香港長跑網 - 長跑長友

標題: 荃灣新人報到 [打印本頁]

作者: chrisc    時間: 2009-2-11 01:06
標題: 荃灣新人報到
各位師兄師姐你好.

小弟年近中年,自覺身體漸差, 所以幾年前開始練跑, 近年都有參加渣打半馬, 成績平平. 請各位多多指敎.
作者: Mr.Bus    時間: 2009-2-11 01:36
歡迎c hing~~
作者: di692    時間: 2009-2-11 14:26
原帖由 chrisc 於 2009-2-11 01:06 發表
各位師兄師姐你好.

小弟年近中年,自覺身體漸差, 所以幾年前開始練跑, 近年都有參加渣打半馬, 成績平平. 請各位多多指敎.

welcome chrisc ching,
我都係荃灣人,你係荃灣邊度練跑多呢?
我多在西鐵沿海跑,多多指教!!
作者: chrisc    時間: 2009-2-11 15:05
原帖由 di692 於 2009-2-11 14:26 發表

Hi di692 ching,

因工作地點關係, 放工會去深水埗運動場練跑.
而假日要照顧小朋友, 只會偶爾清早由荃灣西鐵站沿青山道跑.
作者: kenneth    時間: 2009-2-11 15:42
作者: 亞平    時間: 2009-2-11 15:45
原帖由 chrisc 於 2009-2-11 01:06 發表
各位師兄師姐你好.

ChrisC歡迎你,下面有3個近期約跑,師兄睇下有冇興趣參加

2月14日浪漫情人節 - 衝衝跳跳出汗大行動

2009年2月14日 環塘跑 ---- 屯門大欖涌水塘

16/2 (mon) 夜賞青公

作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-2-11 15:56
Welcome ChrisChing!!!
得閒可以參加下荃青的約跑喎,
多謝平兄賣廣告呀
作者: 亞平    時間: 2009-2-11 16:12
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-11 15:56 發表
Welcome ChrisChing!!!
得閒可以參加下荃青的約跑喎,
多謝平兄賣廣告呀

菲菲師姐唔駛客氣,你地16晚跑果條路線,屯門友13日晚亦都會跑.
呢條路線小弟跑了好多次都唔厭,.

作者: khl0310    時間: 2009-2-11 19:18
我都住荃灣ar, 搵日一齊練跑la=]
不過我要會考完先...
加油ar ching
作者: cu83    時間: 2009-2-11 20:29
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友   
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-2-11 22:47
歡迎Chris c hing~~
小弟天水圍跑友, 請多多指教
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-2-11 23:03
Hi Hi Chrisc ching
作者: laputa99    時間: 2009-2-11 23:07
歡迎 ching!
我都是跑荃灣至小欖,得閒一齊跑
作者: lhsiu    時間: 2009-2-17 00:10
原帖由 laputa99 於 2009-2-11 23:07 發表
歡迎 ching!
我都是跑荃灣至小欖,得閒一齊跑

laputa99 C Hing,
你几时跑?
作者: lhsiu    時間: 2009-2-17 00:12
原帖由 di692 於 2009-2-11 14:26 發表

你跑几时啊?
作者: laputa99    時間: 2009-2-17 00:27
原帖由 lhsiu 於 2009-2-17 00:10 發表

laputa99 C Hing,
你几时跑?

歡迎 lhsiu ching, 我們荃灣街彷成日有跑步聚會,去新界西版看下,
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3059&extra=page%3D1&page=27
作者: di692    時間: 2009-2-17 14:46
原帖由 lhsiu 於 2009-2-17 00:12 發表

你跑几时啊?

昨晚我地先跑完荃灣西鐵至青龍頭。
下次CHING有空,可以JOIN埋一齊跑,有約跑會POST係新界西的版頁架!!
作者: franklcf    時間: 2009-2-17 16:08
我都有跑wor 海濱<>丁九, 我好似係丁x居見到一班人, 好似係你地wor.
我係一名獨行俠. 成日都係著2005樂華10k
作者: jogging_cat    時間: 2009-2-17 21:00
標題: 回復 1# 的帖子
歡近chrisc ching, 我也是新來的, 得閒上女子討論區我個新blog 指教一下啦
作者: Tarry    時間: 2009-2-17 22:59
各位師兄師姐你好.

Chrisc, ching, 你好, 我是SSP小隊隊員, 即深水步, 請多多指教
Tarry

作者: blurmax    時間: 2009-2-17 23:23

chrisc,

Welcome to LongRun.hk

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: Zenith    時間: 2009-2-17 23:45
歡迎 Ching!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2