香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2009渣打馬拉松 by Sport Soho Magazine [打印本頁]

作者: saki    時間: 2009-2-9 10:53
標題: 2009渣打馬拉松 by Sport Soho Magazine
5萬幾張相呀!!!! Cooooooooooooooooooool!!!!

http://www.sportsoho.com/mod/sh_zl/list_album.php

作者: running-sue    時間: 2009-2-9 10:57
原帖由 saki 於 2009-2-9 10:53 發表
5萬幾張相呀!!!! Cooooooooooooooooooool!!!!hgj088" />" />hj

http://www.sportsoho.com/mod/sh_zl/list_album.php

saki ching, 張相點解會係我哥哥 (60109)
作者: pwong5618    時間: 2009-2-9 11:03
原帖由 running-sue 於 2009-2-9 10:57 發表

哈哈!咁橋!

点解唔叫妳哥哥入埋長跑網一齊跑?今次有藉口喇!

作者: saki    時間: 2009-2-9 11:07
原帖由 running-sue 於 2009-2-9 10:57 發表

真係咁巧合!!!!!
作者: running-sue    時間: 2009-2-9 11:12
真係咁橋,
其實我事前已經話俾佢知, 見到長跑網衫的攝記就大聲ching, 但佢尋日話見唔到喎,
睇黎係時候踢佢入會喇, 哈哈.
作者: 711MF    時間: 2009-2-9 11:16
作者: kenneth    時間: 2009-2-9 11:29
作者: stan    時間: 2009-2-9 11:41
咦?唔知我(E0486) 後面著長跑網戰衣嘅ching係邊個呢?

作者: hobbywet    時間: 2009-2-9 11:44
跑道上充滿緣份
作者: 晴朗    時間: 2009-2-9 12:12
原帖由 saki 於 2009-2-9 10:53 發表
5萬幾張相呀!!!! Cooooooooooooooooooool!!!!hgj088" />" />" />" />" />" />hj

史波兄真犀利,五萬幾張相仲要TAG埋Race number,勁!
即係你只要搵到一張有你的相,在下方Click你個Race Number,就可以一次過Show晒你d相。

作者: 龜速行    時間: 2009-2-9 12:16
跑道上真是長跑長友!!!

作者: 龜速行    時間: 2009-2-9 12:20
saki c hing

thank ar
作者: 龜速行    時間: 2009-2-9 12:21
晴朗 c hing

thank for your info
作者: 晴朗    時間: 2009-2-9 15:33
Sorry, 之前睇漏眼, 原來係第一頁輸入跑手號碼就能夠搵到所有相, 正!
作者: JDMR    時間: 2009-2-9 16:34
正呀正呀,Thanks for your info!
作者: 龜速行    時間: 2009-2-9 16:34
好開心 !! 小弟有3張

晴朗  c hing 可不可以代小弟同"史波兄"

講聲 謝謝
作者: 晴朗    時間: 2009-2-9 16:44
原帖由 龜速行 於 2009-2-9 16:34 發表
好開心 !! 小弟有3張

晴朗  c hing 可不可以代小弟同"史波兄"

講聲 謝謝

哈哈,冇問題........不過我唔識佢喎......
作者: 龜速行    時間: 2009-2-9 16:50
晴朗 c hing

oh sorry ar

誤會你認識"史波兄"

anyway 講聲 謝謝"史波兄"
作者: wilson    時間: 2009-2-9 17:16
我搵唔到我幅相,
但係就搵到我哥哥幅相......

作者: 支旦    時間: 2009-2-9 20:47
多謝我都搵到自己呀,辛苦晒......
作者: arsenal_fans    時間: 2009-2-9 21:31
do u know how to save ? thanks.
作者: cu83    時間: 2009-2-9 23:15
多謝....但我搵唔到自己呀......
作者: billy_yau    時間: 2009-2-12 22:31
我搵到兩張呀
作者: scchu    時間: 2009-2-14 20:39
我都搵到自己一張呀
作者: 鄭永忠    時間: 2009-2-14 22:16
哈哈,我今日終於找到一張,可能是昨晚才上載吧。真高興!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2