香港長跑網 - 長跑長友

標題: 特價跑鞋 [打印本頁]

作者: gc9543    時間: 2009-11-19 18:33
標題: 特價跑鞋
不需最新款,有冇推介?謝謝
作者: Bmtc    時間: 2009-11-20 03:30
嗯...你可以去花園街望下d款先.......
作者: watermelon    時間: 2009-11-23 21:06
太子東京有不少美記斷碼鞋。我早排買左對,7折,$290
作者: 佐治男孩    時間: 2009-11-24 05:28
原帖由 gc9543 於 2009-11-19 18:33 發表
不需最新款,有冇推介?謝謝

聼一些ching說,好像NB常做特價。
作者: econecon    時間: 2009-11-24 17:21
原帖由 佐治男孩 於 2009-11-24 05:28 發表

係超經常, 早幾日崇x做749 178元
作者: TerrySze    時間: 2009-11-24 18:07
原帖由 佐治男孩 於 2009-11-24 05:28 發表

CHING....你係美國都收到風 ? 好野 !
係MK,旺角道(海皇弼旁)....成日有平野: NB...MUZIUNO...
作者: econecon    時間: 2009-11-24 20:41
原帖由 TerrySze 於 2009-11-24 18:07 發表

係MK,旺角道(海皇弼旁)....成日有平野: NB...MUZIUNO...

果間野冇乜平野喎我覺得鞋就

衫褲都算ok, 但係鞋好似連八折都冇
作者: tyler    時間: 2009-11-24 21:16
果間野要VIP先有正價八折
mizuno only
作者: econecon    時間: 2009-11-24 21:59
原帖由 tyler 於 2009-11-24 21:16 發表
果間野要VIP先有正價八折
mizuno only

咁都唔算好平... 八折都好公價下...
作者: 佐治男孩    時間: 2009-11-25 01:43
原帖由 TerrySze 於 2009-11-24 18:07 發表

有在這裡聽聞過ching買了一些NB,例如904,造價大概HK$400以下,算是不貴吧。
作者: Morpheus    時間: 2009-12-2 00:26
原帖由 佐治男孩 於 2009-11-25 01:43 發表

有在這裡聽聞過ching買了一些NB,例如904,造價大概HK$400以下,算是不貴吧。

香港就喺香港,我啲喺深圳一就揾极都揾唔到,一就么折头都冇。
睇到904呢个价位,真喺开心死。
最紧小弟想过港买番对鞋准备港马,比较中意歌就系NB、Mizuno,
最主要喺轻,兼顾缓冲,请各位香港跑友帮忙推荐一下邊種型號比較合適,
作者: econecon    時間: 2009-12-2 07:41
原帖由 Morpheus 於 2009-12-2 00:26 發表

香港就喺香港,我啲喺深圳一就揾极都揾唔到,一就么折头都冇。
睇到904呢个价位,真喺开心死。
最紧小弟想过港买番对鞋准ã ...

肯留意, 六折或以下係算幾普遍架NB

小弟都係著NB , 新著時感覺良好, 除左鞋底硬少少, 覺得佢避震唔錯, 價錢又公道

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2