香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2010.3.13 Lantau International Beer Dash 大嶼山啤酒大暴走 [打印本頁]

作者: runrun    時間: 2010-1-25 09:39
標題: 2010.3.13 Lantau International Beer Dash 大嶼山啤酒大暴走
各位ching Ctse 舊年好好玩嘅大嶼山啤酒大暴走又舉行了,
有冇人有興趣呀?係就快啲組隊啦!多啲人一齊玩好好玩架!

女子隊我會報名,有冇其他Ctse有興趣?

日期 : 2010.3.13 (星期六)

Lantau International Beer Dash

13 March 2010

10:30 am

Registration 9:30am

5KM from Ma Po Ping Prison Tong Fuk, along the
Water catchment road, South Lantau Road along

Lower Cheung Sha Beach. Down a little beer at each station.

Water will be provided at each station

Prizes for first male, the first female and the first team finishing the race.
Prize for the best dressed.

All money raised from the entrance fee will go to PALS and The Bovine Association of Lantau.

Afterwards please join us for a set lunch at “the Stoep”
Adults $160 per head, bread and dips, chops, chicken, grilled veggies and salad. Not including drinks.
Children $50 per head, hotdogs, chips and a drink
Please call and make a booking at the Stoep tel 2980 2699 before 7March 2010. (Limited space)

To get there: Catch the number 1 Bus from Mui Wo, or the number 11 bus from Tung Chung, Get off at the bus stop just passed Tong Fuk. and walk up the road towards the Ma Po Ping Prison.

Lantau International Beer Dash

13 March 2010
10:30 am
Registration 9:30am

ENTRY FORM

NAME: ____________________________________________

ADDRESS: _______________________________________________
_

BIRTHDATE: (DD/MM/YY) ___________________________ GENDER: M / F

PHONE NO: HOME: ____________________ MOBILE: ________________

EMAIL: ______________________

Emergency contact number __________________________

EARLY BIRD ENTRY: $160
AFTER 22 FEB: $200

TEAM ENTRY: $600

METHOD OF PAYMENT: PLEASE CHECK ON
CHEQUE __ (CHEQUE # _________) OR CASH _______

CHEQUES MADE PAYABLE TO: Lantau Buffalo Association Ltd

Waiver and Release Agreement

As a condition of being permitted to compete in the International Beer Dash (‘the event’) and in consideration of the opportunity to win prizes and valuables I confirm to event sponsors and organizers and related companies and the HKSAR, their successors and assigns, employees and agents (collectively ‘the organizers”) as follows:
1.
I understand that by participating in the Event there are risks of death and/or loss. I am entering this event at my own risk and responsibility. I hereby release and discharge the organizers and any other individual or organization connected directly or indirectly with this event from any responsibility in the event of injury, death or loss of property incurred during, as a consequence of or while traveling to or from the event.

2.
I am 18 years or older and am physically fit and capable of participating in the Event and have not been otherwise advised by a qualified medical practioner.

3.
I agree to receive any medical treatment provided by the Organizers if required.

4.
By signing this Entry Form, I agree to confirm to accept all of the terms, conditions and points made and subsequently raised in the important notes, declarations and conditions.

5.
I declare that all the information of the Entry Form is correct.

[local]1[/local]

作者: runrun    時間: 2010-1-25 09:40
各位參加者及觀戰者,有冇興趣當日約埋一齊入去呀?
另外,好似舊年咁,活動後再有餘興節目,一齊搭車去大澳食吓嘢、四圍逛吓、影吓相........

(亮哥建議可以搭艇出海睇中華白海豚),優哉游哉再去歡渡這個星期六的下午。

有興趣請報個名點點人數:

A) 一齊食早餐再去巴士站集合
    時間 : 7 :25AM
    地點 : 富東商場大家樂 ( 食住等 )
             ( 記住嗰朝要食早餐呀!如果空肚飲啤洒,唔知你會點樣架? )

1)  runrun

B)  直接到巴士站集合出發
     時間 : 8:05AM ( 搭8:10AM班次,下一班車次要到8:30AM)

1)

