示
作者: 劉小蟲    時間: 2014-6-17 15:47
cam 發表於 2014-6-16 19:01
大會影嘅相一張三千幾yen, 仲唔寄出海外,又無下载版。

全套相大概$7xx港紙(唔記得日元幾錢),有得download。
作者: 劉小蟲    時間: 2014-6-17 15:49
今年會再接再厲,希望抽得中,繼續儲Tiffany頸鏈
作者: ckycat    時間: 2014-6-17 16:31
小蟲 ctsz 請收 PM

作者: cam    時間: 2014-6-17 22:41
劉小蟲 發表於 2014-6-17 15:47
全套相大概$7xx港紙(唔記得日元幾錢),有得download。

我見之前討論話大會相片唔寄海外, 又冇下載版.

https://www.longrun.hk/thread-20233-7-3.html

作者: 劉小蟲    時間: 2014-6-17 22:45
cam 發表於 2014-6-17 22:41
我見之前討論話大會相片唔寄海外, 又冇下載版.

https://www.longrun.hk/thread-20233-7-3.html

係呀,攝影公司網頁話無得比海外人士買㗎,要另行email比佢哋安排。佢哋收到order之後,會email條download link。
作者: 劉小蟲    時間: 2014-6-17 22:46
ckycat 發表於 2014-6-17 16:31
小蟲 ctsz 請收 PM

收到啦,已回
作者: cam    時間: 2014-6-17 23:01
劉小蟲 發表於 2014-6-17 22:45
係呀,攝影公司網頁話無得比海外人士買㗎,要另行email比佢哋安排。佢哋收到order之後,會email條downloa ...

噢 ! 原本如此, 咁今年大家就方便買相喇 !
我上次跑, 見到大會攝影師通常喺路邊, 還有位工作人員舉起相機牌, 叫大家笑 !

作者: rockrose    時間: 2014-6-23 23:46

今年去左好好玩,女子馬拉松連廁所都乾淨d
條 Tiffany 鍊真係好靚架,返來之後係咁鼓吹身邊的女跑友參加下年 2015的名古屋女子馬拉松
作者: wlau    時間: 2014-6-24 09:39
rockrose 發表於 2014-6-23 23:46
條 Tiffany 鍊真係好靚架,返來之後係咁鼓吹身邊的女跑友參加 ...

師姐, 有無張TIFFANY 錬既相睇下啊.. 我用來引下班女仔FRIEND 去跑都好.. HAHA
作者: currypigpig    時間: 2014-6-24 11:03
rockrose 發表於 2014-6-23 23:46
條 Tiffany 鍊真係好靚架,返來之後係咁鼓吹身邊的女跑友參加 ...

想問天氣會唔會好凍呢?
建議背心跑還是著件風褸好d 呀?
作者: 劉小蟲    時間: 2014-6-24 16:34
currypigpig 發表於 2014-6-24 11:03
想問天氣會唔會好凍呢?
建議背心跑還是著件風褸好d 呀?

我覺得凍,要著風褸,跑完仲要著返羽絨。比賽之後嗰日仲有飄雪。。。
wunderground的3月9日
作者: ckycat    時間: 2014-6-24 20:04
wlau 發表於 2014-6-24 09:39
師姐, 有無張TIFFANY 錬既相睇下啊.. 我用來引下班女仔FRIEND 去跑都好.. HAHA

wlau ching, 我未去過,
但好吸引,所以上網搵左好多料,
只要 google nagoya tiffany 就有好多相~~~
作者: rockrose    時間: 2014-6-24 23:41
wlau 發表於 2014-6-24 09:39

我唔識係回復主題時加相,編輯了原來的帖子就加到了。
作者: rockrose    時間: 2014-6-24 23:42
劉小蟲 發表於 2014-6-24 16:34
我覺得凍,要著風褸,跑完仲要著返羽絨。比賽之後嗰日仲有飄雪。。。
wunderground的3月9日 ...

我好怕凍,要著褸,戴手套,貼暖包係身。
作者: currypigpig    時間: 2014-6-25 08:33
劉小蟲 發表於 2014-6-24 16:34
wunderground的3月9日 ...

咁要帶件風褸去喇, thanks!!!
作者: speedpurple0    時間: 2014-6-27 01:20
currypigpig 發表於 2014-6-25 08:33
咁要帶件風褸去喇, thanks!!!

