香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2月20日慢遊夜賞青公相片- BY 亞平 , HOIHOI,晴朗,Anson & 711MF [打印本頁]

作者: 亞平    時間: 2009-2-21 00:53
標題: 2月20日慢遊夜賞青公相片- BY 亞平 , HOIHOI,晴朗,Anson & 711MF
各位,有相睇啦~~
天太黑,機太細,影得唔好,各位見諒!如需原相,請PM小弟留電郵及相片編號.
感謝各位支持是次約跑及出席當晚聚餐的所有師兄/姐!

亞平相片 : http://picasaweb.google.com/AhPing99/ZfccgF?feat=directlink

HOIHOI 相片 : http://picasaweb.google.com/longrunhoihoi/205k

晴朗 相片 : http://picasaweb.google.com/WuManOn/pYAPHH#

Anson & 711MF 相片 : http://picasaweb.google.com/AhPing99/220ByAnson?feat=directlink

作者: 法蘭    時間: 2009-2-21 01:04
原帖由 亞平 於 2009-2-21 00:53 發表
各位,有相睇啦~~
天太黑,機太細,影得唔好,各位見諒!如需原相,請PM小弟留電郵及相片編跑.

http://picasaweb.google.com/AhPing99/ZfccgF?feat=directlink

平兄,

謝謝你全程為我地影相!
辛苦你了!

今晚反得很開心!
不過條link唔reply 係睇唔到架!
作者: 711MF    時間: 2009-2-21 01:13
作者: 法蘭    時間: 2009-2-21 01:25
原帖由 711MF 於 2009-2-21 01:13 發表
平兄好快手喎...好精彩啊....

7師兄,
都想睇下你0的相呢!
亦都唔該你為我地打氣呀!
作者: B    時間: 2009-2-21 01:31
哈~ 起步見到我, 食飯亦見到我~ 可以扮到自己有跑喎!
作者: ram    時間: 2009-2-21 01:45
多謝平兄,HOIHOI兄,晴朗兄, Anson & 711兄等, 好精彩的相片
平兄全程要玩變速跑映相,真的辛苦c兄了
thx thx~

作者: nc    時間: 2009-2-21 01:46
謝謝平兄沿途為我們拍攝

辛苦晒
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-21 01:49
今晚跑得好開心, 食得安心, 吹得暢快.
辛苦平大隊長事前事後打點一切, 變速跑幫大家影相, 玩得好開心!
作者: hoihoi    時間: 2009-2-21 02:56
相片已處理好

http://picasaweb.google.com/longrunhoihoi/205k#
作者: Anthony    時間: 2009-2-21 07:45
原帖由 hoihoi 於 2009-2-21 02:56 發表
相片已處理好

http://picasaweb.google.com/longrunhoihoi/205k#

感謝hoihoi師兄專程映相,又做埋行李車,真係唔話得。有機會一齊跑。
作者: Anthony    時間: 2009-2-21 07:47
原帖由 亞平 於 2009-2-21 00:53 發表
各位,有相睇啦~~
天太黑,機太細,影得唔好,各位見諒!如需原相,請PM小弟留電郵及相片編號.

http://picasaweb.google.com/AhPing99/ZfccgF?feat=directlink

多謝大隊長,d相好有動感,個個跑得好開心!
作者: nc    時間: 2009-2-21 08:50
原帖由 Anthony 於 2009-2-21 07:45 發表

感謝hoihoi師兄專程映相,又做埋行李車,真係唔話得。有機會一齊跑。

x2, 謝謝海海ching

作者: kenneth    時間: 2009-2-21 09:08
作者: hoihoi    時間: 2009-2-21 10:37
原帖由 Anthony 於 2009-2-21 07:45 發表

唔好客氣,下次一齊跑
作者: hoihoi    時間: 2009-2-21 10:39
原帖由 nc 於 2009-2-21 08:50 發表

x2, 謝謝海海ching
" />" /> " />" /> " />" />

客氣,客氣
作者: 亞平    時間: 2009-2-21 14:19
感謝各位出席支持是次活動,感謝各位義工的幫忙,
希望下一次活動(3月21日籌備中)仍可得到大家的支持.謝謝!
作者: Anthony    時間: 2009-2-21 14:29
原帖由 亞平 於 2009-2-21 14:19 發表
感謝各位出席支持是次活動,感謝各位義工的幫忙,
希望下一次活動(3月21日籌備中)仍可得到大家的支持.謝謝!