C )  活動後再一齊到大澳遊玩

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC

作者: dannylun    時間: 2010-1-25 16:00
舊年咁開心,今年一定要玩!但要諗吓著乜嚟跑先......
作者: 零下十度    時間: 2010-1-25 23:42
呢個我玩~~擔定櫈仔排住隊先~~
作者: allanccl    時間: 2010-1-26 00:12
好有興趣反呢個!
作者: runrun    時間: 2010-1-26 13:52
原帖由 零下十度 於 2010-1-25 23:42 發表
呢個我玩~~擔定櫈仔排住隊先~~" />" /> " />" /> " />" />

好呀!lulu姐又玩,我地一齊組隊啦!cc都話會玩,咁我地仲欠一個人,
係就要快啲報名啦!舊年好評如潮,今年好多人都話會玩。

作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-1-26 14:18
yeah, 我都揾返舊年啲隊友組隊先
作者: runrun    時間: 2010-1-26 15:40
女子隊 A :

1) runrun
2) cc
3) lulu
4)

尚欠1人,邊個ctse有興趣呀?

作者: 228華    時間: 2010-1-26 18:14
係唔係每k飲一杯啤酒啊
同時幾大杯呢?
佰六元包啤酒嗎
作者: cc    時間: 2010-1-26 18:52
作者: cc    時間: 2010-1-26 18:53
作者: TerrySze    時間: 2010-1-27 12:01
想玩...可惜又係星期六.要返工..........
作者: runrun    時間: 2010-1-27 15:01
原帖由 cc 於 2010-1-26 18:53 發表

等我問吓叮叮噹先~~

我已經send咗pm問叮叮噹啦!

多D其他Ching Ctse都可以,組多幾隊仲好玩!

作者: 興記J-run    時間: 2010-1-27 18:24
原帖由 TerrySze 於 2010-1-27 12:01 發表
想玩...可惜又係星期六.要返工..........

X2
加上報了14/3的普施健沙田10KM河畔賽.....惟有等多一年啦!
作者: bello    時間: 2010-1-27 21:46
Lantau Buffalo & Cattle Associationn at Facebook

仲有上年賽事的相,第一名是扮逃犯,真攪鬼!
photos
作者: dannylun    時間: 2010-1-27 23:14
原帖由 bello 於 2010-1-27 21:46 發表 Lantau Buffalo & Cattle Associationn at Facebook仲有上年賽事的相,第一名是扮逃犯,真攪鬼!photos

扮逃犯的師兄是最佳扮相獎,競賽冠軍是穿拖鞋扮「水上人」㗎......
作者: bello    時間: 2010-1-28 09:53
標題: 回復 16# 的帖子
係呀,著拖鞋都跑第一,可見有家都係玩玩下,尋開心
作者: runrun    時間: 2010-1-28 10:43
原帖由 dannylun 於 2010-1-25 16:00 發表
舊年咁開心,今年一定要玩!但要諗吓著乜嚟跑先......

建議著旗袍(開高义嗰款)跑應該都會有獎攞!
作者: saki    時間: 2010-1-28 10:46
最新消息

此賽事現已網上報名, 網址如下
http://www.sportentry.com/index.php?q=taxonomy/term/3

為了節省紙張及金錢, 大家網上報名吧!!!!!!
作者: running-sue    時間: 2010-1-28 10:47
原帖由 runrun 於 2010-1-28 10:43 發表

建議著旗袍(開高叉果款)跑應該都會有獎!

弊, 俾你估中添

作者: 大圍新跑手    時間: 2010-1-28 12:18
原帖由 bello 於 2010-1-28 09:53 發表
係呀,著拖鞋都跑第一,可見有家都係玩玩下,尋開心 " />" />

bello兄:
果位跑手唔好話著拖鞋, 就算著兩對鞋跑都快過我...
作者: bello    時間: 2010-1-28 21:07
標題: 回復 21# 的帖子
哦...原來如此!
作者: andyho    時間: 2010-2-3 01:44
我想組隊玩....你們有無興趣     

1.  Andy  Ho
作者: runrun    時間: 2010-2-3 09:51
原帖由 andyho 於 2010-2-3 01:44 發表
我想組隊玩....你們有無興趣     

女子隊 A :

1) runrun
2) cc
3) 零下十度
4) 非比

女子隊已成一隊,男子隊努力啦!

男子隊 A :
2.
3.
4.

代 Andy 師兄問呀亮哥有冇興趣組隊呀?

