香港長跑網 - 長跑長友

標題: 羽毛球迷揮手Say Hi 區 [打印本頁]

作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-31 21:25
標題: 羽毛球迷揮手Say Hi 區
見到隔離足球, 籃球迷say hi , 唔知呢度有無跑友都會打下羽毛球呢???

有就入黎Say 個Hi 啦
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-31 21:30
大圍兄及壞人兄都係高手
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-31 21:48
嘩, 原來大圍兄同壞人兄係高手, 小弟都係玩下, 無步法, 壞手勢, 求其亂打
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2009-3-31 21:48
羽毛球 ~ 我都好架 !!

搵日book 場啦 ! 好耐冇打過 la
作者: randyip    時間: 2009-3-31 22:20
小弟都o岩o架....
作者: Mr.Bus    時間: 2009-3-31 22:22
好呀~~好呀
不過小弟打得唔叻
希望有高手指教下 =)
作者: cc    時間: 2009-3-31 22:23
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 22:41
我在... 一星期打一至兩次~
作者: batigoal    時間: 2009-3-31 22:44
我都ok....不過好耐冇打啦~~~
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 22:45
原帖由 batigoal 於 2009-3-31 22:44 發表
我都ok....不過好耐冇打啦~~~

大圍好喜歡 book 場打波耶~

btw... tarry 都係高手來丫
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-31 23:07
睇黎呢度高手如雲  , 有機會真係想出黎打番場, 可以指教下小弟
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 23:09
原帖由 kcchu 於 2009-3-31 23:07 發表
睇黎呢度高手如雲  , 有機會真係想出黎打番場, 可以指教下小弟

羽毛球同埋跑步一樣..我打極都係無進步...
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-31 23:14
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:09 發表

羽毛球同埋跑步一樣..我打極都係無進步..." />" />

好似我下面呢句, 練武不練功, 老來一場空

羽毛球同跑步都係一樣, 基本功 (步法/手勢) 都好緊要, 無左係難D進步, 我之前都無學過, 真係亂咁走亂咁打, 打極都無進步
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 23:18
原帖由 kcchu 於 2009-3-31 23:14 發表

好似我下面呢句, 練武不練功, 老來一場空

羽毛球同跑步都係一樣, 基本功 (步法/手勢) 都好緊要, 無左係難D進步, 我之前都無學過, 真係亂咁走亂咁打, 打極都無進步

我以前有學過幾個月... 但習慣成自然... 學0左 d 步法都用唔到出來.. 手勢學極都唔上腦....

我可能在去工聯會再學 (跟私人太貴啦.....)
作者: 小華是也!    時間: 2009-3-31 23:39
在下都打的哦^^
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 23:43
原帖由 小華是也! 於 2009-3-31 23:39 發表
在下都打的哦^^

好耐無同你打過波啦~
作者: 小華是也!    時間: 2009-3-31 23:50
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:43 發表

好耐無同你打過波啦~

有波打記住穩我吖!
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 23:51
原帖由 小華是也! 於 2009-3-31 23:50 發表

" />" /> 有波打記住穩我吖!

我同其他朋友打星期六早上..你仲番緊工...

叫大圍 book 場打啦...
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 23:52
原帖由 上水馬王 於 2009-3-31 21:30 發表
大圍兄及壞人兄都係高手

我同佢地打交過手....
作者: 小華是也!    時間: 2009-3-31 23:56
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:51 發表

我同其他朋友打星期六早上..你仲番緊工...
叫大圍 book 場打啦...

……好啊·我都想喇!
大圍CHING快D去BOOK場!!!
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-4-1 00:07
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:18 發表

我以前有學過幾個月... 但習慣成自然... 學0左 d 步法都用唔到出來.. 手勢學極都唔上腦...." />" />

我諗真係要長時間去練先得, 學左係唔夠, 係要令到D動作成為條件反射用出黎先得, 如果學左到打個時都要刻要先用到出黎都係唔夠..

