香港長跑網 - 長跑長友

標題: 屯門區新手報到!!! [打印本頁]

作者: Nick    時間: 2009-5-13 18:46
標題: 屯門區新手報到!!!
我平時都係屯門跑開..

多多指教..

希望第日可以多D加入你地既活動

我平時係屯門藍地開始跑,經siu hong 跑到siu lun crt

由青山公路>置樂>華都>跑返藍地

其實想問一問咁多位師兄師姐~呢個路程大約有幾遠??

因為自己都唔係好識計

thx
作者: runner_256    時間: 2009-5-13 19:06
原帖由 Nick 於 2009-5-13 18:46 發表
我平時係屯門藍地開始跑,經siu hong 跑到siu lun crt

其實想問一問咁多位師兄師姐~呢個路程大約有 ...

Nick ching,

路程大約9K....
作者: wadee    時間: 2009-5-13 20:36
原帖由 Nick 於 2009-5-13 18:46 發表
我平時都係屯門跑開..

多多指教..

希望第日可以多D加入你地既活動

其實想問一問咁多位師兄師姐~呢個路程大約有 ...

歡迎nike ching
多多指教
作者: kenneth    時間: 2009-5-14 10:16
作者: HOLIC    時間: 2009-5-14 10:20
NICK CHING歡迎加入長跑網!
作者: 亞平    時間: 2009-5-14 10:37
NICK CHING歡迎加入長跑網!小弟亦是屯門友,同好多屯門友一樣,逢星期一 & 四出沒鄧記.
有時就係屯門區內區外周圍跑,昨晚就跑了轉鄧記-碼頭來回.有時間一齊玩下.
作者: cu83    時間: 2009-5-14 10:39
歡迎 Nick c-hing! 歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
有時間請留意我們各區既 "約跑活動" !
長跑長友!!

作者: SimonFai    時間: 2009-5-14 15:42
歡迎 NICK CHING 加入長跑網!
作者: Nick    時間: 2009-5-14 16:43
原帖由 runner_256 於 2009-5-13 19:06 發表

Nick ching,

路程大約9K....

thx !!想問ching係唔係都有跑開呢段路??咁熟既
作者: Nick    時間: 2009-5-14 16:45
原帖由 kenneth 於 2009-5-14 10:16 發表
歡迎 NICK HING ﹗小弟都是屯門友,暫時星期一,四,都會同埋成班人,落鄧記跑,而星期六,會找長課玩。有機會出來一起跑﹗

其實平時都好夜收工,起碼都要12點先去到跑.如果星期日你地有約跑活動,記得通知我~
thx a lot
作者: Nick    時間: 2009-5-14 16:48
原帖由 亞平 於 2009-5-14 10:37 發表
NICK CHING歡迎加入長跑網!小弟亦是屯門友,同好多屯門友一樣,逢星期一 & 四出沒鄧記.
有時就係屯門區內區外周圍跑,昨晚就跑了轉鄧記-碼頭來回.有時間一齊玩下.

我成日都見到好多ching話衝圈,其實我唔係好明~可唔可以話俾我知咩係衝圈
等我得閒都可以自己去試下衝
thx
作者: 亞平    時間: 2009-5-14 16:52
原帖由 Nick 於 2009-5-14 16:48 發表

我成日都見到好多ching話衝圈,其實我唔係好明~可唔可以話俾我知咩係衝圈
等我得閒都可以自己去試下衝
thx

間歇性速度訓練.一個人好難玩架....試下搵晚星期1 or 4 落鄧記玩下
作者: kenneth    時間: 2009-5-14 17:26
作者: B    時間: 2009-5-14 17:57
你好呀阿 nick~ 我係一個極低調 (千奇唔好讀歪音) 0既屯門友黎0架~
作者: runner_256    時間: 2009-5-14 23:56
原帖由 Nick 於 2009-5-14 16:43 發表

thx !!想問ching係唔係都有跑開呢段路??咁熟既

上網度既,

其實我都係屯門往咗三十年,但只跑咗三/四年,緊係熟啦!!!

所以你一講條路線出嚟,我未知大約係邊.....

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2