香港長跑網 - 長跑長友

標題: 邊度有Wave spacer RS4買? [打印本頁]

作者: margiela    時間: 2009-6-7 15:27
標題: 邊度有Wave spacer RS4買?
Sogo賣哂,Gigasport無size,波鞋街又無,東京有但無8折
名位c hing知唔知邊度有?Thanks
作者: 雄記    時間: 2009-6-7 16:05
上星期在東京賣Wave Spacer RS4.一對九折,二對八折,去look,look.
作者: xiumeilam    時間: 2009-6-7 18:49
可以去灣仔步X到睇,我見到都有好多SPACER款,  我果日都買左一對Rider 12, 都有8折仲同個老闆吹跑經TIM.....
作者: Cyrus    時間: 2009-6-7 21:47
旺角體運城有..85折
作者: MT    時間: 2009-6-7 22:15
金鐘Gigasport可能有
不過最多85折
作者: 卓卓    時間: 2009-6-7 22:22
小弟5月頭左右係mk , 唔肯定係充記定大中出左對 RS 4 ,當時做緊 8 折 .
作者: margiela    時間: 2009-6-7 23:48
原帖由 xiumeilam 於 2009-6-7 18:49 發表
可以去灣仔步X到睇,我見到都有好多SPACER款,  我果日都買左一對Rider 12, 都有8折仲同個老闆吹跑經TIM.....

thx..等我去步X睇睇
作者: margiela    時間: 2009-6-7 23:49
原帖由 卓卓 於 2009-6-7 22:22 發表
小弟5月頭左右係mk , 唔肯定係充記定大中出左對 RS 4 ,當時做緊 8 折 . " />" />

睇左允記,而家唔覺有
作者: evechan5354    時間: 2009-6-11 15:57
Spacer RS4....轉左隻黑底銀邊既色...
我都忍唔住係灣仔步X到整返對...
作者: margiela    時間: 2009-6-12 00:21
多謝各師兄意見,今天終在灣仔步X入手

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: Gills    時間: 2009-6-12 12:24
好毒....個款又好似幾正, 著過Spacer既跑友, 唔駛擔心唔好著, 因為此系列的確係美記既佳品.
作者: xiumeilam    時間: 2009-6-12 13:02
標題: 回復 10# 的帖子
嘩....好似幾靚咁WOR....想問師兄有無望一望女裝SPACER RS4....果款靚唔靚呀???
因為我都想換返對比賽鞋....
作者: 卓卓    時間: 2009-6-12 22:28
原帖由 Gills 於 2009-6-12 12:24 發表
好毒....個款又好似幾正, 著過Spacer既跑友, 唔駛擔心唔好著, 因為此系列的確係美記既佳品.

Gills 妹 ,唔好讚佢呀,好快加價架    (雖然超級好著,又輕到冇人有)
作者: 柔詠    時間: 2009-6-15 01:03
小弟都係spacer fans.....
(請問點貼相?)
作者: 卓卓    時間: 2009-6-15 20:31
原帖由 柔詠 於 2009-6-15 01:03 發表
小弟都係spacer fans.....
(請問點貼相?)
呢度
作者: waikwong    時間: 2009-6-15 23:44
我星期六買了白底紅色wide版,在元洲村元洲商場名字叫free sport, HK Bank 對面, $720 20% off $576。還有全藍色和白底黑色
作者: waikwong    時間: 2009-6-15 23:47
星期日著去跑, 超輕超快超好
作者: 柔詠    時間: 2009-6-16 01:22
其實spacer 除左比賽用....平日操幾長最好?
跑3小時係咪最好唔穿spacer 呢?
作者: Gills    時間: 2009-6-16 09:25
原帖由 卓卓 於 12-6-2009 22:28 發表

Gills 妹 ,唔好讚佢呀,好快加價架    (雖然超級好著,又輕到冇人有)

卓卓C兄, 今年因為價格關係, 已經同美記分手, 重投愛迪達既懷抱.
作者: Gills    時間: 2009-6-16 09:29
原帖由 柔詠 於 16-6-2009 01:22 發表
其實spacer 除左比賽用....平日操幾長最好?
跑3小時係咪最好唔穿spacer 呢?

其實走長課, 好視乎C兄咩磅數, 走街定跑Track, 如果著得舒服, 亦有C兄/C姐著住走全馬. 其實跑到咁上下, 感覺身體的反應最容易找到答案.
作者: 力    時間: 2009-6-16 12:02
標題: 回復 10# 的帖子
How much ar?
作者: 卓卓    時間: 2009-6-16 21:32
原帖由 Gills 於 2009-6-16 09:25 發表

卓卓C兄, 今年因為價格關係, 已經同美記分手, 重投愛迪達既懷抱.

Gills 兄,想問下平底腳方面, adidx 有邊對鞋推薦 ? thanks

原帖由 Gills 於 2009-6-16 09:29 發表

其實走長課, 好視乎C兄咩磅數, 走街定跑Track, 如果著得舒服, 亦有C兄/C姐著住走全馬. 其實跑到咁上下, 感覺身體的反應最容易找到答案.

Gills 兄 答得好呀
作者: Gills    時間: 2009-6-16 22:20
原帖由 卓卓 於 16-6-2009 21:32 發表

Gills 兄,想問下平底腳方面, adidx 有邊對鞋推薦 ? thanks

Gills 兄 答得好呀

卓卓兄, adidx今年試過幾款, 鞋型比較貼腳, 如Mana,RC,或者CS, 至於平底腳就答唔到C兄, 因為唔識咩係平底腳? 知就大家分享吓喇.
作者: 卓卓    時間: 2009-6-16 23:11
原帖由 Gills 於 2009-6-16 22:20 發表

卓卓兄, adidx今年試過幾款, 鞋型比較貼腳, 如Mana,RC,或者CS, 至於平底腳就答唔到C兄, 因為唔識咩係平底腳? 知就大家分享吓喇.

唔好意思 Gills 兄, 係"肩平足"至岩 ,Sorry

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2