我都想去工聯會學下, 不過通常都好快滿
作者: ee_tpk    時間: 2009-4-1 00:14
原帖由 kcchu 於 2009-4-1 00:07 發表

我諗真係要長時間去練先得, 學左係唔夠, 係要令到D動作成為條件反射用出黎先得, 如果學左到打個時都要刻要先用到出黎都係唔夠..

我都想去工聯會學下, 不過通常都好快滿

所以果陣學波主要都係重覆性練..練到自己反射動作..一學就至少幾年...

我既球感..都係好細個果陣跟我哥在樓下打下打下咁打番來...
而家.... 個波去快 d... 後場波.. 我已經招架唔住...
作者: 小華是也!    時間: 2009-4-1 00:16
我D波都好差下·吾見得人><"
作者: ee_tpk    時間: 2009-4-1 00:17
原帖由 小華是也! 於 2009-4-1 00:16 發表
" />" /> 我D波都好差下·吾見得人>

小朋友..唔好講大話 bor~
作者: cc    時間: 2009-4-1 00:23
作者: 小華是也!    時間: 2009-4-1 00:26
原帖由 ee_tpk 於 2009-4-1 00:17 發表

j" />" />jk 小朋友..唔好講大話 bor~

我超耐無打啦!你吾信我……起碼我都不够大圍勁><"
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-1 01:23
原帖由 上水馬王 於 2009-3-31 21:30 發表
大圍兄及壞人兄都係高手

馬王:
你好似未同我打過羽毛球wor,我一定唔係高手啦,一來我從來未學過打羽毛球,二來我都唔係成日打,又點會係高手呢。
只係d高手唔會係度出現or未出現咁解。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-1 01:25
原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-3-31 21:48 發表
羽毛球 ~ 我都好架 !!

搵日book 場啦 ! 好耐冇打過 la

我book到場妳係咪來打先?
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-1 01:28
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 22:45 發表

btw... tarry 都係高手來丫 hgj" />" />ghj

ee:
妳搞錯啦...我淨係喜歡打波唔喜歡book場架。
不過有book場既人又唔會預我打,唯有自己book場搵人打咁解之麻。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-1 01:35
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:52 發表

我同佢地打交過手....

妳仲記得呀? 妳個傷都唔知會唔會係同我打羽毛球果陣比我打殘左。
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-4-1 17:27
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-1 01:28 發表

ee:
妳搞錯啦...我淨係喜歡打波唔喜歡book場架。
不過有book場既人又唔會預我打,唯有自己book場搵人打咁解之麻。

如果有場我都有興趣打
作者: 迪迪仔    時間: 2009-4-2 00:02
原帖由 kcchu 於 2009-3-31 21:25 發表
見到隔離足球, 籃球迷say hi , 唔知呢度有無跑友都會打下羽毛球呢???

有就入黎Say 個Hi 啦

我每個星期都會同班同事打一次羽毛球.
不過,我打得好差,每次目標都只係將個波打過對面就算了.

其實,只係志在做下運動.
作者: 迪迪仔    時間: 2009-4-2 00:06
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:18 發表

我以前有學過幾個月... 但習慣成自然... 學0左 d 步法都用唔到出來.. 手勢學極都唔上腦...." />" />

我就試過參加康民署既羽毛球班,$118十堂,每堂兩個鐘.

不過,通常去到上課時,大部分都係高手,係跟隊鬥波.
真係要跟教練學波既,連埋我通常都係得幾條友仔.
作者: 迪迪仔    時間: 2009-4-2 00:10
原帖由 kcchu 於 2009-4-1 17:27 發表

如果有場我都有興趣打

如果大家有興趣,我都可以試下BOOK康民署既場一齊玩下既.
[因為,我每個星期都會BOOK場同班同事打羽毛球]

不過,要早一個月BOOK場,同埋大家請講下各自己preference 啦.
作者: ee_tpk    時間: 2009-4-2 10:11
原帖由 迪迪仔 於 2009-4-2 00:10 發表

如果大家有興趣,我都可以試下BOOK康民署既場一齊玩下既.
[因為,我每個星期都會BOOK場同班同事打羽毛球]" />" />

不過,要早一個月BOOK場,同埋大家請講下各自己preference 啦.

