香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2015年 4月4日 韓國慶州櫻花馬拉松 ﹣12月16日開始報名! [打印本頁]

作者: ectony    時間: 2014-12-5 18:44
標題: 2015年 4月4日 韓國慶州櫻花馬拉松 ﹣12月16日開始報名!

韓國時間早上10點開始報名

來源:http://www.cherrymarathon.com/bo ... otice&num=43&ref=22
作者: jam13579    時間: 2014-12-6 09:45
溫馨提示:time limited for FM is 5hrs

作者: 大文DaiMan    時間: 2014-12-8 09:11
You may consider Maywood's package. But this year it costs nearly $3000 more!!!
作者: ectony    時間: 2014-12-8 12:02
thanks all, 睇黎要更加努力練啦

我已 book 左 HKExpress $1 蚊機票, 所以都係join 唔到美和個個
作者: wlau    時間: 2014-12-9 12:40
師兄, 最好加番日期係TITLE 果度, 方便知邊一日~
作者: ectony    時間: 2014-12-9 14:08
thanks! 己改
作者: may_may612    時間: 2014-12-10 11:22
好想去呀...
作者: Qill1025    時間: 2014-12-10 12:13
有興趣, 但不是不接受海外選手網上報名嗎??
PAYMENT又是否很麻煩呢??
作者: ectony    時間: 2014-12-12 18:32
又唔見唔畀外國人 join? 因為見好似都好台灣人自己去?再研究一下先

payment 都怕會出事,所以搵左住係韓國嘅朋友幫手
作者: Qill1025    時間: 2014-12-19 12:49
ectony 發表於 2014-12-12 18:32
又唔見唔畀外國人 join? 因為見好似都好台灣人自己去?再研究一下先

payment 都怕會出事,所以搵左住係韓 ...

C hing, apply successful??
作者: siuma    時間: 2014-12-19 13:56
I sent my application form to the email address provided.  No response yet
作者: ectony    時間: 2014-12-19 20:51
Qill1025 發表於 2014-12-19 12:49
C hing, apply successful??

已成功報左, 不過係用韓國朋友嘅(公司)地址同幫我地先畀錢
其實地址係一重要 issue

錢會收到 confirmation email, 佢會畀個 token number 你, 如果你可以 solve 到畀錢的話都可以報

作者: Qill1025    時間: 2014-12-30 09:36
ectony 發表於 2014-12-19 20:51
已成功報左, 不過係用韓國朋友嘅(公司)地址同幫我地先畀錢
其實地址係一重要 issue

最後報左首爾, 各方面都清楚少少.....
作者: siuma    時間: 2014-12-31 10:33
經韓國朋友幫手, 成功名報HM及交錢, 不過未有number!! 直接 Email 係會石沈大海嘅!

作者: wlau    時間: 2014-12-31 13:52
佢撞正復活假, 機票酒店問過都好貴.... 報左既師兄/師姐, 要早D 留意下D 酒店同機票仲有無房/機位.. 以及唔好太遲訂酒店.
作者: siuma    時間: 2014-12-31 16:55
謝謝wlau 師兄提醒
作者: vincentor    時間: 2014-12-31 21:30
我都報佐長鴻團
作者: jackal_chasiu    時間: 2015-1-28 01:10
請問有冇師兄師姐冇經韓國朋友或旅行團而自己可報到名?

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2