香港長跑網 - 長跑長友

標題: 祝 Qoo Ctse 11月8日 生日快樂~ [打印本頁]

作者: mill    時間: 2009-11-7 22:10
標題: 祝 Qoo Ctse 11月8日 生日快樂~
~ Qoo 11月8日 祝生日快樂 ~
HAPPY BIRTHDAY
希望你明天跑到好成績.
作者: cc    時間: 2009-11-7 22:15
作者: schnix    時間: 2009-11-7 22:33
happy birthday Qoo~ 明天加油呀!!!!
作者: nc    時間: 2009-11-7 23:27
Happy Birthday Qoooooooo ctse

比心機, 努力呀
作者: 曲奇    時間: 2009-11-7 23:28
happy birthday to Qoo ctse...
add oil!!!!
作者: 亞平    時間: 2009-11-7 23:53
Qoo 師姐生日快樂~
[attach]10263[/attach]
作者: oscar    時間: 2009-11-8 00:00
作者: runrun    時間: 2009-11-8 00:13
Qoo師姐

生日快樂!
跑得又靚又健康!
生日長跑PB賀壽辰!

到時幫壽星女影多幾張靚相吓!

作者: Alfred    時間: 2009-11-8 05:02
Qoo Ctse,生日快樂,身心愉快
作者: -小蓉仔-`    時間: 2009-11-8 12:45
生日快樂
c 姐118我右係118, 只不過我係1月18日
作者: 非比    時間: 2009-11-8 15:38
Happy Birthday to Qoo Ctse!

今日很高興係fila半馬認識你呀!
作者: sealion    時間: 2009-11-8 17:57
Qoo, happy Birthday!!
作者: 迪迪仔    時間: 2009-11-8 18:37
標題: QOO 師姐生日快樂
得閒就多D黎tko 再同我地一齊跑啦......
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-11-8 18:53

登錄/註冊後可看大圖

作者: 狗哥    時間: 2009-11-8 19:05

生日快樂~ 合皮不付地~ 祝Qoo師姐越跑越健康~ 越跑越快~

作者: =chairman=    時間: 2009-11-8 19:13
Qoo ctse 生日快樂 ~~
作者: leefs    時間: 2009-11-8 21:02

祝"Qoo"年年有今日           

長跑進步

登錄/註冊後可看大圖
長友快樂!
~Happy Birthday ~

作者: blurmax    時間: 2009-11-8 21:32
祝"Qoo"年年有今日           
     長跑進步

登錄/註冊後可看大圖
長友快樂!

X 2 - happy birthday!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

作者: 零下十度    時間: 2009-11-8 22:02
Qoo妹,生日快樂~~長跑長有~~
作者: lorena    時間: 2009-11-8 22:23
Ctse, Happy Birthday!
作者: 喪Ken    時間: 2009-11-8 22:24
我都係今日認識ctse 的
Qoo ctse 生日快樂呀
作者: Terence86    時間: 2009-11-8 23:41
祝你生日快樂呀,記住再過嚟TKO一齊跑吓woo!
作者: WinggniW    時間: 2009-11-9 08:59
遲左,...

補祝一句~Qoo師姐生日快樂! 祝你身體健康!長跑長有

作者: shogikin    時間: 2009-11-9 10:20
61006 58456316 59 607
61006 58456316 59 199
作者: B    時間: 2009-11-9 10:41
唔好意思呀 Qoo 師妹~ 我老人家反應慢, 遲0左0忝~

祝你長跑長友~ 越跑越靚呀~ 生日快樂~

作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-11-9 13:38
生日快樂呀!!!
作者: Tarry    時間: 2009-11-9 13:44
Qooooo ctse, 祝妳生日快樂, 越跑越勁, 長跑長友
作者: 龜速行    時間: 2009-11-9 14:00
QOO c tse

生日快樂

長跑長友
作者: Gills    時間: 2009-11-9 14:02
Qoo C妹,

唔叫你做C姐(因為老餅過你好多), 琴日個生日蛋糕係咪好好味? 長跑網真係好多驚喜, 而家
信喇....祝身體健康, 青春常駐, 長跑長有.
作者: e.c.    時間: 2009-11-9 14:38
Qoo Qoo~~ 生日快樂!

作者: jogging_cat    時間: 2009-11-9 20:12
Qoo 祝你生日快樂,越跑越健康。
作者: 火仔11    時間: 2009-11-9 20:35
Qoo ctse 生日快樂

作者: paulsiu    時間: 2009-11-9 21:23
Qoo ctse 生日快樂 ~~
作者: JC    時間: 2009-11-10 08:08
嘩....... 睇漏眼添, 睇番果日D比賽相, 見你切蛋糕先知你生日, 遲左少少 ~
Qoo妹, 祝你身體健康, 最緊要日日都開心笑不停  
作者: Qoo    時間: 2009-11-11 09:31
謝謝長跑長友的祝福
令我有難忘,感動又意外的生日
好開心能認識到大家,以跑會友,好有一家人的感覺
也要謝謝係生日,有機會可以挑戰半馬,真係好難得~~~
作者: Qoo    時間: 2009-11-11 09:40
原帖由 mill 於 2009-11-7 22:10 發表
~ Qoo 11月8日 祝生日快樂 ~
HAPPY BIRTHDAY
希望你明天跑到好成績.  

THX~成績都唔錯,啱啱好夠鐘前到終點,可算為味精燶報仇
作者: Qoo    時間: 2009-11-11 09:48
原帖由 runrun 於 2009-11-8 00:13 發表
Qoo師姐

生日快樂!
跑得又靚又健康!
生日長跑PB賀壽辰!

到時幫壽星女影多幾張靚相吓!

hjh ...

辛苦晒runrun 令我可以留為記念
作者: Qoo    時間: 2009-11-11 09:52
原帖由 -小蓉仔-` 於 2009-11-8 12:45 發表
生日快樂
c 姐118我右係118, 只不過我係1月18日

係喎~~~只睇簡寫,我地同日生日啦
作者: Qoo    時間: 2009-11-11 09:57
原帖由 非比 於 2009-11-8 15:38 發表
Happy Birthday to Qoo Ctse!

今日很高興係fila半馬認識你呀!" />" />

我亦好開心認識你 ,希望多d機會一齊跑,不過我係超級慢腳
作者: Qoo    時間: 2009-11-11 12:20
原帖由 迪迪仔 於 2009-11-8 18:37 發表
得閒就多D黎tko 再同我地一齊跑啦......

一定會,tko係我加入長跑網的第一炮
要多謝車主席成立逍遙團,同埋各團友,如果唔係有這樣第一步,怕羞的我未必有勇氣跟大家見面
作者: Qoo    時間: 2009-11-11 12:33
原帖由 leefs 於 2009-11-8 21:02 發表
                                  " />" />" />" />   
          祝"Qoo"年年有今日           
     長跑進步http://upload.wikimedia.org/wikipedi ...

謝謝皇上安排好有心思的生日,開心到難以形容呀~
作者: Qoo    時間: 2009-11-11 13:06
原帖由 Gills 於 2009-11-9 14:02 發表
Qoo C妹,

唔叫你做C姐(因為老餅過你好多), 琴日個生日蛋糕係咪好好味? 長跑網真係好多驚喜, 而家你信喇....祝身體健康, 青春常駐, 長跑長有.

你一d都唔老餅呀~查實我個樣呃到好多人架,唔好同人講呀  
果日真係好意外,驚喜,好唔捨得8號的過去
個蛋糕呢~係我一直好恨試的蛋糕,啱晒何車,thx
因為你地我越來越鍾意跑步呀 有緣加入這大家庭真係好呀^^

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2