香港長跑網 - 長跑長友

標題: 灣仔新手報到 [打印本頁]

作者: 馬神    時間: 2009-10-23 12:42
標題: 灣仔新手報到
大家好, 希望可以認識多d 志同道合既朋友, 多多指教 !!
作者: kk52    時間: 2009-10-23 12:44
你好呀~ 馬神 ching~
作者: SimonFai    時間: 2009-10-23 17:08
歡迎 歡迎  馬神師兄  
加入長跑網, 長跑長友  
作者: SimonFai    時間: 2009-10-23 17:10
師兄在那裡練習? 有機會一起練跑

作者: 馬神    時間: 2009-10-23 20:58
你好simon ching, 我有時係跑馬地, 有時域多利道, 多多指教 !!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-10-24 01:04
馬神兄,我地港島都好多人呀,有機會一齊約跑操長課~~
典解你個target 4:10 既,不如操多兩課衝擊sub-4 啦~~
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-10-24 01:06
呀~ 馬神兄有無興趣訂網衫呀~~

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6084&extra=page%3D1&page=1
作者: oscar    時間: 2009-10-24 02:49
作者: 馬神    時間: 2009-10-24 11:14
標題: 回復 6# 的帖子
哈哈, 希望比上年快, 所以訂呢個TARGET, 快少少都好開心啦

網衫呀, 有興趣呀, 但我唔識點搞WOO ...
作者: 馬神    時間: 2009-10-24 11:16
OSCAR版主你好呀, 你個名都好英 !!
作者: cu83    時間: 2009-10-24 14:45
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟經常在跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
有時間請留意我們各區既約跑活動!
長跑長友!

https://www.longrun.hk/forum/red ... o=lastpost#lastpost
作者: 馬神    時間: 2009-10-24 23:42
標題: 回復 11# 的帖子
你好呀 CU83 版主, 哈哈, 咁岩我又係跑馬地蟻速WOW, 我好懶的, 要勤力D, 跑多D, 大家要多多照顧呀 !!
作者: cu83    時間: 2009-10-24 23:53
哈哈馬神兄,乜依家蟻速神功咁多人識既?
小弟跑齡只得一年多,有機會請你多多指教呀 !!

作者: feifanchun    時間: 2009-10-25 00:15
歡迎 馬神 Ching   
加入長跑網, 長跑長友  

今日下午沙田有賽事"馬神"有乜Tips提供..rtr08rytr
作者: 馬神    時間: 2009-10-25 00:19
標題: 回復 13# 的帖子
CU83 CHING , 哈哈, 我跑齡係"零" .... 以前都有自己跑下, 但係冇乜系統, 鍾意就跑下, 有時又好耐都唔跑, 有機會大家一齊玩下, 多多指教 !!
作者: 馬神    時間: 2009-10-25 00:21
FEIFANCHUN CHING 你好呀, 多多指教, 如果我買馬真係掂就好了..... 可惜我唔懂
作者: kk52    時間: 2009-10-25 21:08
原帖由 馬神 於 2009-10-24 11:14 發表
哈哈, 希望比上年快, 所以訂呢個TARGET, 快少少都好開心啦

網衫呀, 有興趣呀, 但我唔識點搞WOO ...

而家好似斷左碼!! 噢 no!!!
作者: 馬神    時間: 2009-10-25 22:39
標題: 回復 17# 的帖子
哦.... 咁大件事, 好可惜WOW
作者: allanccl    時間: 2009-10-25 23:56
歡迎馬神師兄,
你說話好風趣呀!
網衫是暫時缺40及42碼姐,其他碼都有,歡迎選購。
小弟都係香港島人,
長跑長友啊!
作者: 馬神    時間: 2009-10-26 10:39
標題: 回復 19# 的帖子
你好呀 ALLANCCL 師兄
我說話好風趣?唔係嘛??
網衫我想要40呀, 但如果38 唔知岩唔岩呢? 唔知幾時可以約跑時試一試呢?
如果港島這邊是否聯絡ALLANCCL 兄你呀?
長跑長友, 多多指教 !!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-10-26 23:21
馬神兄,港島都好多約跑架,你可以join CU 兄佢地,一齊交流進步會快好多~~
如果唔嫌遠同埋你D 朋友仔過黎大西北一齊玩都唔錯~~
至於網衫,港島區係亮哥(allanccl) 幫手架,唔該亮哥招呼我朋友仔呀~~
作者: 馬神    時間: 2009-10-27 16:45
標題: 回復 21# 的帖子
多謝阿DEE 兄既提點, 有機會都要認識下CU兄 同各位勁人
大西北, 哈哈, 實有機會, 遲D呀 !!!

網衫 ... 我好想有呀, 但現在冇貨, 唯有等亮哥通知, 千萬不知"招呼"我, 哈哈, 想認識多D 朋友仔JA
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-2 17:24
馬神兄,下星期三黎唔黎青公玩下~~

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6791&extra=&page=1
作者: 馬神    時間: 2009-11-2 20:05
原帖由 花子阿DEE 於 2-11-2009 17:24 發表
馬神兄,下星期三黎唔黎青公玩下~~

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6791&extra=&page=1

初步睇應該OK, 不過要遲D 先CONFIRM 到, IF  我玩, 我會係個邊落POST, 你會去嗎??
想跟DEE兄你玩下WOO
作者: edithchow711    時間: 2009-11-14 11:10
大家好,我平時係跑馬地馬場跑步多,新手一名,請各位多多指教!
作者: 曲奇    時間: 2009-11-14 11:16
原帖由 edithchow711 於 2009-11-14 11:10 發表

大家好,我平時係跑馬地馬場跑步多,新手一名,請各位多多指教!

hello, edith ctse...

我地星期三有港島區約跑,睇下你有冇興趣join...

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=7017
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-14 11:25
原帖由 edithchow711 於 2009-11-14 11:10 發表

歡迎妳喎Edith 師姐~~
作者: edithchow711    時間: 2009-11-14 11:36
亞dee c hing,你好.搵次再join你跑步!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-14 11:41
原帖由 edithchow711 於 2009-11-14 11:36 發表
亞dee c hing,你好.搵次再join你跑步!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

好呀,有o岩你地既約跑我會通知你地~~
作者: 馬神    時間: 2009-11-14 15:09
原帖由 edithchow711 於 14-11-2009 11:10 發表

歡迎你加入woo, edith ctse, 多多指教啦, 呢度好多勁人, 大家一齊約跑好快有進步
長跑長友
作者: 馬神    時間: 2009-11-14 15:10
原帖由 花子阿DEE 於 14-11-2009 11:41 發表

好呀,有o岩你地既約跑我會通知你地~~

多謝晒woo, 阿dee ching 既照顧 !!!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2