香港長跑網 - 長跑長友

標題: 8-3-2009 沙田河畔賽 by running-sue [打印本頁]

作者: running-sue    時間: 2009-3-9 23:49
標題: 8-3-2009 沙田河畔賽 by running-sue
http://picasaweb.google.com/longrun.hk2/83200910KByRunningSue#
第一次做 "賣藥郎中" + "攝記", 請多多包涵
作者: blurmax    時間: 2009-3-9 23:56
Sue Ctse,

Thanks for the nice pics taken - didn't realize U've taken pics tim

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: 山貓    時間: 2009-3-10 00:14
Thx running-sue ctse!!
作者: ar125    時間: 2009-3-10 00:32
sue姐原來妳係上橋嗰邊影相,跟住又返嚟橋底同網友打氣!

有妳係度氣氛超正!..唔該晒!
作者: 亞平    時間: 2009-3-10 00:47
原帖由 ar125 於 2009-3-10 00:32 發表

雖然你做 "賣藥郎中" + "攝記",二者都好稱職,但小弟寧願你落場跑,甚至狠狠地界我都唔拘!
祝sue兄早日再戰江湖!
作者: running-sue    時間: 2009-3-10 10:14
原帖由 ar125 於 2009-3-10 00:32 發表

你地唔嫌我嘈喧巴閉就得喇
作者: running-sue    時間: 2009-3-10 10:18
原帖由 亞平 於 2009-3-10 00:47 發表

雖然你做 "賣藥郎中" + "攝記",二者都好稱職,但小弟寧願你落場跑,甚至狠狠地界我都唔拘!
祝sue兄早日再戰江湖!

唔好引我, 尋日大家jog cooldown我都已經忍唔住跟埋去,
仲帶埋大家界佐正響度同朋友仔一齊cooldown慢jog談心既梁妹, 哈哈, 超好玩
作者: 711MF    時間: 2009-3-10 10:23
作者: allanccl    時間: 2009-3-10 10:32
多謝sue姐做人肉易拉架,又做埋啦啦隊,仲做埋攝記添,幾時可以做番界仔女皇呀?
作者: running-sue    時間: 2009-3-10 10:33
原帖由 711MF 於 2009-3-10 10:23 發表

你重好講陪我拉拉下根自己走左去,,淨低我一個係到....

條癮起, 好難忍呀麻BTW, 你今日好d未呀?

作者: running-sue    時間: 2009-3-10 10:34
原帖由 allanccl 於 2009-3-10 10:32 發表
多謝sue姐做人肉易拉架,又做埋啦啦隊,仲做埋攝記添,幾時可以做番界仔女皇呀?

唔好引我啦
作者: allanccl    時間: 2009-3-10 10:38
原帖由 running-sue 於 2009-3-10 10:34 發表

唔好引我啦

真心話,希望妳早日康復,好番晒先再界過!
作者: cu83    時間: 2009-3-10 10:42
多謝人肉易拉架 sue 姐, 辛苦哂!
祝早日康復, 長長友!!

作者: blurmax    時間: 2009-3-10 10:56

Sue Ctse,

祝早日康復, 長界長友!!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: running-sue    時間: 2009-3-10 11:02
亮哥 + cu ching + blurmax ching, thankyou!!!
作者: daniel0415    時間: 2009-3-10 11:07
真係辛苦晒sue姐身兼兩職,既要幫我們打氣,又幫我們影到咁靚的相,多謝晒!
作者: 711MF    時間: 2009-3-10 11:15
作者: Parco爸    時間: 2009-3-10 11:24
Sue兄...

多謝你出動私伙地拖牌易拉架...
對於唔熟路既我簡直係支明燈...

多得你返終點前你大大聲吶喊...令我雙腿迴光反照...
作者: allanccl    時間: 2009-3-10 11:27
原帖由 Parco爸 於 2009-3-10 11:24 發表
Sue兄...

多謝你出動私伙地拖牌易拉架...
對於唔熟路既我簡直係支明燈...

多得你返終點前你大大聲吶喊...令我雙腿迴光反照...

X2
作者: 龜速行    時間: 2009-3-10 12:02
sue c tse

早日康復

長跑長界!!

作者: di692    時間: 2009-3-10 14:26
sue ctse,
你百忙中也可以拍到咁多相片,謝謝分享!!
作者: Fox    時間: 2009-3-10 14:26
我還有400m到終點時聽到有ctse大叫"加油,唔好留呀",即時加速到尾。我估這聲音可能是sue ctse. 多謝加油,早日康復,長跑長有長界友。
作者: running-sue    時間: 2009-3-10 21:54
原帖由 cnbikeman 於 2009-3-10 14:26 發表
我還有400m到終點時聽到有ctse大叫"加油,唔好留呀",即時加速到尾。我估這聲音可能是sue ctse. 多謝加油,早日康復,長跑長有長界友。

正是小弟, 好在大家冇辜負我一番心意o者
作者: Fox    時間: 2009-3-10 22:25
原帖由 running-sue 於 2009-3-10 21:54 發表

正是小弟, 好在大家冇辜負我一番心意o者

你係ctse, 点解會自稱小弟??莫非.......
作者: mill    時間: 2009-3-10 22:27
特別鳴謝 running sue ctse 今天給予機會,  thanks!
我都報一報我今天的時間先 48:50下次我會再努力啲!