作者: allanccl    時間: 2010-2-3 11:00
原帖由 runrun 於 2010-2-3 09:51 發表

女子隊 A :

1) runrun
2) cc
3) 零下十度
4) 非比

男子隊 A :
2.
3.
4.

代 Andy 師兄問呀亮哥有冇興趣組隊呀?

女子隊 A :

1) runrun
2) cc
3) 零下十度
4) 非比

男子隊 A :
2.  Allanccl(亮)
3.
4.

代 Andy 師兄問仲有冇師兄有興趣組隊呀?

作者: runrun    時間: 2010-2-3 11:17
原帖由 allanccl 於 2010-2-3 11:00 發表

女子隊 A :

1) runrun
2) cc
3) 零下十度
4) 非比

男子隊 A :
3.
4.

hgD1 ...

睇清楚,原來隊際冇分男女的,可以男女混合組隊的。
作者: 兆聰    時間: 2010-2-3 19:54
原帖由 allanccl 於 2010-2-3 11:00 發表

女子隊 A :

1) runrun
2) cc
3) 零下十度
4) 非比

男子隊 A :
3.
4.

hgD1 ...

睇相好似幾好玩咁~
如果唔係為左拎獎,
可以預埋我玩嗎
作者: runrun    時間: 2010-2-4 11:08
原帖由 亞聰 於 2010-2-3 19:54 發表

睇相好似幾好玩咁~
如果唔係為左拎獎,
可以預埋我玩嗎" />" />

亞聰 ching,

當然歡迎啦!
你可以join落亮哥Allan同Andy ching 嗰組到,其實呢個係一個嘉年華會,
慢慢跑enjoy吓先好玩架!
仲有好多古靈精怪獎,你係估唔到架!你可以諗諗個最佳服裝獎喎!
作者: kito807    時間: 2010-2-4 11:31
原帖由 bello 於 2010-1-27 21:46 發表
Lantau Buffalo & Cattle Associationn at Facebook
photos

我睇完 facebook d 相, 覺得d 牛好慘呀

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=5472304711

作者: runrun    時間: 2010-2-4 12:55
原帖由 kito807 於 2010-2-4 11:31 發表

" />" /> 我睇完 facebook d 相, 覺得d 牛好慘呀

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=5472304711

所以就要去支持吓個比賽囉!
自己可以enjoy玩,啲報名費又可以幫助到D牛!何樂而不為呢!
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-2-4 13:09
yeah, 我禽日都報咗隊際, mix team
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-2-4 13:10
原帖由 大圍新跑手 於 2010-1-28 12:18 發表

bello兄:
果位跑手唔好話著拖鞋, 就算著兩對鞋跑都快過我...

圍圍今年唔玩咩?
作者: kito807    時間: 2010-2-4 13:22
原帖由 runrun 於 2010-2-4 12:55 發表

所以就要去支持吓個比賽囉!
自己可以enjoy玩,啲報名費又可以幫助到D牛!何樂而不為呢!

既然咁好玩又有意義, 請半日假黎玩下啦!!
(每個水站都有啤酒 )

我想問下團體組係咪要一組四個人一齊報名??

女子隊 A :

1) runrun
2) cc
3) 零下十度
4) 非比

男子隊 A :
3.  kito
4.
作者: allanccl    時間: 2010-2-4 13:26
好野! kit哥都離玩,當係嘉年華,幫下d牛,還差一位。
作者: kito807    時間: 2010-2-4 13:35
原帖由 allanccl 於 2010-2-4 13:26 發表
好野! kit哥都離玩,當係嘉年華,幫下d牛,還差一位。

男子組三缺一呀
作者: runrun    時間: 2010-2-4 13:42
原帖由 kito807 於 2010-2-4 13:22 發表

既然咁好玩又有意義, 請半日假黎玩下啦!!
(每個水站都有啤酒" />" /> )

我想問下團體組係咪要一組四個人一齊報名??

女子隊 A :

1) runrun
2) cc
3) 零下十度
4) 非比

女子隊已成一隊,男子隊 ...