我逢星期六早上都會另外同朋友打...

如果 book 場我想打星期日早上....
作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-4-2 10:34
原來有個羽毛球揮手區, say 個hi先
我都有打下, 不過啲波都好c下, 希望有期機大家一齊打下等我學下嘢
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-4-2 12:11
原帖由 ee_tpk 於 2009-4-2 10:11 發表

我逢星期六早上都會另外同朋友打...

如果 book 場我想打星期日早上....

星期日早上我都OK~~
作者: waynekkw    時間: 2009-4-2 12:21
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-1 01:23 發表

馬王:
你好似未同我打過羽毛球wor,我一定唔係高手啦,一來我從來未學過打羽毛球,二來我都唔係成日打,又點會係高手呢。
只係d高手唔會係度出現or未出現咁解。

我一定係低手啦, 我都輪俾大圍.

登錄/註冊後可看大圖

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 12:28
原帖由 waynekkw 於 2009-4-2 12:21 發表

我一定係低手啦, 我都輪俾大圍.

登錄/註冊後可看大圖

壞人兄:
做咩咁遲先入來呀?
大家d波都係差唔多,而且未打過單打,我力量唔多夠,單打應該唔夠你打啦。
作者: waynekkw    時間: 2009-4-2 13:35
我有入來睇呀, 不過櫴覆帖之MA.

加上右肩成日痛, 唔可以太用力, 只可細細力打

登錄/註冊後可看大圖

(EE 實唔高興啫!)

登錄/註冊後可看大圖

作者: ee_tpk    時間: 2009-4-2 13:41
原帖由 waynekkw 於 2009-4-2 13:35 發表
我有入來睇呀, 不過櫴覆帖之MA.

加上右肩成日痛, 唔可以太用力, 只可細細力打

登錄/註冊後可看大圖

(EE 實唔高興啫!)https://www.longrun.hk/for ...

壞人兄...
你細細力打得咁貼網... 點都係打死0左我啦....
作者: Tarry    時間: 2009-4-2 13:41
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 22:45 發表

btw... tarry 都係高手來丫 hgj" />" />ghj

ee, 我鐘意打啫, 唔算得係咩野高手, 除咗跑步, 跑友都有唔同喜好麻, 話個秘密妳知, 菲菲游水好叻ga, 哎呀爆咗菲菲D野tim.
作者: waynekkw    時間: 2009-4-2 13:59
原帖由 Tarry 於 2009-4-2 13:41 發表

ee, 我鐘意打啫, 唔算得係咩野高手, 除咗跑步, 跑友都有唔同喜好麻, 話個秘密 ...

有冇同Tarry兄打過呢? 我冇乜心乾

登錄/註冊後可看大圖

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 14:03
原帖由 waynekkw 於 2009-4-2 13:59 發表

有冇同Tarry兄打過呢? 我冇乜心乾

登錄/註冊後可看大圖

我絕對同意~
作者: waynekkw    時間: 2009-4-2 15:20
原帖由 ee_tpk 於 2009-4-2 13:41 發表

壞人兄...
你細細力打得咁貼網... 點都係打死0左我啦.... " />" />

EE, 我只係盡量張個波放4隻角度而唔係中間, 呢個都係要訣之一

登錄/註冊後可看大圖

作者: 山比    時間: 2009-4-2 15:21
我...淨係識撲蝶ka ja...打得好屎
作者: Tarry    時間: 2009-4-2 15:35
原帖由 waynekkw 於 2009-4-2 15:20 發表

EE, 我只係盡量張個波放4隻角度而唔係中間, 呢個都係要訣之一

登錄/註冊後可看大圖

對唔住, 小女子一聽就知係高手啦
作者: ee_tpk    時間: 2009-4-2 15:36
原帖由 waynekkw 於 2009-4-2 15:20 發表

登錄/註冊後可看大圖

我都明白呢個 game 就係咁玩人....

如果要我打位.. 真係只會打極都唔到位...
作者: ee_tpk    時間: 2009-4-2 15:38
原帖由 Tarry 於 2009-4-2 15:35 發表

對唔住, 小女子一聽就知係高手啦

tarry .. 你放波既位.. 同壞人兄不遑多讓...

