香港長跑網 - 長跑長友

標題: 得閒無聊...唔去練跑... [打印本頁]

作者: Parco爸    時間: 2009-2-12 22:50
標題: 得閒無聊...唔去練跑...
跑渣打前...無無聊聊唔練跑...
小弟將自己個天台大變身...油油油..畫畫畫...  
作者: Mr.Bus    時間: 2009-2-12 23:39
ha
c hing畫得好靚喎~~~
厲害厲害!!
作者: 曲奇    時間: 2009-2-12 23:46
ching 鍾意大口仔呀?....
畫滿哂成幅牆....
好可愛喎~~
作者: 龜速行    時間: 2009-2-12 23:54
Parco c hing

畫得好靚!!!!

強 ar!!!!!
作者: Parco爸    時間: 2009-2-13 00:05
各位大哥大姐...
小弟亂畫炸...

作者: nc    時間: 2009-2-13 01:14
好靚呀, 我以為ching在幼稚園門前拍照

原來係出自ching手筆, 勁  
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-13 01:38
好可愛啊! 白手油還是投影上牆印圖再填色?
好羨慕, 好想住村屋養狗仔, 種花, 又有天台做運動, bbq.....
作者: running-sue    時間: 2009-2-13 08:34
ching, 犀利呀
睇黎如果下次長跑網要搵人畫banner .........

作者: Parco爸    時間: 2009-2-13 09:18
obaanc...真係失禮晒...小弟一時興趣..亂咁創作...

running-sue...我油完後..俾D朋友話我低能創作...

叮叮噹...
D畫我是先在網上找圖..print落張格仔紙..之後在牆身用粉筆畫格仔..按比例起稿..之後上色及油黑邊...(之前個牆身是淺粉紅色)
是呀..住村屋好多攪作..一年十幾次BBQ...養狗種花樣樣得...最重要是空氣極好...
而個天台是狗狗天地...早年小弟又親自為佢地搭建個蓬...兩隻野即刻笑淫淫...
終之..村屋愛點整就點整...爽爽爽...

作者: 龜速行    時間: 2009-2-13 09:44
c hing

作者: cc    時間: 2009-2-13 12:17
作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-2-13 12:23
原帖由 cc 於 2009-2-13 12:17 發表

嘩....好cute丫...我勁鍾意大口仔嘎...如果屋企個wall可以咁就發達喇~" />" />

x2
不過我估都冇咁既機會啦
話時話parco 兄對狗狗真幸福啦
作者: 快活人    時間: 2009-2-13 12:56
CHING .你好有天份呀 .  
住村屋真好!!!!
作者: SimonFai    時間: 2009-2-13 15:13
Very nice !!!
Good for BBQ party
作者: Parco爸    時間: 2009-2-13 15:56
多謝咁多位師兄姐讚賞...
過兩年要諗下另一個主題天台先得...

自己之前都是住市區...而家住村屋..
各有各好啦..但村屋個空間感、自由度真係好過癮...

作者: 上水馬王    時間: 2009-2-13 16:21
原來Parco兄唔只影相了得,連畫畫+house work都咁掂,小弟比十個GOOD你!
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-13 18:04
原帖由 上水馬王 於 2009-2-13 16:21 發表
原來Parco兄唔只影相了得,連畫畫+house work都咁掂,小弟比十個GOOD你!" />" />

x 2
Parco兄真係多才多藝。
作者: Alfred    時間: 2009-2-13 19:14
原帖由 上水馬王 於 13/2/2009 16:21 發表
原來Parco兄唔只影相了得,連畫畫+house work都咁掂,小弟比十個GOOD你!" />" />

X 2
作者: Parco爸    時間: 2009-2-13 20:59

作者: 比因    時間: 2009-2-13 21:43
原帖由 Parco 於 2009-2-13 15:56 發表
多謝咁多位師兄姐讚賞...
過兩年要諗下另一個主題天台先得...

自己之前都是住市區...而家住村屋..
各有各好啦..但村屋個空間感、自由度真係好過癮...

天氣凍個時又可以約好多人打天台邊爐, 啤啤佢, 又可以燒野食!  

登錄/註冊後可看大圖

作者: Parco爸    時間: 2009-2-13 23:00
原帖由 比因 於 2009-2-13 21:43 發表

天氣凍個時又可以約好多人打天台邊爐, 啤啤佢, 又可以燒野食!  

登錄/註冊後可看大圖

呢期鍾意係天台韓燒...
住村屋隔離左右會多左朋友..
逢假期...三五知己..天南地北吹下水就一晚...
啤酒常伴左右...攪到而家個肚腩大晒..
企係度差D望唔到腳指...

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2