香港長跑網 - 長跑長友

標題: 深井人報到 [打印本頁]

作者: 三七廿一    時間: 2008-12-16 11:02
標題: 深井人報到
而家都係跑中短途(10km)同執緊跑姿,希望遲d練好d,跑長途啦,請多多指教
作者: kenneth    時間: 2008-12-16 11:05
作者: cu83    時間: 2008-12-16 11:16
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
歡迎指教,長跑長友!
作者: 三七廿一    時間: 2008-12-16 11:20
請多多指教呀
作者: 龜速行    時間: 2008-12-16 11:54
welcome welcome

三七廿一 c hing / c tse

多多指教ar

小弟是港島西人 hk island man

最近有沒有報比賽?

長跑長友 ar

作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-16 11:57
作者: 三七廿一    時間: 2008-12-16 11:57
原帖由 龜速行 於 2008-12-16 11:54 發表
welcome welcome

三七廿一 c hing / c tse

多多指教ar

小弟是港島西人 hk island man

最近有沒有報比賽?

長跑長友 ar

我已有多年冇跑到啦,對上果次都係4年前跑渣打,而家練返,熱情仲大過以前,上網同睇書先知自己有d野係做錯左,呢一年練好佢,下年再報
作者: 曲奇    時間: 2008-12-16 12:54
原帖由 三七廿一 於 2008-12-16 11:57 發表

我已有多年冇跑到啦,對上果次都係4年前跑渣打,而家練返,熱情仲大過以前,上網同睇書先知自己有d野係做錯左,呢一年練好佢,下年再報

今年就放多D時間練習,下年比賽時再創佳績~
CHING 俾心機呀~~
作者: 三七廿一    時間: 2008-12-16 14:28
原帖由 cookie97 於 2008-12-16 12:54 發表

今年就放多D時間練習,下年比賽時再創佳績~
CHING 俾心機呀~~

作者: running-sue    時間: 2008-12-16 16:26
歡迎你呀
作者: 三七廿一    時間: 2008-12-17 10:08
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-16 11:57 發表
唔理3,7,廿一,跑左先至算! good name!c-hing/ctse你對長跑肯定好有決心!
welcome to longrun.hk!

講真,今次真係好大決心,希望出年可以同各位一齊跑,但仲有一個月就出年
作者: 亞平    時間: 2008-12-17 10:23
三七廿一師兄,有冇跑青山公路?今年小弟都經常跑荃灣西鐵-屯門路線.
作者: di692    時間: 2008-12-17 12:28
原帖由 三七廿一 於 2008-12-16 11:02 發表
而家都係跑中短途(10km)同執緊跑姿,希望遲d練好d,跑長途啦,請多多指教

歡迎你,小弟也是在荃灣跑,也多是練10km左右,荃灣西鐵至汀九
作者: 高佬    時間: 2008-12-17 13:03
原帖由 di692 於 2008-12-17 12:28 發表

歡迎你,小弟也是在荃灣跑,也多是練10km左右,荃灣西鐵至汀九

welcome 三七廿一  c hing,我亦在荃灣住及跑西鉄至汀九或至深井
作者: di692    時間: 2008-12-17 13:54
原帖由 kolohon 於 2008-12-17 13:03 發表

welcome 三七廿一  c hing,我亦在荃灣住及跑西鉄至汀九或至深井

ching唔知有無見過你呢,你咩時間跑呢??
作者: 三七廿一    時間: 2008-12-17 14:40
我呢期先練返,真係唔係好夠氣,姿勢都有排執,所以都係由嘉頓跑去汀蘭居來回,時間多數係夜晚8點,星期一,三,五,星期六就跑下午2點,呢期真係著左火,各位CHING請多多指教

作者: 高佬    時間: 2008-12-17 17:00
原帖由 di692 於 2008-12-17 13:54 發表

ching唔知有無見過你呢,你咩時間跑呢??

師兄我跑步並無固定時間,因要輪班工作,我剛剛跑完一轉深井。

我好易認因我双腳都用護膝帶,你通常幾點跑?
作者: di692    時間: 2008-12-18 14:25
原帖由 kolohon 於 2008-12-17 17:00 發表

師兄我跑步並無固定時間,因要輪班工作,我剛剛跑完一轉深井。

我好易認因我双腳都用護膝帶,你通常幾點跑?

ching,
我都係輪班工作的,有時早上跑,有時晚上跑,晚上多是七點半至八點開始跑,我也是左腳帶藍色護膝帶的!!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2