香港長跑網 - 長跑長友

標題: 1.10 萬宜水庫長課+bbq相片 [打印本頁]

作者: yungyung    時間: 2009-1-14 00:12
標題: 1.10 萬宜水庫長課+bbq相片
唔好意思咁多位ching,ctse,yungyung手腳慢,今日先有相比大家睇 " />" />hkjhk
http://picasaweb.google.com/longrun.hk/2009110BBQBy
作者: nc    時間: 2009-1-14 00:14
原帖由 yungyung 於 2009-1-14 00:12 發表
唔好意思咁多位ching,ctse,yungyung手腳慢,今日先有相比大家睇 " />" />hkjhk http://picasaweb.google.com.tw/home

yungyung, 條link唔o岩呀!!
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-14 00:18
原帖由 yungyung 於 2009-1-14 00:12 發表
唔好意思咁多位ching,ctse,yungyung手腳慢,今日先有相比大家睇 " />" />hkjhk http://picasaweb.google.com.tw/home

唔該使呀yungyung,妳隻腳好返d未呀?
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-14 00:22
睇唔到相片啊!
作者: yungyung    時間: 2009-1-14 00:22
原帖由 obaanc 於 2009-1-14 00:14 發表 yungyung, 條link唔o岩呀!!

改左,請再試試。 
作者: nc    時間: 2009-1-14 00:33
謝謝妳呀yungyung, 特登入來bbq+拍照
作者: yungyung    時間: 2009-1-14 00:35
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-14 00:18 發表 唔該使呀yungyung,妳隻腳好返d未呀?

圍圍真有我心喇,我估我過兩日可以復原既。
作者: slowrunner    時間: 2009-1-14 09:22
really good photos, thanks yungyung.
作者: batigoal    時間: 2009-1-14 10:09
thanks yung yung...
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-14 11:46
作者: yungyung    時間: 2009-1-14 11:55
原帖由 slowrunner 於 2009-1-14 09:22 發表
really good photos, thanks yungyung.

有無影到你呀?未知閣下係…?
作者: yungyung    時間: 2009-1-14 12:08
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-14 11:46 發表

x 2 唔該蓉蓉跑手, 影得非常好!

唔洗唔該,應該係我要多謝瘋瘋的照顧同幫我安排交通。
果日好開心,不過後悔無食到黑mun mun香蕉。

下次有活動瘋瘋記得預埋我
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-14 12:10
作者: slowrunner    時間: 2009-1-14 12:35
原帖由 yungyung 於 2009-1-14 11:55 發表

有無影到你呀?未知閣下係…?

在下乃一屆莽夫, 小姐若不介意粗人唐突冒昧, 下次活動時, 小可自當上前謝過小姐拍照之恩。
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-14 12:42
原帖由 yungyung 於 2009-1-14 12:08 發表

唔洗唔該,應該係我要多謝瘋瘋的照顧同幫我安排交通。" />" />
果日好開心,不過後悔無食到黑mun mun香蕉。

下次有活動瘋瘋記得預埋我" />" />

我後悔無食燒蘋果...
作者: runrun    時間: 2009-1-14 13:21
唔好意思咁多位ching,ctse,yungyung手腳慢,今日先有相比大家睇 " />" />" />" />hkjhk
http://picasaweb.google.com/longrun.hk/2009110BBQBy

Yung Yung 多謝你!
這幾天工作很忙,我都是今天才有空睇相,Thank You!

作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-14 13:47
作者: yungyung    時間: 2009-1-14 17:00
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-14 13:47 發表

X 2 " />" />

下...乜有燒蘋果...點解我唔知既....
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-14 17:15
原帖由 yungyung 於 2009-1-14 17:00 發表

下...乜有燒蘋果...點解我唔知既....

果日買0左 d 蘋果俾大家燒 ga~
作者: vhtober    時間: 2009-1-14 17:40
THX YUNGYUNG~~~HAHAH..我張張相都係食食食~~~

係wor..你隻腳仲有無痛ar???
作者: vhtober    時間: 2009-1-14 17:41
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-14 17:15 發表

EE~~我無燒ar..生食左ar..有相為證~~生都好好味la..mud 仲可以熟食ka??
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-14 17:48
原帖由 vhtober 於 2009-1-14 17:41 發表

EE~~我無燒ar..生食左ar..有相為證~~生都好好味la..mud 仲可以熟食ka??

好似香蕉咁"燴"...

熱0左之後軟淋淋...加 d 肉桂粉..就係一道甜品啦~
作者: yungyung    時間: 2009-1-14 19:47
原帖由 runrun 於 2009-1-14 13:21 發表

Yung Yung 多謝你!
這幾天工作很忙,我都是今天才有空睇相,Thank You!

唔多謝, 我都多謝RUNRUN CTSE預備的東西.
作者: yungyung    時間: 2009-1-14 19:52
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-14 17:15 發表

哈哈, 我淨係見佢地個個生食咋...

如果我知道可以好似香蕉咁燒,我一定試試.... 講講下....

真係又想再去多次

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2