香港長跑網 - 長跑長友

標題: 渣打有照片了。 [打印本頁]

作者: kenneth    時間: 2008-2-21 11:22
作者: ckleung    時間: 2008-2-21 11:33
我冇份。
唔知o的相齊未呢?
作者: kenneth    時間: 2008-2-21 12:18
作者: dexpakado    時間: 2008-2-21 12:49
好貴喎=..=
作者: ChARsoN    時間: 2008-2-21 23:02
我得兩張
但搵到多一張過緊人地ge相
作者: batigoal    時間: 2008-2-22 12:05
我都有,有好多喎!!
作者: kaevin    時間: 2008-3-8 09:50
得一張, out fo 仲好樣衰 xD
作者: kenneth    時間: 2008-3-8 10:13
作者: ckleung    時間: 2008-3-8 11:12
始終都係半張都搵唔到, 總係出個句 "Sorry, we do not have matching photos for this person. " 連企側邊都無份。
可能因為我樣衰,佢地唔影我o卦。
不過攝影公司重慘,佢地失o左一個大客!

作者: blurmax    時間: 2008-3-8 11:28

I got 5 pics - one pic was found by description of my clothing

http://blog.she.com/blurmax
作者: 慢子 Wilson    時間: 2008-3-8 11:32
原帖由 ckleung 於 2008-3-8 11:12 發表
始終都係半張都搵唔到, 總係出個句 "Sorry, we do not have matching photos for this person. " 連企側邊都無份。
不過攝影公司重慘,佢地失o左一個大客 ...

ckleung兄 ,不要灰心,我就有9張,如你明年去跑全馬,包你實有5張以上
作者: ChARsoN    時間: 2008-3-8 17:26
原帖由 ckleung 於 2008-3-8 11:12 發表
不過攝影公司重慘,佢地失o左一個大客 ...

我以前間學校有一位miss 去跑10k 都冇影到相
作者: ckleung    時間: 2008-3-8 17:51
多謝各位ching安慰。諗落都係唔關我樣衰事 ,我同阿四哥大家都可能係樣衰都無相啫,但係連阿靚女保姐 都無,咁就真係值得安慰啦!

明年我諗要掛定個牌o係心口,寫住「我要買相」,可能有o既機會大D。
作者: michaelyw    時間: 2008-3-8 22:44
我好彩,
10km 都有一張~ 不過影個時個樣都幾衰,臨到終點時俾人衝過,自己收緊油的時候。
我教會有位導師跑得唔太快 (十公里1:01大會時間),卻有兩幅相。雖然點都冇我咁樣衰,但係我覺得運氣是主因吧。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2