我既水準只係盡量將個波打番去對家..等對方失誤....
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 15:56
原帖由 ee_tpk 於 2009-4-2 15:38 發表

tarry .. 你放波既位.. 同壞人兄不遑多讓...

我既水準只係盡量將個波打番去對家..等對方失誤....

我仲慘....我既水準只係盡量去四隻角救波,任人魚肉。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 17:20
各位羽毛球FANS,又有活動呀,有興趣快d報名啦。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4522&pid=157266&page=1&extra=page%3D1
作者: waynekkw    時間: 2009-4-3 00:43
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-2 15:56 發表

我仲慘....我既水準只係盡量去四隻角救波,任人魚肉。

大圍兄既水準只可用三個字形容:
快!狠!準!

Tarry 原來係 CTSE, Sorry Sorry.

登錄/註冊後可看大圖

作者: water_ho8538    時間: 2009-4-3 01:02
支持呀......book場!
作者: ee_tpk    時間: 2009-4-3 02:01
原帖由 waynekkw 於 2009-4-3 00:43 發表

大圍兄既水準只可用三個字形容:
快!狠!準!

Tarry 原來係 CTSE, Sorry Sorry.

登錄/註冊後可看大圖

你好似同 tarry ctse 打過 bor~
作者: 想想    時間: 2009-7-9 22:26
沉左好耐呵,揮下手先 .

我都有玩下羽毛球同跑步,好C下呢 .
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-7-10 00:32
原帖由 想想 於 2009-7-9 22:26 發表
沉左好耐呵,揮下手先" />" /> .

我都有玩下羽毛球同跑步,好C下呢" />" /> .

我都手痕呀,如果有人book場我都想打...哈哈~
作者: 想想    時間: 2009-7-10 23:07
大圍好遠呀 我在觀塘定期一,三,日.打早場8:00-9:00,雙打,有時差隻腳.有機會邀請你來玩下 .另二四定期跑步.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-7-13 18:13
原帖由 想想 於 2009-7-10 23:07 發表
大圍好遠呀" />" />hjkghj 我在觀塘定期一,三,日.打早場8:00-9:00,雙打,有時差隻腳.有機會邀請" />" />你來玩下 .另二四定期跑步.

想想ching係咪叫我呀? 我星期一至五返工,打早場一定冇我份啦,星期日都....都好難搞,如果來到我都好想來,不過唔好話邀請,我咁屎波受唔起~
作者: 想想    時間: 2009-7-15 22:05
噢,時間不配合呢.有緣啦.
作者: LaCo    時間: 2009-7-23 00:47
有冇人有興趣 26/7 晚上  星期日
                         9:00-11:00
                   九龍公園體育館有場

CY~~~~ 又用錯名了
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-7-23 10:15
原帖由 LaCo 於 2009-7-23 00:47 發表
有冇人有興趣 26/7 晚上  星期日
                         9:00-11:00
                   九龍公園體育館有場

CY~~~~ 又用錯名了

cyw兄:
我有興趣呀,有幾多人打呀? 如果唔夠人預埋我啦,thx~
作者: LaCo    時間: 2009-7-23 23:52
就係唔夠人了 你找不找到人去
  cy~~
作者: =chairman=    時間: 2009-7-24 14:33
cy兄,而家暫時總共會有幾多人去丫 ~~
作者: cywcyw1118    時間: 2009-7-24 20:24
如果得大圍去就得我同大圍了
可能太夜了我d fd冇人去=.=
作者: =chairman=    時間: 2009-7-24 21:57
我有興趣丫 ~~
作者: waynekkw    時間: 2009-7-24 23:12
真係唔夠人就我頂啦

登錄/註冊後可看大圖

作者: =chairman=    時間: 2009-7-25 00:45
大家有沒有羽毛球 ?
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-7-25 14:18
cyw兄:
差D唔記得星期日係泰基周年晚會呀,一早報左名仲比埋錢~
你地夠唔夠人打,一係我睇下食飯果邊幾點散,散左過來打一陣~

