香港長跑網 - 長跑長友

標題: 我張號碼布搵唔到, 俾左張新既我.... [打印本頁]

作者: wlau    時間: 2010-2-20 19:10
標題: 我張號碼布搵唔到, 俾左張新既我....
今日去取選手包, 點之搵唔到張號碼布, 果個俾選手包俾我果個人, 居然話可能我根本登記唔成功...
我同佢講, 你唔好講笑啦, 我今日帶來果張係取選手包通知書, 申請唔到, 點會寄來啊...
之後有另一個聽到個人講, 即走過來話叫我去詢問處, 話會有人幫到我,
我去到, 幫我CHECK 果個女仔, 一聽到我話搵唔到我張號碼布, 就對住入面講, 又搵唔到啦...
原來好多人都搵唔到號碼布....後面一班人有好多係度等緊佢地再PRINT 張新既號碼布俾佢地...
最後係現場等左十五分鐘左, 佢俾左個全新既既號碼俾我.......

都唔知真係無印, 留底左係倉, 或有人取錯左.... 如果真係有人取錯, 但取錯左條友, 如果佢唔係黃色晶片者, 佢就大鑊囉...
因為我係黃色晶片者, 所以無晶片俾我, 如果取錯者用左我張號碼布去跑, 到時就真係乜野成積都無囉....

作者: 繽紛寶    時間: 2010-2-20 19:33
我張號碼布 錯名
早知屈佢地PRINT 張新 la

作者: darktommy    時間: 2010-2-20 19:36
咁你封信上面有冇錯?如果都錯咁成績表都係會錯
作者: wlau    時間: 2010-2-20 19:40
原帖由 darktommy 於 20-2-2010 19:36 發表

根本就乜都無錯, 我之前已經對過晒...
係派果個人, 唔知頭唔知路, 亂講一通......
作者: Simon So    時間: 2010-2-20 20:39
原帖由 FuturaPo 於 2010-2-20 19:33 發表
我張號碼布 錯名

早知屈佢地PRINT 張新 la

原帖由 darktommy 於 2010-2-20 19:36 發表

作者: Simon So    時間: 2010-2-20 20:42
標題: 回復 4# 的帖子
darktommy 應該係講緊2# 錯名的問題。
作者: wlau    時間: 2010-2-20 21:10
原帖由 simonso 於 20-2-2010 20:42 發表
darktommy 應該係講緊2# 錯名的問題。

OH, 睇落又係喎...
咁FuturaPo 師兄要留意啦...
作者: Simon So    時間: 2010-2-20 21:25
咁 wlau ching 都要留意,到時你自己個黃色晶片紀錄,係咪正確去番新號碼個record度。
作者: wlau    時間: 2010-2-20 21:29
原帖由 simonso 於 20-2-2010 21:25 發表
咁 wlau ching 都要留意,到時你自己個黃色晶片紀錄,係咪正確去番新號碼個record度。

放心, 我會CHECK 晒新舊號碼...
作者: 繽紛寶    時間: 2010-2-21 22:43
原帖由 wlau 於 2010-2-20 21:10 發表 OH, 睇落又係喎...咁FuturaPo 師兄要留意啦...

其實確認信已經錯名
我打去問過 改返
但佢地話可能已印號碼布
可以放心照用

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2