香港長跑網 - 長跑長友

標題: 上水馬王 CHING 生日快樂! [打印本頁]

作者: ckleung    時間: 2009-3-12 10:15
標題: 上水馬王 CHING 生日快樂!
上水馬王 CHING 生日快樂!
作者: cc    時間: 2009-3-12 10:27
作者: 曲奇    時間: 2009-3-12 10:33
Happy B-day to 馬王....
祝你愈跑愈快~~
作者: running-sue    時間: 2009-3-12 10:55
馬王ching, 合皮波乎地土尤,
作者: 亞平    時間: 2009-3-12 10:56
馬王兄,祝生日快樂!馬嫂今日會點同你慶祝?陪跑10K?
作者: kenneth    時間: 2009-3-12 11:35
作者: nc    時間: 2009-3-12 11:53
馬兄, 生日快樂, 越跑越健康, 長跑長友.
作者: 瘋瘋    時間: 2009-3-12 11:53
作者: runrun    時間: 2009-3-12 12:12
馬王兄,

牛一快樂,場場賽事,馬到功成!

作者: stanwong    時間: 2009-3-12 12:16
馬王兄,生日快樂呀! 早知昨晚同你預祝啦
作者: 龜速行    時間: 2009-3-12 12:59
馬王 c hing

生日快樂

長跑長友

作者: 零下十度    時間: 2009-3-12 13:13
馬王 CHING 生日快樂!
長跑長友>>>>>>>>>
作者: leefs    時間: 2009-3-12 13:20

祝 上水馬王 師兄﹕

長跑進步,長友快樂!
~Happy Birthday ~

作者: allanccl    時間: 2009-3-12 14:16
馬王兄,祝生日快樂! 長跑長有!
作者: 711MF    時間: 2009-3-12 14:51
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-3-12 15:51
馬王ching,祝生日快樂! 長跑長有!

登錄/註冊後可看大圖

作者: 力    時間: 2009-3-12 15:53
馬王 ching,

作者: 田中雅茂    時間: 2009-3-12 16:23
祝馬王收身上力,日行千里,次次PB
作者: shogikin    時間: 2009-3-12 16:47
61006 58456316 59 607
61006 58456316 59 馬王
作者: cu83    時間: 2009-3-12 17:01
恭祝你福壽與天齊,慶賀你生辰快樂,年年都有今日,歲歲都有今朝。
恭祝馬王兄生日快樂,長跑長友!
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-12 18:00
謝謝CK兄為我開的生日post!
謝謝CC姐!
謝謝cookie師姐!大家咁話,一齊努力!
謝謝Sue師姐,釘橋飛咪乜廚!
謝謝平兄,今日無得慶祝呀,要自隊百幾下掌上壓!
謝謝Ken兄!
謝謝NC姐,長跑長友,大家咁話!
謝謝瘋狂兄!
謝謝runrun師姐,大家咁話,黎緊賽事齊齊創佳績!
謝謝Stan兄,昨晚跟你操練得很愉快,亦能完成所有功課,當慶祝左架勒!
謝謝速行兄,長跑長友,又多對跑鞋著,正呀!
謝謝雪花師姐,長跑長友,大家咁話!
謝謝皇上恩典,大家一齊進步 & 快樂!
謝謝亮兄,長跑長友!
謝謝七兄,希望可以盡快追到你!
謝謝慢子兄,謝謝你創立長跑網,令小弟可以晌呢度跟各位同渡生日!
謝謝Alex,感冒好番未?星期五邪神班見!
謝謝雅茂兄,小弟而家收緊身,承你貴言先!
謝謝堅堅,好高興認識你呢位funny guy!
謝謝CU兄,長跑長友,大家咁話!
作者: 711MF    時間: 2009-3-12 18:11
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-12 18:25
原帖由 711MF 於 2009-3-12 18:11 發表
睇完就算啦唔好咁多人睇..

七兄好謙....上次其實只係衝幾十米,如果計短跑我可能會快少少,不過長跑講耐力,你當然係我學習對象

哈哈.....小弟而家跑10K連45分鐘都未掂到呢" />" />
作者: Harvey    時間: 2009-3-12 21:50
馬王兄,祝生日快樂! 明日在快活谷再一展馬玊本色
作者: ar125    時間: 2009-3-12 22:10
馬王師兄,祝生日快樂!越跑越勁!
作者: Alfred    時間: 2009-3-12 22:19
馬王兄,祝生日快樂!
作者: B    時間: 2009-3-12 23:00
馬王師兄~ 生日快樂呀~ 祝你場場 pb~ 長跑長有~
作者: 神童威威    時間: 2009-3-12 23:12
馬王兄,生日快樂!做得"馬王"就要場場比賽博到盡喇!
作者: Mr.Bus    時間: 2009-3-12 23:44
馬王兄生日快樂
長跑長有
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-3-12 23:55
  祝上水馬王 CHING 生日快樂!