作者: =chairman=    時間: 2009-7-26 18:49
一陣見
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-7-28 09:30
場波大家一定打得好過癮,今次咁啱唔得閒join,下次有場一定要預埋我呀!
作者: laputa99    時間: 2009-8-3 20:53
有無人今個星期六下午有興趣打羽手球?
作者: Tarry    時間: 2009-8-3 21:25
原帖由 laputa99 於 2009-8-3 20:53 發表
有無人今個星期六下午有興趣打羽手球? hgjD088" />" />hj

邊道呀?幾點?打羽毛球點可以唔黎ga.
作者: laputa99    時間: 2009-8-3 22:04
羽毛球活動:
8月8日 星期六
下午15:00 - 17:00
荃灣西約體育館(荃灣西鐵站近麗城花園)

歡迎深水渉Tarry ctse!  幫櫬吓啦
作者: laputa99    時間: 2009-8-4 13:19
自推一次
作者: Tarry    時間: 2009-8-4 13:25
原帖由 laputa99 於 2009-8-4 13:19 發表
自推一次

laputa99 ching, 請問仲有邊絃位高人呀, 我都係汁波仔姐, 打完不如跑埋基西-深井啦, 好輕kung 姐, 不知各位高人意下如何
作者: laputa99    時間: 2009-8-4 13:49
我啲朋友前排叫我book場, 但他們現在放我飛機
如果無人來,我要同空氣打羽毛球.
我現在拿起本電話簿狂call 人, 但無人能確定.
Tarry 如果妳能來, 同妳跑步無問題
作者: Tarry    時間: 2009-8-4 14:04
原帖由 laputa99 於 2009-8-4 13:49 發表
我啲朋友前排叫我book場, 但他們現在放我飛機 " />" />hjghugh
如果無人來,我要同空氣打羽毛球. " />" />
我現在拿起本電話簿狂call 人, 但無人能確定.
Tarry 如果妳能來, 同妳跑步無問題" />" />

嘩, 你係唔係bad guy黎架, 好worry wor, call some friends
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-8-4 14:16
原帖由 laputa99 於 2009-8-3 22:04 發表
羽毛球活動:
8月8日 星期六

歡迎深水渉Tarry ctse!  幫櫬吓啦

呢個時間應該係山上面, 想來都來唔到啦, 希望下次有機會再打~
作者: laputa99    時間: 2009-8-4 14:30
原帖由 Tarry 於 2009-8-4 14:04 發表

嘩, 你係唔係bad guy黎架, 好worry wor, call some friends

我要吐血
作者: laputa99    時間: 2009-8-4 14:37
原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-4 14:16 發表

呢個時間應該係山上面, 想來都來唔到啦, 希望下次有機會再打~hgjD103" />" />hj

大圍兄唔緊要,祝你毅行訓練猛進,下次一定有機會,長打長有.
作者: =chairman=    時間: 2009-8-4 17:47
我有d心動,不過未知道得唔得閒 ~~
作者: laputa99    時間: 2009-8-4 18:02
原帖由 =chairman= 於 2009-8-4 17:47 發表
我有d心動,不過未知道得唔得閒 ~~

多謝將軍澳chairman甘逺都支持, 無論來不來唔緊要
作者: laputa99    時間: 2009-8-4 18:09
羽毛球活動:
8月8日 星期六

1) laputa99
2) Tarry (TBA)
3) chairman (TBA)
4)
5)
6)

有興趣的朋友請加名!
作者: Tarry    時間: 2009-8-4 22:49
原帖由 laputa99 於 2009-8-4 18:09 發表
羽毛球活動:
8月8日 星期六

1) laputa99
2) Tarry (TBA)
3) chairman (TBA)
4)
5)
6)

有興趣的朋友請加名!

laputa99 ching, mud嘢(TBA)呀,我會黎,洗唔洗帶羽毛球呀, 不過3個打雙打腳掙隻腳wor
作者: Tarry    時間: 2009-8-4 22:56
原帖由 laputa99 於 2009-8-4 14:30 發表