平隊長,下次跑邊到呀?最少都要好似今次咁正!
作者: 亞平    時間: 2009-2-21 14:44
原帖由 Anthony 於 2009-2-21 14:29 發表

平隊長,下次跑邊到呀?最少都要好似今次咁正!

Anthony師兄,ken兄傾緊,希望成事啦..
作者: Anthony    時間: 2009-2-21 14:58
原帖由 亞平 於 2009-2-21 14:44 發表

Anthony師兄,ken兄傾緊,希望成事啦..

平兄,你辦事,我放心。

靜候佳音!
作者: billy_yau    時間: 2009-2-21 16:02
多謝各位幫手影相既chings, 特別銘謝 hoihoi ching 幫我地將重重既背包運入屯鄧
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-21 16:56
多謝咁多位攝影師(平兄,Hoihoi,晴朗,七兄)的付出, 辛苦曬.
特別嗚謝Hoihoi出動行李車, 太太幫手睇車等我地出發, 運送行李入鄧記.
晴朗同太太, 囝囝朗朗中途為大家打氣.
Anothony太太, 係鄧記同大家打氣, 下次一起跑啦!
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2009-2-21 18:00
Hoihoi, 晴朗兄 ~ 都未有機會同場齊齊跑..期待...
平兄 ~ 你變速好勁war !
七兄, ANSON ~ 謝謝你地來打氣  !

好期待...下次齊齊跑 !  
作者: shingliu    時間: 2009-2-21 18:14
多謝大家為 跑步出了一分力量~~~加油!!!
作者: cu83    時間: 2009-2-21 18:56
嘩, 好熱鬧喎~~
作者: 亞平    時間: 2009-2-21 18:58
原帖由 Anthony 於 2009-2-21 14:58 發表

平兄,你辦事,我放心。

靜候佳音!

Anthony師兄,今次可能要幫幫手啦,南生圍小弟真係唔識路架..
作者: 亞平    時間: 2009-2-21 19:03
原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-2-21 18:00 發表
Hoihoi, 晴朗兄 ~ 都未有機會同場齊齊跑..期待...

IRIS姐,你都厲害呀,成晚拍住師兄跑,連家姐(定細妹?)都唔理啦,好在她都跑得唔錯,跟得到大隊.
作者: 亞平    時間: 2009-2-21 19:05
原帖由 cu83 於 2009-2-21 18:56 發表
嘩, 好熱鬧喎~~

CU兄,幾時入新界踩下場,同小弟飲番杯?昨晚我地跑完飲啤酒,好痛快呀!
作者: Anthony    時間: 2009-2-21 20:29
原帖由 亞平 於 2009-2-21 18:58 發表

Anthony師兄,今次可能要幫幫手啦,南生圍小弟真係唔識路架..

平隊長,不要客氣,用得著小弟的地方,隨便開聲。

我呢d鄉下人總算有d用處。
作者: cfchan    時間: 2009-2-21 20:36
謝謝咁多位沿途拍照的師兄!
作者: Anthony    時間: 2009-2-21 20:50
原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-2-21 18:00 發表

Iris, 尋晚本來臨尾想同妳衝最後一段,點知想發力時收到胡老太的奪命追魂call,搞到即刻腳軟,差d要行返鄧記。不過都好,比我有個好合理的藉口(可能這是老婆的用處),根本我就唔夠你衝。

下次再嚟衝2k
作者: 亞平    時間: 2009-2-21 20:52
原帖由 Anthony 於 2009-2-21 20:50 發表

Iris, 尋晚本來臨尾想同妳衝最後一段,點知想發力時收到胡老太的奪命追魂call,搞到即刻腳軟,差d要行返鄧記。不過都好,比我有個好合理的藉口(可能這是老婆的用處),根本我就唔夠你衝。

下次再嚟衝2k! ...

