香港長跑網 - 長跑長友

標題: 剛買入Mizuno Wave Cruise GJ [打印本頁]

作者: 華dee    時間: 2010-1-2 13:05
標題: 剛買入Mizuno Wave Cruise GJ
剛買入Mizuno Wave Cruise GJ, 大家有否用過? 請給些意見,謝謝
作者: 柔詠    時間: 2010-1-3 08:45
好似係快的比賽鞋.....
小鈔未著過.
作者: miller    時間: 2010-1-4 11:48
原帖由 華dee 於 2010-1-2 13:05 發表
剛買入Mizuno Wave Cruise GJ, 大家有否用過? 請給些意見,謝謝

華dee兄,呢對係咁多對美津濃日本版之中最薄o既一對,如果未著過的話我建議你比賽前幾日去運動場用比賽速度試走一轉﹙1,000m至2,0000m已經夠﹚,等你身體知道對鞋會俾咩感覺你。無問題的話就之後再搵日走街﹙都係走位短短地就得﹚試下走石屎地o既感覺…

不過都係一句,如果你之前未用過咁薄o既鞋的話,用走10km好喇…半馬…等你習慣左先喇…
作者: angus    時間: 2010-1-4 14:25
我有這對奧運版,真係好薄,你本身可以跑幾快,對鞋就可以幾快,完全可以用盡發出去力,勁鞋一對!
作者: 華dee    時間: 2010-1-4 15:06
Thank you 大家回應, 其實我本來想買Wave Spacer GL2, 是朋友幫我買的, 買回來先知道自己已有對WaveEkiden120V, 差不多一樣,

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2