香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2010年目標 - Desaru Half Ironman [打印本頁]

作者: gforce    時間: 2009-12-16 21:12
標題: 2010年目標 - Desaru Half Ironman
日期 : 大約8月
費用 : 聽人講約3千多全包
地點 : Malaysia Desaru
賽程 : 2KM swim, 90KM Bike, 21KM run
2009資料參考 : http://www.triathlonmalaysia.com/race-details.php?eventID=6

唔知有冇人有興趣一齊癲呢?
作者: bmc    時間: 2009-12-16 21:59
好有興趣...
作者: kopo1128    時間: 2009-12-16 22:07
好有興趣!!! 但唔知過唔過到大人0個關???
作者: cfchan    時間: 2009-12-16 23:24
有興趣!
作者: franklcf    時間: 2009-12-17 01:03
Go! Goal! Gold!
作者: franklcf    時間: 2009-12-17 11:10
戰地記者吾批.
跑之後就游 游之後就山 山之後就踩 踩咗重要出國....吾批
希望有d近d! 出口藝都易d.
作者: key    時間: 2009-12-17 15:54
勁有興趣, 但係都係要等屋企人approve   
作者: newfoot    時間: 2009-12-17 20:59
i m interested  Sprint only

anyone interesting?
作者: gforce    時間: 2009-12-17 23:26
原帖由 franklcf 於 2009-12-17 11:10 發表
戰地記者吾批.
跑之後就游 游之後就山 山之後就踩 踩咗重要出國....吾批
希望有d近d! 出口藝都易d.

叫埋佢一齊去當旅行囉
作者: gforce    時間: 2009-12-17 23:27
原帖由 newfoot 於 2009-12-17 20:59 發表
i m interested  Sprint only

anyone interesting?

咁遠去到點都整個Olympic啦
作者: bmc    時間: 2009-12-18 00:09
原帖由 orce 於 2009-12-17 23:26 發表

叫埋佢一齊去當旅行囉

desaru 有咩地方好玩呀,可否介紹下.
作者: franklcf    時間: 2009-12-18 01:28
原帖由 orce 於 2009-12-17 23:26 發表

叫埋佢一齊去當旅行囉

講過啦.....之前去過吉隆坡同馬六甲, 佢話馬拉吾係佢柸茶, 菲律賓馬尾拉同台灣有既話機會大d, 佢都係影相人, 佢鍾意lee 兩個地方多d
作者: loudspeaker    時間: 2009-12-18 10:52
要安排下 , 假係得咁多 , 應該可以成行,
睇下 SCM 跑乜時間
作者: gforce    時間: 2009-12-19 08:45
原帖由 bmc 於 2009-12-18 00:09 發表

desaru 有咩地方好玩呀,可否介紹下.

聽聞都係靚resort小島一個, 得我再打聽下先
作者: vivianip    時間: 2009-12-22 19:37
我都好想試下, 不過,要先係2010頭半年練好左先有得諗
作者: gforce    時間: 2009-12-23 13:14
原帖由 vivianip 於 2009-12-22 19:37 發表
我都好想試下, 不過,要先係2010頭半年練好左先有得諗

記憶中你好似只參加過超越三項, 一來就Half Ironman, 太震撼了!
支持
作者: vivianip    時間: 2009-12-29 19:41
標題: 回復 16# 的帖子
我都係玩下, 睇o黎我短期內都唔可以玩到架啦~~我都未train夠~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2