香港長跑網 - 長跑長友

標題: 新年快樂! 身體健康! [打印本頁]

作者: miumiulam    時間: 2010-2-14 14:27
標題: 新年快樂! 身體健康!
亮哥
多謝指教.
作者: allanccl    時間: 2010-2-14 15:18
原帖由 miumiulam 於 2010-2-14 14:27 發表
亮哥
多謝指教.

唔洗客氣!
新年快樂!
歡迎 miumiulam 師姐加入長跑網大家庭!
小弟港島東人,由減肥開始運動,學跑兩年幾,跑左幾個馬拉松了,在這個網學了不少跑步知識,多d參加我們的約跑丫,好開心的!
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=4044&goto=lastpost#lastpost
長跑長友啊!

作者: shogikin    時間: 2010-2-15 10:54
祝捷會籌備小組向長跑網仝人拜年

祝各跑友
虎年進步,長跑長有

若大家過年收到一些禮物,適合作祝捷會的抽獎,歡迎向各祝捷會籌備小組人員聯絡,謝謝

作者: miumiulam    時間: 2010-2-15 14:33
標題: 你們跑邊道多!
西環好似無跑隊. 跑人比較小! 你們跑邊道多!
您學跑兩年幾,跑左幾個馬拉松了.
我跑左兩年幾,現在才報半馬拉松!
作者: allanccl    時間: 2010-2-15 17:50
原帖由 miumiulam 於 2010-2-15 14:33 發表
您學跑兩年幾,跑左幾個馬拉松了." />" />
我跑左兩年幾,現在才報半馬拉松!" />" />hjkhbnmj

其實並非小弟特別叻,只係俾人呃咋,回想2007年7月15日開始減肥,係食健康d同埋急行,在兩個半月減左30磅後開始學跑步,當時有班朋友呃小弟報了上海馬拉松(小弟報半馬),佢地以為小弟初學跑步,一定唔夠佢地快,有人墊底,點知小弟拼命的跑,1小時57分完成了第一個半馬,快過佢地有d跑左好多年的。半年後,佢地又呃小弟報了鄭州跑去開封的全馬,結果用了4小時45分完成,自始便跑全馬了,因國內賽道比較平坦,所以容易完成,跑完可順便旅遊咁囉!
港島區約跑好多時係跑西環的,過左年會出貼的了,一齊跑下練下,好開心的。
作者: miumiulam    時間: 2010-2-15 19:07
標題: 朋友
朋友真的好重要!
作者: allanccl    時間: 2010-2-15 22:06
原帖由 miumiulam 於 2010-2-15 19:07 發表
朋友真的好重要!

係呀! 唔係佢地呃呃tum tum,可能和師姐妳一樣,還未跑過全馬呢!
作者: feifanchun    時間: 2010-2-16 00:17
新年快樂...身體健康...心想事成...虎年行大運...事事順境.

小弟屯門友.....多多指教
作者: 麥麥    時間: 2010-2-16 00:17
原帖由 miumiulam 於 2010-2-15 14:33 發表
我跑左兩年幾,現在才報半馬拉松!" />" />hjkhbnmj

半馬?我都係喎
作者: miumiulam    時間: 2010-2-16 00:41
標題: 呃呃tum tum
呃呃 tum tum (我好鐘意這一組字)
話說有一次跑水塘邊. 唔知是否太熱. 途中嘔左3次. 之後就好驚啦!
作者: denis3885    時間: 2010-2-16 11:21
[quote]原帖由 feifanchun 於 2010-2-16 00:17 發表

登錄/註冊後可看大圖

新年快樂...身體健康...心想事成...虎年行大運...事事順境.

小弟屯門友.....多多指教 [/quote
feifanchun師兄: 我是斧山道金金,你好!新年快樂!你張相映得好勁,又係高手一名:以後多多指教。
作者: denis3885    時間: 2010-2-16 11:23

我都係半馬,又多個對手了。
作者: miumiulam    時間: 2010-2-16 12:14
金金師兄 ;) feifanchun師兄:) 麥麥 :0
您們好! 多多指教!
作者: miumiulam    時間: 2010-2-16 12:21
金金師兄 ;) feifanchun師兄:) 麥麥 :0
您們好! 多多指教!
仲有 版主 KIN
能加入長跑網大家庭! 真開心!
作者: jogging_cat    時間: 2010-2-16 14:24
原帖由 miumiulam 於 14-2-2010 14:27 發表
亮哥
多謝指教.
歡迎miumiulam ctse,新年也樂,小未係九龍人,平時跑開九龍城區,多多指教。
作者: miumiulam    時間: 2010-2-17 12:42
jogging_cat  我從未跑過九龍城區. 是否好正?

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2