香港長跑網 - 長跑長友

標題: 來提個建議 [打印本頁]

作者: yanson8    時間: 2009-2-13 11:27
標題: 來提個建議
呢個論壇有“我的話題”……但系無“我參與的話題”,如果可以曾設呢個功能會不會更好呢?
作者: pwong5618    時間: 2009-2-13 12:03
原帖由 yanson8 於 2009-2-13 11:27 發表
呢個論壇有“我的話題”……但系無“我參與的話題”,如果可以曾設呢個功能會不會更好呢?

能否解釋一下 “我參與的話題”作用是?
因為小第很少上其他討論區,不太明白。

作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-2-13 12:06
原帖由 yanson8 於 2009-2-13 11:27 發表

ching, 其實你只要按"我的", 而唔係按drop down list, 就可以出現所有你參與過的話題啦
作者: 喪Ken    時間: 2009-2-13 12:10
ching 係咪指 "我的話題"下邊嗰個 "我的回復 "?
作者: peteruno    時間: 2009-2-13 12:21
Ching是否建議想增設“我參與的話題”以成便翻閱自己以往曾經談過的話題呢?

白頭佬
作者: yanson8    時間: 2009-2-13 12:55
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-13 12:06 發表

ching, 其實你只要按"我的", 而唔係按drop down list, 就可以出現所有你參與過的話題啦

原來只要按“我的”就有了。。
女仔果然細心d。。
作者: yanson8    時間: 2009-2-13 12:56
原帖由 peteruno 於 2009-2-13 12:21 發表
Ching是否建議想增設“我參與的話題”以成便翻閱自己以往曾經談過的話題呢?

白頭佬

系啊
作者: ChARsoN    時間: 2009-2-13 22:40
原帖由 kenleung 於 2009-2-13 12:10 發表 ching 係咪指 "我的話題"下邊嗰個 "我的回復 "?

我都係咁樣搵番d 自己講過野ge 話題~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2