風褸好阻住跑步㗎,建議著長袖衫或者用arm warmer
作者: ckycat    時間: 2014-6-27 01:43
speedpurple0 發表於 2014-6-27 01:20

speedpurule0 ctsz 得閒請上泥呢度交流,分享經驗
作者: currypigpig    時間: 2014-6-27 08:24
speedpurple0 發表於 2014-6-27 01:20

thanks!!!
作者: 劉小蟲    時間: 2014-6-27 23:37

都係架,不過arm warmer唔夠暖,而且我跑得慢,所以分別都唔太大。
作者: ChowChow    時間: 2014-6-28 00:38

以2014年嗰個講, 名古屋個EXPO好流, 賽道好悶, 我跑半馬, 一條大直路, 氣氛隨時差過全城X馬, 同東京/ 大阪 呢啲大型馬無得比,同京都有少少距離. 重點係個城市好悶, 留咗8日, 榮 / 名古屋站嗰面行到爛, 要去週邊啲地區飛彈/ 白川先叫有少少嘢睇, 所以唔會再玩呢個比賽.  只可以EMAIL買DOWNLOAD版的相, 但要留意, 外地人玩半馬要自己DOWNLOAD証書, 勁流, 我PRINT都費事, 我就無乜所謂, 啲証書多到唔要, 但如果你當係寶要諗諗
2014年得2度, 幾凍吓, 著中袖或長袖跑衫已經得, 著風褸包你跑幾K會好後悔, 訂酒店我搵PRICE  LXXE攪, 幾好.  機場好近市區, 30MINS左右到名古屋站, 如果玩半馬, 住白川公園附近啲酒店好近, 跑完行返去10MINS, 住榮就方便行街.  比賽當日唔算好多人坐地鐵, 可能我跑半馬, 都唔洗點諗, 死跟幾個全副武裝的日本人, 佢哋會帶到你行條捷徑, 坐少好多站 , 但就要轉下線

作者: speedpurple0    時間: 2014-6-28 02:55
ChowChow 發表於 2014-6-28 00:38
以2014年嗰個講, 名古屋個EXPO好流, 賽道好悶, 我跑半馬, 一條大直路, 氣氛隨時差過全城X馬, 同東京/ 大阪  ...

Nagoya women's marathon 同Go city marathon 是有分別的
前者係全馬,後者係半馬同1/4馬
前者早一個鐘起步
不知是否大家都跟住全馬的人打氣令半馬氣氛比較差
我都知名古屋冇乜嘢玩,所以只逗留4日3夜
呢個比賽我2009年已經想去
等左6年,出年終於有得去了

作者: 劉小蟲    時間: 2014-6-28 18:37
氣氛隨時差過全城X馬

名古屋女子全馬和全城我都有跑,呢點我唔太認同。(半馬都係跟全馬條路線)賽道比較悶,呢個都係事實,但好適合新手去跑,起伏唔多。況且賣點係女子先參加得,同埋份完賽禮物啫。個人覺得,如果係半馬或1/4馬就唔需要參加名古屋啦,要去就去全馬(如果你係女仔的話)。

作者: currypigpig    時間: 2014-6-28 19:22
其實半馬或1/4 馬有無tiffany 架?
作者: speedpurple0    時間: 2014-6-28 20:31
currypigpig 發表於 2014-6-28 19:22
其實半馬或1/4 馬有無tiffany 架?

只有全馬先有
作者: currypigpig    時間: 2014-6-28 21:35
咁跑全馬喇
作者: wlau    時間: 2014-6-29 00:48
currypigpig 發表於 2014-6-28 21:35
咁跑全馬喇

得全馬有就正常既.. 好似全馬完成牌咁.. 日本唔會好似台灣, 新加坡咁, 半馬, 10K 都有牌
加油師姐/妹.

作者: currypigpig    時間: 2014-6-29 08:29
i will run faster la. thx!
作者: speedpurple0    時間: 2014-7-8 15:35
大會網頁更新了
9月9登記抽籤
有charity位連住宿就9月3日開始登記,先到先得!
不過今年加多左3000個位
作者: tammytse    時間: 2014-7-8 15:40
大會網頁已更新。女子馬拉松九月九至十九日報名,十月上旬有結果。城市半馬九月廿四日開始報名,先到先得。

要用 Go Sports Web 報名,好似一定要入日本地址,有冇師兄師姐試過?
作者: speedpurple0    時間: 2014-7-8 17:13
tammytse 發表於 2014-7-8 15:40
大會網頁已更新。女子馬拉松九月九至十九日報名,十月上旬有結果。城市半馬九月廿四日開始報名,先到先得。 ...

外國人用外國地址
作者: currypigpig    時間: 2014-7-8 17:19
我見佢寫外國人名額得1000人?
作者: 劉小蟲    時間: 2014-7-8 20:11
currypigpig 發表於 2014-7-8 17:19
我見佢寫外國人名額得1000人?

