香港長跑網 - 長跑長友

標題: 屯門新跑手報到 [打印本頁]

作者: harris    時間: 2009-8-12 11:45
標題: 屯門新跑手報到
大家好,小弟今年19歲,開始跑步兩個月左右,將會挑戰渣打10k....
努力備戰中^^
作者: 亞平    時間: 2009-8-12 12:57
原帖由 harris 於 2009-8-12 11:45 發表
大家好,小弟今年19歲,開始跑步兩個月左右,將會挑戰渣打10k....
努力備戰中^^

小師兄,你好~小弟都是屯門友,經常出現鄧記,有時間落來齊齊跑下啦~~
小師兄有冇興趣申請成為長跑網正式會員?

會員申請

作者: Turalyon    時間: 2009-8-12 13:08
原帖由 harris 於 2009-8-12 11:45 發表
努力備戰中^^

歡迎harris 師兄~~
作者: 田中雅茂    時間: 2009-8-12 15:24
  歡迎 harris ching 加入長跑網大家庭
作者: B    時間: 2009-8-12 15:25
你好呀 harris 師兄~ 我都係屯門新人黎0架~
今年 18 歲~ 多多指教呀~
作者: feifanchun    時間: 2009-8-12 15:38
歡迎 harris Ching ,多多指教, 平時在何處練習多.
作者: harris    時間: 2009-8-12 17:17
我平時會同朋友跑街...有時跑天水圍...有時跑碼頭,有時都會落鄧記跑下
作者: 亞平    時間: 2009-8-12 17:22
原帖由 harris 於 2009-8-12 17:17 發表
我平時會同朋友跑街...有時跑天水圍...有時跑碼頭,有時都會落鄧記跑下

我都間中跑去碼頭~~鄧記更是一星期去二晚,你估大家有冇見過呢?
作者: kenneth    時間: 2009-8-12 17:25
作者: harris    時間: 2009-8-12 18:02
原帖由 亞平 於 2009-8-12 17:22 發表

我都間中跑去碼頭~~鄧記更是一星期去二晚,你估大家有冇見過呢?

哈哈..可能見過都唔定...我一星期跑一次鄧記(因為個人唔係咁鐘意跑圈)...平時都係會跑天水圍or碼頭

唔知各位師兄仲有冇d好地方介紹,因為小弟好享受跑街
作者: blurmax    時間: 2009-8-12 18:11
Harris Ching,

Welcome to LongRun.hk

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

作者: 非比    時間: 2009-8-12 18:23
歡迎
作者: mail2terence    時間: 2009-8-12 22:41
原帖由 harris 於 2009-8-12 18:02 發表

哈哈..可能見過都唔定...我一星期跑一次鄧記(因為個人唔係咁鐘意跑圈)...平時都係會跑天水圍or碼頭

唔知各位師兄仲有冇d好地方介紹,因為小弟好享受跑街

你好!我也是新手,但年紀大很多...
我也是屯門友,覺得跑去青龍頭,沙倉條新路好靚10k,跑遠D去荃灣西鋨也正18K
有機會試下丫
作者: SimonFai    時間: 2009-8-13 14:49
歡迎 , 歡迎 Harris Ching 加入長跑網   
多多指教  ,  長跑長友   

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2