胡老太一個電話,師兄即時腳軟...哈哈哈
作者: Anthony    時間: 2009-2-21 20:59
原帖由 亞平 於 2009-2-21 20:52 發表

胡老太一個電話,師兄即時腳軟...哈哈哈

我係話掛住聽電話,亂晒d步幅,發唔到力啫。唔好講到大人好恐怖咁。佢見我咁耐仲未返到鄧記,咪打個電話問候下囉,恩愛哩!(註:因住嚟愛)
作者: 亞平    時間: 2009-2-21 21:15
原帖由 Anthony 於 2009-2-21 20:59 發表

我係話掛住聽電話,亂晒d步幅,發唔到力啫。唔好講到大人好恐怖咁。佢見我咁耐仲未返到鄧記,咪打個電話問候下囉,恩愛哩!(註:因住嚟愛)

師兄真幸福耶!
作者: Parco爸    時間: 2009-2-21 22:09
成班人跑真係好有氣氛...
小弟住左海濱十幾年...
都未跑過一次...
係時候檢討下啦...
作者: 法蘭    時間: 2009-2-21 22:32
原帖由 Parco 於 2009-2-21 22:09 發表
都未跑過一次...
係時候檢討下啦...

Edmund兄,

咁你真係要試下跑下啦!
感覺很好架!
作者: 法蘭    時間: 2009-2-21 22:34
唔知各位有無發覺,
HoiHoi 師兄最後個張相,個老闆特登影佢個照牌.

作者: 亞平    時間: 2009-2-21 22:35
原帖由 法蘭 於 2009-2-21 22:32 發表

Edmund兄,

咁你真係要試下跑下啦!
感覺很好架!" />" />

X2 , 下次再有約跑,記得來跑下啦~~
作者: ram    時間: 2009-2-21 22:40
原帖由 Parco 於 2009-2-21 22:09 發表
都未跑過一次...
係時候檢討下啦...

Parco兄:一於下次一齊跑啦,一班人跑感覺真係好正架~
作者: Parco爸    時間: 2009-2-21 22:53
各位大哥....真係睇得起小弟....
十幾K呀...是公里呀...唔係細菌呀...
作者: anson    時間: 2009-2-21 23:33
原帖由 法蘭 於 2009-2-21 22:34 發表
唔知各位有無發覺,
HoiHoi 師兄最後個張相,個老闆特登影佢個照牌.

又真係喎, 唔怪得佢對左噤耐先影一張啦.....
作者: 亞平    時間: 2009-2-21 23:36
原帖由 anson 於 2009-2-21 23:33 發表

又真係喎, 唔怪得佢對左噤耐先影一張啦.....

佢都唔駛影咁高啦,搞我我唔見左隻腳...可惡!嘻~嘻

作者: michaelyw    時間: 2009-2-21 23:47
辛苦大家為我們影相,實在影得很好
作者: wilson    時間: 2009-2-22 10:51
原帖由 Parco 於 2009-2-21 22:53 發表

努力d,一定得架!
作者: ram    時間: 2009-2-22 12:37
原帖由 Parco 於 2009-2-21 22:53 發表

回憶小弟當初第一次荃屯跑17k,都是第一次跑17k更長路程
都擔心跑不完的,但當時有c兄傍住慢慢跑,最終都可以跑完全程
其實約跑是去享受長跑樂趣,一齊跑吹下水好好feel架~
作者: 亞平    時間: 2009-2-22 13:07
原帖由 ram 於 2009-2-22 12:37 發表

回憶小弟當初第一次荃屯跑17k,都是第一次跑17k更長路程
都擔心跑不完的,但當時有c兄傍住慢慢跑,最終都可以跑完全程
其實約跑是去享受長跑樂趣,一齊跑吹下水好好feel架~" />" />  

RAM兄,每人都要經過第一次,小弟第一次由荃灣跑至深井,遇到狂風大雨,行雷閃電,一個人冇膽再跑,終於係深井做了逃兵.後來在車上見到仍然有人繼續跑緊,個心為自己懦夫行為感到難過.第二次再跑,陽光普照,晒到乾晒,跑到黃金海岸補完水後,冇力再跑,又搭車回家.第三次至成功征服此路,心中個份滿足感就好似跑完馬拉松一樣.好興奮.之後此路就成為2008年鍊全馬的主要路線.

小弟仲有一個小小心願,就係今年內要好似KEN兄咁係2小時內跑完單程,再好似DEE兄和OSCAR兄咁跑一次來回.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2