我要吐血" />" />

唔洗咁嚴重, 你知啦, 3唔識7, 長跑網禁止跑友私下約跑ga ma, 何況我哋公開約跑,我怕會逐出長跑網,打完係唔係跑ga, 約多幾個跑友啦,荃西-深井, 好唔好呀  
作者: =chairman=    時間: 2009-8-4 22:59
阿成最好要搵多幾個丫,因為我當日係未必得 ~~~ 4個或6個就好d ~~~
作者: laputa99    時間: 2009-8-5 00:24
大家不要擔心找人不是問題,再無人叫我屋企人公公婆婆一齊打
他們很厲害
Tarry, 打完波去跑歩無問题,妳可以約埋其他人
TBA = To be announced  等公佈
作者: Tarry    時間: 2009-8-5 13:17
原帖由 laputa99 於 2009-8-5 00:24 發表
大家不要擔心找人不是問題,再無人叫我屋企人公公婆婆一齊打
他們很厲害
Tarry, 打完波去跑歩無問题,妳可以約埋其他人
TBA = To be announced  等公佈

哎呀, 唔好意思, 誤會咗tim , 有約其他跑友, 不過未覆我
作者: laputa99    時間: 2009-8-6 10:48
羽毛球活動:
8月8日 星期六

名單:
1. laputa99
2. Tarry
3. chairman (未確定)
4. wow1234560
5. walmond1234
6. Richard
7. vv  
已滿額多謝各位支持

作者: =chairman=    時間: 2009-8-7 01:22
嘩!阿成咁勁既,突然間可以搵到咁多人 ~~ 我7/8晚上先confirm到,到時覆你得唔得丫?
作者: laputa99    時間: 2009-8-7 10:27
原帖由 =chairman= 於 2009-8-7 01:22 發表
嘩!阿成咁勁既,突然間可以搵到咁多人 ~~ 我7/8晚上先confirm到,到時覆你得唔得丫?

無問題遟啲答我, 我找電話簿連小學同學都打
作者: laputa99    時間: 2009-8-7 10:33
各位地圖如下, pm 了我的電話,有事call我
作者: =chairman=    時間: 2009-8-7 22:56
我去打 不過之後唔跑
作者: laputa99    時間: 2009-8-7 23:05
原帖由 =chairman= 於 2009-8-7 22:56 發表
我去打 不過之後唔跑

ok
作者: laputa99    時間: 2009-8-7 23:08
羽毛球活動:
8月8日 星期六

最終名單:
1. laputa99
2. Tarry
3. chairman  (盡趕)
6. Richard
7. vv  

各位到時見

作者: witchycatcat    時間: 2009-8-8 08:24
hihi 成成:
原來你地出左個post係度~~而家先知...
tartar (tarry)打羽毛球好勁架,哈哈~~~

我sat下午要上堂,黎唔到啦...你地打得開心d
作者: =chairman=    時間: 2009-8-8 11:47
原帖由 laputa99 於 2009-8-7 23:08 發表
羽毛球活動:
8月8日 星期六

最終名單:
1. laputa99
2. Tarry
3. chairman
6. Richard
7. vv  

各位到時見 : ...

阿成真唔好意思丫!今早收到call咁岩秘撈3pm有interview,希望in完後可盡快趕來打一陣啦!電聯。
作者: laputa99    時間: 2009-8-8 12:36
原帖由 =chairman= 於 2009-8-8 11:47 發表

阿成真唔好意思丫!今早收到call咁岩秘撈3pm有interview,希望in完後可盡快趕來打一陣啦!電聯。

無問題.  見工成功請我哋下午茶
作者: =chairman=    時間: 2009-8-8 13:04
死喇 ~ 銅鑼灣附近有冇地方擺野? 我唔想拎住塊拍 ...
作者: laputa99    時間: 2009-8-8 23:11
多謝各位,打得好開心
Tarry, chairman 很厲害, 我波皮都點不到
還有chairman 為了一個承諾, 在銅鑼灣見完工即趕來荃灣,
還只得15分鐘打, 實在太感動
期望下次約打, 再次

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2