香港長跑網 - 長跑長友

標題: 九龍東 2009跑衣 交收安排 [打印本頁]

作者: leefs    時間: 2008-12-31 00:52
標題: 九龍東 2009跑衣 交收安排
九龍東 以下名單"訂購跑衣人仕",
跑衣已經製作完成!
如欲於以下活動中交收:

- 萬宜水庫20k長課約跑活動 (1月10日)
- 糖尿跑 (1月11日)
- 終極去馬約跑活動 (1月18日)
- 先進運動會 (1月18日)
當日交收人仕請留言通知"
九龍區版主"
另可以提供的交收時間大約如下…
平日 星期一班五
下午 鑽石山港鐡站 客務中心
黃昏/晚間 斧山道運動場
"其他時間及地點可傾傾"
注意﹕

• 請先留電話預約時間及地點,
    本人不接聽沒有號碼顯示之來電…
  • 未交錢的會員請於交衫時同時交錢。

背心 (HK$100)短T (HK$110)  
 認購人取貨地區比賽 (一)比賽 (二)XSSMLXLXSSMLXL合共(件)HK$
1=chairman=已取   1   1 1   12210
2alex504992004觀塘/油塘   1   1  0  01-
3batigoal已取  1   1     01100
4boloup已取   1   1     01100
5chinkw已取
  1   1     01100
6ckleung已取  1111 43 34 10141,500
7Getter1已取    1  1     01100
8Hogay已取 1月11日  1  1     01100
9kan0902已取糖尿聯會  1  1     01100
10kandis已取 0    01    11110
11kf1977已取       0  1  11110
12kuk11840將軍澳       0  1  11110
14micscso已取   1  1     01100
15shogikin已取      0  11 22220
16steven546黃大仙    1  1     01100
17uncleyuet觀塘    1  1  1  12210
18waynekkw已取  1   1     01100
19WPHo已取   1  1  1  12210
20卓卓已取  1   1     01100
21大隻添跑手已取    1  1  1  12210
22快活人已取 1  1 2     02200
23最強幻像已取  1    1 1   12210
24田中雅茂已取   1   1     01100
25草兄弟將軍澳       01    11110
26零下十度已取   0  01    11110

作者: leefs    時間: 2008-12-31 00:53
備用…
作者: chinkw    時間: 2009-1-1 15:33
Alan Ching

- 美津濃半馬(1月4日)

Thank You!
作者: leefs    時間: 2009-1-1 20:34
原帖由 chinkw 於 2009-1-1 15:33 發表
Alan Ching

- 美津濃半馬(1月4日)

Thank You!

收到!

作者: micscso    時間: 2009-1-1 21:44
micscso

1/4 Mizuno race
how to collect
作者: leefs    時間: 2009-1-1 21:50
原帖由 micscso 於 2009-1-1 21:44 發表 micscso1/4 Mizuno race how to collect

OK,無問題!

作者: waynekkw    時間: 2009-1-1 22:38
me too. Thanks so much.

登錄/註冊後可看大圖

作者: leefs    時間: 2009-1-2 15:50
原帖由 waynekkw 於 2009-1-1 22:38 發表 me too. Thanks so much.

登錄/註冊後可看大圖
到時見!

作者: batigoal    時間: 2009-1-3 09:45
1月4日唔該,但我驚趕唔切....
作者: leefs    時間: 2009-1-3 09:48
原帖由 batigoal 於 2009-1-3 09:45 發表 1月4日唔該,但我驚趕唔切....

過嚟坐我班車啦!
時間﹕AM 06:15(想改6:25)
上車地點﹕何里活廣場,瑪莎百貨公司,後門
收費﹕大約$25蚊
路線﹕鑽石山mtr 直入 大尾督
報名名單﹕
1.堅爺
2.啊根
3.leefs
4.迪迪
5.????

作者: batigoal    時間: 2009-1-3 09:51
原帖由 leefs 於 2009-1-3 09:48 發表

我仲有朋友一齊,唔夠位.....
作者: leefs    時間: 2009-1-3 09:56
原帖由 batigoal 於 2009-1-3 09:51 發表

我仲有朋友一齊,唔夠位....." />" />

幾多位?

作者: batigoal    時間: 2009-1-3 10:10
原帖由 leefs 於 2009-1-3 09:56 發表

幾多位?

2位....如有位,我要問下佢地得唔得....
作者: chinkw    時間: 2009-1-5 21:30
Alan Ching

Could not meet you before the race yesterday.

Have to collect the singlet at Diabetes 10K on 11/01 or Hammer Hill Playgound during weekdays?
作者: 洛虎添    時間: 2009-1-6 23:04
明天下午4點至5點

斧山道運動場 交收 , ok??
作者: leefs    時間: 2009-1-7 13:10
原帖由 大隻添跑手 於 2009-1-6 23:04 發表
明天下午4點至5點

斧山道運動場 交收 , ok??

5點半左右到場!

作者: 田中雅茂    時間: 2009-1-8 20:47
長跑網背心經已收到, thanks!
作者: 最強幻像    時間: 2009-1-9 23:57
感謝leefs兄賞賜小弟長跑勝衣, 亦有幸和師兄一齊練習, 師兄的分享實在令小弟受益不少.
thank you x 10000
作者: 卓卓    時間: 2009-1-11 21:23
多謝哂 皇上 今天 賜吾 戰衣, 謝主龍恩  
作者: Tarry    時間: 2009-1-17 17:22
皇上,

NC ctse, 佢話同你講咗我可以同你換件XS, 我原本訂咗S size, 都估唔到短短2個月, fit咗咁多架,請問點約呀.

Tarry
SSP小隊

作者: leefs    時間: 2009-1-18 19:31
原帖由 Tarry 於 2009-1-17 17:22 發表 皇上,NC ctse, 佢話同你講咗我可以同你換件XS, 我原本訂咗S size, 都估唔到短短2個月, fit咗咁多架,請問點約呀.Tarry SSP小隊

xs背心已經斷碼,
我可以同你留意,
有冇其他人想換衫!

作者: nc    時間: 2009-1-18 22:50
原帖由 leefs 於 2009-1-18 19:31 發表

xs背心已經斷碼,
我可以同你留意,
有冇其他人想換衫!

皇上, 係T-shirt S 換T-shirt XS, 你係咪有貨???
作者: leefs    時間: 2009-1-18 23:20
原帖由 obaanc 於 2009-1-18 22:50 發表 皇上, 係T-shirt S 換T-shirt XS, 你係咪有貨???

有,我手頭上現有存貨﹕
T-shirt XS一件,S二件,XL一件。
背心  S三件,L三件,XL三件。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2