香港長跑網 - 長跑長友

標題: GPS Recording device for Trailwalker [打印本頁]

作者: 炒炒    時間: 2014-7-14 09:09
標題: GPS Recording device for Trailwalker

100km 需時十幾二十小時, 甚至去到廿幾三十小時

大家會唔會用咩 Device 去 Record / 途中 Mon 住 Status 呢?
作者: doracrap    時間: 2014-7-14 09:56
電話+充電
作者: bunbun    時間: 2014-7-14 11:28
suunto ambit 系列
garmin fenix 系列
作者: ming4883    時間: 2014-7-14 16:53
bunbun 發表於 2014-7-14 11:28
suunto ambit 系列
garmin fenix 系列

呢兩個系列既錶分分鐘仲貴過電話...
作者: 炒炒    時間: 2014-7-16 17:56
ming4883 發表於 2014-7-14 16:53
呢兩個系列既錶分分鐘仲貴過電話...

我都係咁諗, 睇黎都係要帶電話, 但就 Record 唔到心跳
我本身用 Garmin610.
作者: ming4883    時間: 2014-7-17 13:13
炒炒 發表於 2014-7-16 17:56
我都係咁諗, 睇黎都係要帶電話, 但就 Record 唔到心跳
我本身用 Garmin610.

用 The Polar WearLink+ transmitter with Bluetooth 可以嗎?
佢支援 Android 手機的
作者: hammerunner    時間: 2014-8-1 18:29
上EBAY
買FENIX第一代官翻版本,總數都係$16XX,
買隻好少少嘅CASIO都要啦。
第日跑全馬都可以用得番架嘛。
我而家都日日戴,變咗日常用手錶。
作者: 炒炒    時間: 2014-8-5 00:20
hammerunner 發表於 2014-8-1 18:29
上EBAY
買FENIX第一代官翻版本,總數都係$16XX,
買隻好少少嘅CASIO都要啦。

請問官翻版本即係?
作者: hammerunner    時間: 2014-8-6 13:49
第一代,九點方向的是橙紅色按鈕。
VERSION 4.7
啱啱至喺GARMIN UPDATE

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2