作者: 亞平    時間: 2009-3-10 22:50
原帖由 cnbikeman 於 2009-3-10 22:25 發表

你係ctse, 点解會自稱小弟??莫非.......

師兄你多心啦,sue兄係同得我地班師兄們相處得多,已被同性化了,再加上佢D速度已經進昇入男子組..所以佢就自稱為小弟了.
咁樣佢下次再界其他師兄時,我地會比較容易接受囉.
作者: 亞平    時間: 2009-3-10 22:51
原帖由 mill 於 2009-3-10 22:27 發表
特別鳴謝 running sue ctse 今天給予機會,  thanks!
我都報一報我今天的時間先 48:50下次我會再努力啲!

mill姐,好快喎..原來你都係危險人物!嘻嘻
作者: running-sue    時間: 2009-3-10 22:54
原帖由 亞平 於 2009-3-10 22:50 發表

師兄你多心啦,sue兄係同得我地班師兄們相處得多,已被同性化了,再加上佢D速度已經進昇入男子組..所以佢就自稱為小弟了.

平ching, 我好鐘意你 ........................依個解釋
作者: running-sue    時間: 2009-3-10 22:55
原帖由 亞平 於 2009-3-10 22:51 發表

mill姐,好快喎..原來你都係危險人物!嘻嘻

平ching, mill姐係2.01馬鞍山女子隊際亞軍人馬黎嫁
作者: 亞平    時間: 2009-3-10 23:00
原帖由 running-sue 於 2009-3-10 22:54 發表

平ching, 我好鐘意你 ........................依個解釋

SUE兄,我都好鐘意你......................................咁講!
作者: 亞平    時間: 2009-3-10 23:04
原帖由 running-sue 於 2009-3-10 22:55 發表

平ching, mill姐係2.01馬鞍山女子隊際亞軍人馬黎嫁

失敬..失敬..乜原來呢度危機處處架,以後又要再避多個人..唉...真係慘啦!
作者: running-sue    時間: 2009-3-10 23:08
原帖由 亞平 於 2009-3-10 23:04 發表

失敬..失敬..乜原來呢度危機處處架,以後又要再避多個人..唉...真係慘啦!

唔慘喎, 咪多個目標等你界
作者: Fox    時間: 2009-3-10 23:37
原帖由 亞平 於 2009-3-10 22:50 發表

平Ching,多謝你的指點,明白了。如計速度,我要自稱"小妹",或最多可自稱"小人妖"(半男女)
作者: 亞平    時間: 2009-3-10 23:41
原帖由 running-sue 於 2009-3-10 23:08 發表

唔慘喎, 咪多個目標等你界

係多個目標比我追,追得到至有得界,咁我今年乜要好努力囉..
作者: 亞平    時間: 2009-3-10 23:42
原帖由 cnbikeman 於 2009-3-10 23:37 發表

平Ching,多謝你的指點,明白了。如計速度,我要自稱"小妹",或最多可自稱"小人妖"(半男女)

咁我就要叫小妹妹啦..
作者: running-sue    時間: 2009-3-11 08:27
原帖由 亞平 於 2009-3-10 23:42 發表

咁我就要叫小妹妹啦..

小............妹............妹............
作者: blurmax    時間: 2009-3-11 08:52
小............妹............妹............

X 2 - Ping Ching, it's so sick wor!

作者: blurmax    時間: 2009-3-11 08:54
Mill Ctse,

Thanks for being my pacer for the last 3 Km, otherwise I might not have completed the race in sub 49 mins!

作者: 蘋果    時間: 2009-3-11 23:16
多謝ctse最後400米嘅吶喊助威
真係走快咗幾步 於一小時內完成(59:35)
哈哈!!感激
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2009-3-12 13:03
SUE ~ 個日多謝你來打氣呀 !!
作者: mill    時間: 2009-3-12 21:19
原帖由 blurmax 於 2009-3-11 08:54 發表
Mill Ctse,

Thanks for being my pacer for the last 3 Km, otherwise I might not have completed the race in sub 49 mins!

唔好意思呀! 今晚先得閒啲可以睇吓啲post,
其實都係多得blurmax ching比面, 跟在後面咁耐都唔界我啫~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2