其實可以玩個人或團禮,冇乜分別,團體應該要一份form一齊報名掛!
舊年我地班網友都係一齊跑一齊飲一齊食一齊影相,真係好開心,
當然你想攞最快獎就要跑快啲啦!
如果加埋樓上位亞聰師兄,你地就剛好一隊,
你不如pm佢地睇吓點樣報名啦!
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-2-4 14:02
我係網上報名架, 隊際都只係填一個人(報名人)的資料, 寫埋隊名同埋填上隊員名字~~~
可以諗埋隊名先上網報呀
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-4 15:21
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-2-4 13:10 發表

圍圍今年唔玩咩?hgj059" />" />hj

仲諗緊...玩完有冇其他地方去?
作者: runrun    時間: 2010-2-4 18:36
原帖由 大圍新跑手 於 2010-2-4 15:21 發表

仲諗緊...玩完有冇其他地方去?

玩完好似上年咁落去大澳玩、食野同埋影相,好唔好?
作者: runrun    時間: 2010-2-4 18:38
原帖由 kito807 於 2010-2-4 13:35 發表

男子組三缺一呀

冇缺呀!
仲有樓上位亞聰 ching 呢!
快啲pm佢啦!
作者: kito807    時間: 2010-2-4 18:41
原帖由 runrun 於 2010-2-4 18:38 發表

冇缺呀!
仲有樓上位亞聰 ching 呢!
快啲pm佢啦!

pm 左喇, 等緊佢覆
作者: runrun    時間: 2010-2-4 19:05
Yeah ! 我地嗰隊剛剛上綱報咗名啦!

Team Name : Buffalo's Angels
作者: 兆聰    時間: 2010-2-4 23:33
原帖由 runrun 於 2010-2-4 11:08 發表

亞聰 ching,

當然歡迎啦!
你可以join落亮哥Allan同Andy ching 嗰組到,其實呢個係一個嘉年華會,
慢慢跑enjoy吓先好玩架!
仲有好多古靈精怪獎,你係估唔到架!你可以諗諗個最佳服裝獎喎!n ...

謝謝,因為未試過又跑又玩,
所以好有興趣參加~
作者: 兆聰    時間: 2010-2-4 23:35
原帖由 kito807 於 2010-2-4 18:41 發表

pm 左喇, 等緊佢覆

覆左~可以網上報名都好方便,
感謝大家預埋我玩
作者: kito807    時間: 2010-2-4 23:43
男子隊 A :
3.  kito
4.  亞聰

我地都齊腳喇~~~

作者: allanccl    時間: 2010-2-5 00:28
原帖由 kito807 於 2010-2-4 23:43 發表
男子隊 A :
3.  kito
4.  亞聰

我地都齊腳喇~~~

好野! 有得玩!
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-5 01:03
原帖由 runrun 於 2010-2-4 18:36 發表

玩完好似上年咁落去大澳玩、食野同埋影相,好唔好?

咁就好有興趣wor...
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-5 01:04
原帖由 runrun 於 2010-2-4 19:05 發表
Yeah ! 我地嗰隊剛剛上綱報咗名啦!

Team Name : Buffalo's AngelshgjD124" />" />hj

呢個名好得wor...唔知會唔會考慮扮埋天使呢?
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-5 01:06
原帖由 allanccl 於 2010-2-5 00:28 發表

好野! 有得玩!

亮哥, 咁要改返個好名, 唔好輸比女子隊呀~
作者: allanccl    時間: 2010-2-5 09:17
原帖由 大圍新跑手 於 2010-2-5 01:03 發表

咁就好有興趣wor...

大圍兄都報啦! 至多讓個位俾你,我報個人,咁咪可以玩完去大澳映相!

作者: runrun    時間: 2010-2-5 09:27
原帖由 大圍新跑手 於 2010-2-5 01:04 發表

呢個名好得wor...唔知會唔會考慮扮埋天使呢?hgjD115" />" />" />" />hj

我地個隊D隊員個個唔駛扮都已經係天使啦!
大圍真係唔識do 啦!

作者: cc    時間: 2010-2-5 09:35
作者: kito807    時間: 2010-2-5 09:48
原帖由 cc 於 2010-2-5 09:35 發表

亮哥想攞個人突出獎" />" />
你拎大機去.............記得同我影相呀" />" />

著咩去跑好呢?
初部諗住著裙去跑, 咁大個仔都未著過裙
作者: runrun    時間: 2010-2-5 10:16
原帖由 kito807 於 2010-2-5 09:48 發表

著咩去跑好呢?
" />" /> 初部諗住著裙去跑, 咁大個仔都未著過裙

咁我等住睇啦!
作者: allanccl    時間: 2010-2-5 10:42
原帖由 cc 於 2010-2-5 09:35 發表

亮哥想攞個人突出獎" />" />
拎大機去.............記得同我影相呀" />" />

咁都被妳估到!  到時一定映妳個cute樣既,妳會扮乜野?
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-5 11:35
原帖由 allanccl 於 2010-2-5 09:17 發表

大圍兄都報啦! 至多讓個位俾你,我報個人,咁咪可以玩完去大澳映相!

