香港長跑網 - 長跑長友

標題: "運x家"有新老虎跑鞋到.... [打印本頁]

作者: 柔詠    時間: 2010-1-27 08:27
標題: "運x家"有新老虎跑鞋到....
小弟見新到有...
女裝粉紅色tarther....好正(女裝來計)
白色tarther (雷神)
黃黃地/白色gel-feather....
d.s. trainer15

大家可以睇睇....
可惜未見小弟有興趣的saromaracer.....
作者: kito807    時間: 2010-1-27 11:18
柔詠兄, 雷神有無折, 賣緊幾錢呀??

不過得白色咋.....
作者: woo    時間: 2010-1-27 12:50
標題: 回復 1# 的帖子
柔詠師兄,我早兩日去1xk睇,佢地返左saromaracer啦,念住手快有手慢無,買番對,我睇見實物後覺得最唔好就係中間條撘帶,睇相就ok,顏色好sharp好正,如果唔係中間條撘帶我已買左,最後鞋都無就,好似原價$950,會員9折。
作者: woo    時間: 2010-1-27 13:00
忘記了,當日上1xK睇野,好似見到Miller師兄物體,好快掃走左對Tick。如果Miller師兄睇到回應下,o個個人係咪你?
作者: 司機    時間: 2010-1-27 13:05
十茄美記衫8折完...仲可唔可以享受到會員9折???
作者: woo    時間: 2010-1-27 13:27
標題: 回復 5# 的帖子
十茄,如果是會員,asics貨品9折,其他牌子8折,我念你打個電話問下好D!!
作者: kito807    時間: 2010-1-27 13:27
原帖由 woo 於 2010-1-27 13:00 發表
忘記了,當日上1xK睇野,好似見到Miller師兄物體,好快掃走左對Tick。如果Miller師兄睇到回應下,o個個人係咪你?

ching 可否pm 1xk 地址俾我?

thanks
作者: 司機    時間: 2010-1-27 13:29
原帖由 woo 於 27-1-2010 13:27 發表
十茄,如果是會員,asics貨品9折,其他牌子8折,我念你打個電話問下好D!!

收到
作者: woo    時間: 2010-1-27 13:30
原帖由 kito807 於 2010-1-27 13:27 發表

thanks

kito807師兄,已PM
作者: 柔詠    時間: 2010-1-27 15:36
原帖由 woo 於 2010-1-27 12:50 發表
柔詠師兄,我早兩日去1xk睇,佢地返左saromaracer啦,念住手快有手慢無,買番對,我睇見實物後覺得最唔好就係中間條撘帶,睇相就ok,顏色好sharp好正,如果唔係中間條撘帶我已買左,最後鞋都無就,好似原價$950,會員 ...

thanks 師兄....睇來本星期要上去睇睇.....好大機會破財....
作者: 司機    時間: 2010-1-27 16:33
原帖由 柔詠 於 27-1-2010 15:36 發表

thanks 師兄....睇來本星期要上去睇睇.....好大機會破財....

破財...順便破埋pb
作者: 柔詠    時間: 2010-1-27 18:27
原帖由 司機 於 2010-1-27 16:33 發表

破財...順便破埋pb

破財就一定.....破埋pb...希望啦
作者: →JacKy仔←    時間: 2010-1-28 01:38
運X家 老虎鞋9折.唔知本身有佢VIP既有冇8折呢
作者: 100100100    時間: 2010-1-28 14:03
原帖由 kito807 於 2010-1-27 13:27 發表

thanks

thanks---->x2
作者: woo    時間: 2010-1-28 15:30
標題: 回復 14# 的帖子
100100100 Ching PMed
作者: 柔詠    時間: 2010-1-29 09:15
原帖由 woo 於 2010-1-27 12:50 發表
柔詠師兄,我早兩日去1xk睇,佢地返左saromaracer啦,念住手快有手慢無,買番對,我睇見實物後覺得最唔好就係中間條撘帶,睇相就ok,顏色好sharp好正,如果唔係中間條撘帶我已買左,最後鞋都無就,好似原價$950,會員 ...

小弟買左了.....
作者: hkyen    時間: 2010-1-29 09:24
標題: 回復 3# 的帖子
是呀 的確如此 冇中間條撘帶好好多

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2