香港長跑網 - 長跑長友

標題: 渣打馬拉松2017 坊間相簿集中頁 [打印本頁]

作者: ectony    時間: 2017-2-13 04:52
標題: 渣打馬拉松2017 坊間相簿集中頁

各位師兄師姐,平時做開 CD-ROM 嘅 小弟整緊個跑步 site ( 係,仲整緊),其他 function 會慢慢 開放

但打鐵趁熱出左今年渣打呢頁先 --- 我group 起左唔同地方搵到嘅相簿 (係下邊),方便大家一個位一次過搵 (另外 update 左成績條 link )

如果大家仲知道其他 「坊間」嘅相簿不妨話我知, 等我update 番 (另 sportsoho 冇逐個 賽事 group 起實在太煩所以我逐個 album save 低,其他 facebook page 搵到嘅都相同處理

多謝大家支持!

渣打香港馬拉松2017集中頁
另外個小弟己經幫個網整左 Facebook Page: https://www.facebook.com/glocal.run/ ,大家如果有咩相簿/改善地方可以直接係 fb 搵我嫁!

作者: 大寶二寶    時間: 2017-2-13 08:33
支持, 謝謝!
作者: craig    時間: 2017-2-13 10:15
多謝分享
作者: PanEd    時間: 2017-2-13 11:31
Thank you Ching!
作者: lomeikuen    時間: 2017-2-13 14:48
Tony Ching, thank you very much !
作者: Aimee    時間: 2017-2-13 14:55
Thanks!

作者: iceman21    時間: 2017-2-13 14:56
great. thx

作者: nbfans    時間: 2017-2-13 16:00
thx

very useful info.
作者: porpor    時間: 2017-2-14 00:27
Many thanks  
作者: pilotmama    時間: 2017-2-14 09:45
Thanks!!
作者: man_simon    時間: 2017-2-20 22:23
Many thanks

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2