唔好...我都未決定報唔報架, 就算可能唔報都會過來玩, 你地報左先唔使等我wor~
btw...使唔使幫你果隊諗個造型呢?
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-5 11:37
原帖由 runrun 於 2010-2-5 09:27 發表

我地個隊D隊員個個唔駛扮都已經係天使啦!hgjD124" />" />hj
大圍真係唔識do 啦!

落入凡間的天使??
係既係既...講錯野添~
作者: allanccl    時間: 2010-2-5 11:38
原帖由 大圍新跑手 於 2010-2-5 11:35 發表

唔好...我都未決定報唔報架, 就算可能唔報都會過來玩, 你地報左先唔使等我wor~
btw...使唔使幫你果隊諗個造型呢?

講黎聽下,睇下得唔得意先?
作者: kito807    時間: 2010-2-5 11:46
  咩造型先, 太性感我唔得架wo~

亮哥, 我地幾時報名?
作者: allanccl    時間: 2010-2-5 11:59
原帖由 kito807 於 2010-2-5 11:46 發表
" />" />  咩造型先, 太性感我唔得架wo~

亮哥, 我地幾時報名?

小弟贊成今日就報,並且諗下隊名同造型。
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-5 12:15
原帖由 allanccl 於 2010-2-5 11:59 發表

亮哥:
女子組係天使, 咁你地咪做魔鬼law~
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-5 12:17
原帖由 kito807 於 2010-2-5 11:46 發表
" />" />  咩造型先, 太性感我唔得架wo~

亮哥, 我地幾時報名?

你唔係想著裙咩? 叫亮哥留返個小魔女角色比你...
作者: 兆聰    時間: 2010-2-5 13:40
原帖由 大圍新跑手 於 2010-2-5 12:15 發表

亮哥:
女子組係天使, 咁你地咪做魔鬼law~

大圍兄~都係好提議,
不過扮魔鬼係咪要著好少衫,
我會怕羞" />" />hj" />" />h

作者: kito807    時間: 2010-2-5 14:24
原帖由 allanccl 於 2010-2-5 11:59 發表

亮哥麻煩你check PM
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-5 14:46
原帖由 亞聰 於 2010-2-5 13:40 發表

大圍兄~都係好扮議,
不過扮魔鬼係咪要著好少衫,
我會怕羞" />" />hj" />" />h

um...睇下班天使點著先, 一定唔可以著得多過佢地~
作者: cc    時間: 2010-2-5 22:04
作者: allanccl    時間: 2010-2-5 23:17
*網上報名隊際賽事只需提供報名者個人資料以及填寫隊伍名稱及隊員姓名便可。

請大家諗下隊伍名稱,諗好先報!
最好係英文名。
作者: bello    時間: 2010-2-6 01:15
標題: 回復 67# 的帖子
不如扮佢地,四個「藍人」肯定搶晒鏡...呵呵...

登錄/註冊後可看大圖

作者: 兆聰    時間: 2010-2-6 01:18
原帖由 bello 於 2010-2-6 01:15 發表
不如扮佢地,四個「藍人」肯定搶晒鏡...呵呵...

登錄/註冊後可看大圖

一定引死人~不過點整
作者: bello    時間: 2010-2-6 01:25
標題: 回復 69# 的帖子
唔知...brain strom 亂甘up
淨係搽藍塊面應唔會太難掛
作者: 兆聰    時間: 2010-2-6 01:29
原帖由 bello 於 2010-2-6 01:25 發表
唔知...brain strom 亂甘up
淨係搽藍塊面應唔會太難掛

嗯~都唔係沒得諗,
作者: bello    時間: 2010-2-6 01:42
依幾個人扮 Blue Man Group

登錄/註冊後可看大圖

正版:

登錄/註冊後可看大圖

作者: runrun    時間: 2010-2-7 10:32
原帖由 大圍新跑手 於 2010-2-5 14:46 發表

um...睇下班天使點著先, 一定唔可以著得多過佢地~

聖經書入面,魔鬼通常都係打大赤肋唔著衫,下面用塊爛布圍住架咋!" />" />  " />" />" />" />" />
" />" />

作者: kito807    時間: 2010-2-9 10:29
原帖由 allanccl 於 2010-2-5 23:17 發表
*網上報名隊際賽事只需提供報名者個人資料以及填寫隊伍名稱及隊員姓名便可。

請大家諗下隊伍名稱,諗好先報!
最好係英文名。

改名呢 part 我真係無乜頭緒

都係你地改啦
作者: runrun    時間: 2010-2-9 13:33
仲諗因住full哂就冇得報啦!
舊年睇佢只可以應付到約300個參賽者。
作者: allanccl    時間: 2010-2-9 13:47
原帖由 runrun 於 2010-2-9 13:33 發表
仲諗因住full哂就冇得報啦!
舊年睇佢只可以應付到約300個參賽者。

多謝 runrun 姐提醒!  我地已經報左隊際架啦!(信用咭付款既), 不過未填隊名,想改個好名咋!

作者: kito807    時間: 2010-2-9 15:33
原帖由 allanccl 於 2010-2-9 13:47 發表

多謝 runrun 姐提醒!  我地已經報左隊際架啦!(信用咭付款既), 不過未填隊名,想改個好名咋!

報左名喇? 唔該晒亮哥
亮哥請你pm 個 account no. 俾我, 我過返數俾你先 (今個星期再唔還錢就 "窄" 年喇!!)
因為星期四我去唔到晒草喇, 公司annual dinner .....
作者: 兆聰    時間: 2010-2-9 15:46
原帖由 kito807 於 2010-2-9 15:33 發表

報左名喇? 唔該晒亮哥
亮哥請你pm 個 account no. 俾我, 我過返數俾你先 (今個星期再唔還錢就 "窄" 年喇!!)
因為星期四我去唔到晒草喇, 公司annual dinner .....

亮哥,請pm埋你既a/c俾我,我都想俾返報名費你先

至於隊名真係沒意見,
或者先考慮我地既服飾後再改個合適既名,
依家我地係未參考大圍兄同runrun ctse既建議扮惡魔??
作者: runrun    時間: 2010-2-9 16:08
原帖由 亞聰 於 2010-2-9 15:46 發表

至於隊名真係沒意見,
依家我地係未參考大圍兄同runrun ctse既建議扮惡魔??

只是圍圍建議你地咋!
我鼓勵自由發揮架!
作者: allanccl    時間: 2010-2-9 16:21
原帖由 kito807 於 2010-2-9 15:33 發表

報左名喇? 唔該晒亮哥

星期四小弟都做節去唔到晒草跑,好似話改星期五晚跑喎。
小數目而矣,見面先俾吧!
作者: allanccl    時間: 2010-2-9 16:26
原帖由 亞聰 於 2010-2-9 15:46 發表

至於隊名真係沒意見,

著咁少,好似會有d怕醜喎!
無問題,扮乜都得,最緊要好玩!
作者: andyho    時間: 2010-2-11 00:49
原帖由 allanccl 於 2010-2-9 13:47 發表

亮京

亮哥 我是andy ho 呀 ? 是否同我比埋錢呀 ?  如是幾時比你呀?
作者: denis3885    時間: 2010-2-22 21:16
唔知剩係睇得唔得?
作者: IpYiu-Ki    時間: 2010-2-23 23:13
扮路人甲都好喎
作者: 兆聰    時間: 2010-3-1 13:53
亮哥~我仲未俾報名費,我係渣打分享會當日俾你,
另外我地會唔會作特別打扮去比賽?
作者: allanccl    時間: 2010-3-1 14:05
原帖由 andyho 於 2010-2-11 00:49 發表
亮京

亮哥 我是andy ho 呀 ? 是否同我比埋錢呀 ?  如是幾時比你呀?
原帖由 亞聰 於 2010-3-1 13:53 發表
亮哥~我仲未俾報名費,我係渣打分享會當日俾你,
另外我地會唔會作特別打扮去比賽?