都唔出奇,舊年得367個海外人士。
作者: yannn3860    時間: 2014-7-8 21:45
唔好意思..想問下點填呢幾行??
名一定要填埋日文..??
因為我試過照填香港地址唔得..
同埋無得揀其他地方???
一定要日文資料--??第一次報@@

お名前(フリガナ)
郵便番号
電話番号(ご自宅
ご住所
作者: 劉小蟲    時間: 2014-7-8 22:34
yannn3860 發表於 2014-7-8 21:45

九月九先開始報喎。。。
作者: speedpurple0    時間: 2014-8-15 02:22
yannn3860 發表於 2014-7-8 21:45

已問大會
海外人士唔駛用Go sport web 報

會用KNT 日本網報
不過KNT日本網到現時暫未有資料
作者: 劉小蟲    時間: 2014-8-16 18:54
speedpurple0 發表於 2014-8-15 02:22
已問大會
海外人士唔駛用Go sport web 報

其實到時開始報名,官網會有link去比外國人報架啦,唔駛特登去KNT搵 :)
http://womens.marathon-festival.com/en
作者: speedpurple0    時間: 2014-8-17 09:08
劉小蟲 發表於 2014-8-16 18:54
其實到時開始報名,官網會有link去比外國人報架啦,唔駛特登去KNT搵 :)
http://womens.marathon-festiv ...

咁如果半馬呢?有冇link for 外國人?
作者: yannn3860    時間: 2014-8-18 00:40
謝謝各位既資料..
作者: tammytse    時間: 2014-9-9 14:37
已登記報名,十月初有結果。
作者: kklyvonne    時間: 2014-9-9 16:35

已登記報名 x 2 ^^
作者: yannn3860    時間: 2014-9-9 17:05
登記X3
作者: smallkoei    時間: 2014-9-9 19:18
speedpurple0 發表於 2014-6-15 23:51

係咪book 東橫INN 名古屋榮 最近起跑?
作者: currypigpig    時間: 2014-9-9 19:34
applied
作者: speedpurple0    時間: 2014-9-10 12:32
smallkoei 發表於 2014-9-9 19:18
係咪book 東橫INN 名古屋榮 最近起跑?

我轉左trusty hotel sakae
因為差唔多價錢,但靚好多
作者: wlau    時間: 2014-9-10 13:08
speedpurple0 發表於 2014-9-10 12:32
我轉左trusty hotel sakae
因為差唔多價錢,但靚好多

勝利女神, 今次打算跑幾多?

作者: doracrap    時間: 2014-9-10 21:24
登記X4
作者: purejoey    時間: 2014-9-10 23:13

真好笑,NAGOYA CITY MARARTHON 網頁英文及日文版話係抽簽,中文及韓文版話先到先得,邊個真?!

Entry Period
From Wednesday, September 24, 2014 to Tuesday, October 14, 2014
Entrants will be selected by the lottery if applications exceed the maximum number.
We will inform all applicants of the results of the lottery in early November.

參加報名
從網上使用。
報名期間
2014年9月24日(星期三)~10月14日(星期二)
按照先後順序,達到定員數截止報名。
作者: wlau    時間: 2014-9-10 23:54
purejoey 發表於 2014-9-10 23:13
真好笑,NAGOYA CITY MARARTHON 網頁英文及日文版話係抽簽,中文及韓文版話先到先得,邊個真?!

Entry Peri ...

師兄... 你果個係唔係另一個比賽來?
作者: purejoey    時間: 2014-9-11 00:09

係另一個比賽,半馬組同女子全馬賽同一個起點,比女子全馬遲1個鐘起步,等於全馬的前半路程,兩邊的跑友都會撈埋一齊跑~
Nagoya Women’s Marathon 2015

Nagoya City Marathon 2015
如果令各位混淆我會另起新THREAD,唔好意思~
上屆兩邊賽事都係同一條THREAD討論:
2014.3.9名古屋女子馬拉松and名古屋市城市馬拉松

作者: wlau    時間: 2014-9-11 00:50
purejoey 發表於 2014-9-11 00:09
係另一個比賽,半馬組同女子全馬賽同一個起點,比女子全馬遲1個鐘起步,等於全馬的前半路程,兩邊的跑友都 ...