作者: 艾莉絲•韋    時間: 2009-3-13 00:16
馬王 CHING 生日快樂 ~~
作者: water_ho8538    時間: 2009-3-13 00:17
祝馬c hing,馬到功成,生日快樂,長跑長友!
作者: 邪神    時間: 2009-3-13 00:57
恭敬你又大一年啦......

距離升組日子又近一步.......

哈哈!生日快樂,星期五俾你加量練餐勁的..........
作者: sleung2002hk    時間: 2009-3-13 01:19
恭喜馬王兄生日快樂~~年紀都唔細~幾時成家立室先~嘻嘻
作者: 取水王長毛    時間: 2009-3-13 01:28
祝馬兄
生日快樂
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-13 12:45
謝謝Harvey兄,今晚齊齊拍住上啦!  
謝謝ar125師兄,大家咁話,一齊再跑快d!
謝謝Alfred兄,你住大埔咁近,得閒過黎北區衝圈!
謝謝BHa兄,長跑長友!
謝謝神童兄,下個星期一練習同你一齊去盡佢!
謝謝Bus師兄,長跑長友呀!
謝謝Gary兄,多d出黎約跑啦!
謝謝Iris師姐,長跑長友!
謝謝Water兄,長跑長友!
謝謝邪神兄,好高興認識到你,你果團火唔多唔少都感染到小弟...不過pls今晚唔好咁甘
謝謝梁兄,咁公開問人地呢d問既架?面紅了...
謝謝長毛師兄,上次邪神班都沒機會跟你打個招呼,今晚拍住跑吧!
作者: peter6565652003    時間: 2009-3-22 23:20
馬王兄,補祝生日快樂,櫻桃街足球比賽入多D靚波啦...(不過你係A隊,小弟係B隊喎.....)

作者: pwong5618    時間: 2009-3-22 23:41
馬王:

Happy Birthday !  Happy Birthday !

作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-22 23:52
原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-13 01:19 發表
恭喜馬王兄生日快樂~~年紀都唔細~幾時成家立室先~嘻嘻

x2, 有口話人.........

馬王原來後Wong Sir一天生日, 補番先
祝你長跑長有, 身體健康, 心想事成, 開開心心.
作者: billy_yau    時間: 2009-3-22 23:56
我都祝馬王兄福如東海,壽比南山, 長跑長友......
作者: water_ho8538    時間: 2009-3-23 01:26
馬兄生日快樂,希望跑到隻「馬」咁快
作者: kopo1128    時間: 2009-3-23 13:55
Happy Birthday!Horse hing! Wish you PB all the time!
作者: SimonFai    時間: 2009-3-23 15:39
上水馬王 CHING 生日快樂!
作者: 亞平    時間: 2009-3-23 15:47
發生咩事?馬王又生日,3月12日唔係已經生日咩?
作者: stanwong    時間: 2009-3-23 15:51
可能很多師兄睇漏左,所以要補祝
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-23 16:48
多謝Peter兄、wong sir、叮叮師姐、billy兄、water兄、kopo兄及Simon兄補祝小弟的生日,謝謝~
作者: B    時間: 2009-3-23 16:52
我都預祝你 2010 年 3 月 12 日生日快樂先~
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-3-23 16:54
上水馬王生日月 - 12/3-11/4
作者: piyrag    時間: 2009-3-23 16:55
作者: Piccolo    時間: 2009-3-23 17:05
原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-23 16:54 發表

仲趕得切喎  
馬王生日快樂
作者: blurmax    時間: 2009-3-23 18:07
馬王生日快樂

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: mill    時間: 2009-3-23 19:39
唔好意思呀! 遲左離tim
我都要補祝馬王ching的生日快樂~
作者: cywcyw1118    時間: 2009-3-23 20:37
馬王兄~生日快樂
祝你 ~~~~場場都BP
作者: 蘋果    時間: 2009-3-23 22:19
馬王ching: 生日快樂,長跑長友!
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-23 22:20
原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-23 16:54 發表

生日月咁強勁, 祝馬王ching 2010年3月12日 生日快樂, 長跑長有~   
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-23 23:01
謝謝BeeFing哥、gary兄、魔童兄、賽王blurmax、mill師姐、風之子CY、apfel師姐及肥哥哥的祝福~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2