報左名架啦,見面先俾錢我吧,同kito807傾過,不如乜都唔扮,好好享受呢個咁好玩既比賽!
如果諗到想扮乜,我地都樂意去扮架!
作者: allanccl    時間: 2010-3-1 14:07
原帖由 denis3885 於 2010-2-22 21:16 發表
唔知剩係睇得唔得?

當然得啦,舊年都有好多人去剩睇。
作者: runrun    時間: 2010-3-4 11:53
另外,好似舊年咁,活動後再有餘興節目,一齊搭車去大澳食吓嘢、四圍逛吓、影吓相........

(亮哥建議可以搭艇出海睇中華白海豚),優哉游哉再去歡渡這個星期六的下午。

時間 : 8:00AM
             ( 記住嗰朝要食早餐呀!如果空肚飲啤洒,唔知你會點樣架? )

1)  runrun
2)  亞聰
3)  kito
4)  lulu

時間 : 8:45AM( 搭8:50AM班次)

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito
5) lulu

作者: 兆聰    時間: 2010-3-4 11:57

1)  runrun
2) 亞聰

時間 : 8:05AM ( 搭8:10AM班次,下一班車次要到8:30AM)

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
作者: kito807    時間: 2010-3-4 13:16

1)  runrun
2) 亞聰
3) kito

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito

大澳影相啱我~
作者: runrun    時間: 2010-3-4 13:41

1)  runrun
2) 亞聰
3) kito
4) lulu

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito
5) lulu

大澳影相啱我~
作者: imchristy    時間: 2010-3-4 17:46

1)  runrun
2) 亞聰
3) kito
4) lulu

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito
5) lulu
6) imchristy

大澳影相啱我~
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-3-5 11:17

1)  runrun
2) 亞聰
3) kito
4) lulu

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito
5) lulu
7) 大圍 + 女性朋友 (終點沙灘會合)
8) Terry             (2:30大澳會合)

大澳影相啱我~

作者: runrun    時間: 2010-3-8 11:09
另外,好似舊年咁,活動後再有餘興節目,一齊搭車去
大澳食吓嘢、四圍逛吓、影吓相........

1)  runrun
2)  亞聰
3)  kito
4)  lulu
5)  亮哥
6)  cc
7)  lulu

時間 : 8:05AM ( 搭8:10AM班次,下一班車次要到8:30AM) 跟住啲班次就再唔經我地要落車嘅地方!

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito
5) lulu
8) Terry             (2:30大澳會合)

作者: 兆聰    時間: 2010-3-8 11:10

1)  runrun
2) 亞聰
3) kito
4) lulu

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito
5) lulu
9) 亞聰        (跑完唔想趕返學,決定走堂 )
作者: bello    時間: 2010-3-8 19:55

1)  runrun
2) 亞聰
3) kito
4) lulu
5) bello

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito
5) lulu
9) 亞聰        (跑完唔想趕返學,決定走堂
10) bello (好多好多年未去過大澳了,如果好天,落日後才走)

kito & run run 請收pm

作者: 兆聰    時間: 2010-3-9 00:08

1)  runrun
2) 亞聰
3) kito
4) lulu
5)  亮哥
6)  cc
7) bello

1)

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito
5) lulu
10) bello (好多好多年未去過大澳了,如果好天,落日後才走)

delete左亮哥及cc,所以再post過
作者: denis3885    時間: 2010-3-9 09:20
雖然我唔到,但有好介紹,大澳有一間叫小祈園吃齋的,很好吃;
即點即煮、熱辣辣,不是大澳市鎮,大澳下車後向另一方向近山,
或問人可以了。
作者: runrun    時間: 2010-3-9 10:50
原帖由 denis3885 於 2010-3-9 09:20 發表
雖然我唔到,但有好介紹,大澳有一間叫小祈園吃齋的,很好吃;
即點即煮、熱辣辣,不是大澳市鎮,大澳下車後向另一方向近山,
或問人可以了。hgjD103" />" />hj

多謝金金,

上年我地跑完後都係去呢間小祈園,除咗齋,都有其他肉食。
作者: mill    時間: 2010-3-9 14:50

1)  runrun
2) 亞聰
3) kito
4) lulu
5)  亮哥
6)  cc
7) bello
8) mill

1)

C ) 活動後再一齊到大澳遊玩

1) runrun
2) 靚仔亮哥
3) CC
4) kito
5) lulu
11) mill

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2