IC.. 唔緊要, 只係我唔清楚, 見到點解女子馬拉松, 你會去報名~~~
作者: purejoey    時間: 2014-9-11 00:52
wlau 發表於 2014-9-11 00:50
IC.. 唔緊要, 只係我唔清楚, 見到點解女子馬拉松, 你會去報名~~~

無法,我喜歡名古屋,但全馬唔受男仔玩,只好半馬~
作者: ah_teng    時間: 2014-9-11 08:13
nagoya city 舊年川內優輝有跑,一路跑一路令周圍啲姐姐 we wa 鬼叫 奸爸爹
作者: thomasip    時間: 2014-9-11 08:18
when will Nagoya city half marathon registration start?
作者: purejoey    時間: 2014-9-11 09:58
thomasip 發表於 2014-9-11 08:18
when will Nagoya city half marathon registration start?

24/9 start,但未搞清楚先到先得定抽簽~
作者: speedpurple0    時間: 2014-9-11 14:54
wlau 發表於 2014-9-10 13:08
勝利女神, 今次打算跑幾多?

到時先算
由下個月開始一個月有一至兩場馬拉松
我驚我跑到三月已經好攰了
作者: wlau    時間: 2014-9-11 15:49
speedpurple0 發表於 2014-9-11 14:54
到時先算
由下個月開始一個月有一至兩場馬拉松
我驚我跑到三月已經好攰了 ...

師姐咁勁, 通宵都可以跑到個冠軍返來, 一個月兩場馬又算得D 乜..

原本我都想學師姐咁.. 睇完誇年飛車上去跑鵬馬.. 但我怕做第一... 個猝死.. 所以放棄左..
作者: IrisLai    時間: 2014-9-12 13:41
報 ED x 6
作者: tammytse    時間: 2014-9-13 16:55
purejoey 發表於 2014-9-11 09:58
24/9 start,但未搞清楚先到先得定抽簽~

半馬是先到先得的,要早d報名
作者: jam13579    時間: 2014-9-13 20:21
tammytse 發表於 2014-9-13 16:55
半馬是先到先得的,要早d報名

好似唔係喎, Ctse....英文版同日文版都係話多過予定人數就會抽籤
但但チャレンジラン(挑戰組)就係先到先得!

但中文版及韓文版就係寫先到先得, 但我覺得以日本的慣例及上年的做法, 都係抽籤居多, 唔駛大家好似渣馬咁鬥快報名

作者: tammytse    時間: 2014-9-13 21:07
jam13579 發表於 2014-9-13 20:21
好似唔係喎, Ctse....英文版同日文版都係話多過予定人數就會抽籤
但但チャレンジラン(挑戰組)就係先到先得 ...

This English version said first come first serve.
http://city.marathon-festival.com/sp/en

Information on different pages are not consistent.  
作者: purejoey    時間: 2014-9-22 09:02

名古屋市城市馬拉松 2015
發現網頁中文及韓文版報名方法已改番做抽簽,同日文及英文版一致~

http://city.marathon-festival.com/outline/chinese2
參加報名
從網上使用。
報名期間
2014年9月24日(星期三)~10月14日(星期二)
用抽籤決定如果為超過定員。

作者: currypigpig    時間: 2014-9-22 17:06
一般エントリーの申込総数、抽選倍率のお知らせ
10月1 知結果

名古屋ウィメンズマラソン2015の一般エントリーは、9月19日(金)23:59をもって締め切りました。
一般エントリー(定員10,000人)の申込総数は16,959人で、抽選倍率は約1.7倍となりました。

なお、抽選結果につきましては10月1日にメールで通知する予定です。
http://womens.marathon-festival.com/
作者: speedpurple0    時間: 2014-9-23 12:27
purejoey 發表於 2014-9-22 09:02
名古屋市城市馬拉松 2015
發現網頁中文及韓文版報名方法已改番做抽簽,同日文及英文版一致~

有冇報名條link
作者: wlau    時間: 2014-9-23 13:50
speedpurple0 發表於 2014-9-23 12:27
有冇報名條link

http://www.sports-web.jp/race/detail.php?product_id=26
但師姐, 你唔跑女子馬拉松?

作者: speedpurple0    時間: 2014-9-24 00:18
wlau 發表於 2014-9-23 13:50
http://www.sports-web.jp/race/detail.php?product_id=26
但師姐, 你唔跑女子馬拉松?

跑呀
作者: wlau    時間: 2014-9-24 00:53
speedpurple0 發表於 2014-9-24 00:18
跑呀

見你問同一日既比賽, 以為你唔跑添.. HAHA
你跑女子.. 想你另一半跑城市呢?
作者: speedpurple0    時間: 2014-9-25 15:00
wlau 發表於 2014-9-24 00:53
見你問同一日既比賽, 以為你唔跑添.. HAHA
你跑女子.. 想你另一半跑城市呢?  ...

City marathon 都要抽,唔知抽唔抽得中

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2