香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 三水豆腐
打印 上一主題 下一主題

2010臺東超級盃國際鐵人三項日期已定

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唔该晒, irun 好多野買, 唔知有無拆扣, 如果無同香港差不多,
好期待 10 月來臨, 雖然 末 ready, 狀態有待提升中

升級   79.33%

該用戶從未簽到

見到你個大名已改正啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-8-23 17:20 發表
見到你個大名已改正啦

5 該晒, 暫時都有 x 22x 人參加

升級   79.33%

該用戶從未簽到

226KM 有 26X人
123KM 有 22X人
51.5 有 8XX人
真係個大Project來嘎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-8-24 11:30 發表
226KM 有 26X人
123KM 有 22X人
51.5 有 8XX人
真係個大Project來嘎

有無人數限制 ? 8xx 人同一時間起步,都好壯觀,

升級   79.33%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

貼唔到><

升級   79.33%

該用戶從未簽到

唔識貼相  唯有搬個blog過來
http://hk.myblog.yahoo.com/senior-hornet

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-10-24 22:39 發表
webkit-fake-url://8E75C2D8-0D35-41CD-AEED-677CE1712151/ap_20101024121805148.jpg
貼唔到>

又係到我呢類學藝不精, 充頭...............
1) 去 photobucket 申請番個 a/c
2) upload 你要 d相上去, 之後 copy 係 direct link
3) 按插入圖片, paste 先前條 link, 完成

登錄/註冊後可看大圖

我地幾好笑容

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

根據 born to run講, 想問問 3 水, kopo or 其它人意見,
如果著白飯魚去練前掌跑, 當跑到痛, 便停和休息, 咁係咪可以
訓練下前掌 d 肌肉, 5 知咁諗 work 5 work ?
( 我去完臺東, 聽 2 位 born to run 話 Mexico d 土著著好薄 d 鞋都跑好快, 又諗起細個,踢波, 跑步都係着呢對中国鞋王, 但又真係双腳無乜点傷)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-10-26 10:41 發表
根據 born to run講, 想問問 3 水, kopo or 其它人意見,
如果著白飯魚去練前掌跑, 當跑到痛, 便停和休息, 咁係咪可以
訓練下前掌 d 肌肉, 5 知咁諗 work 5 work ?
( 我去完臺東, 聽 2 位 born to run 話 Mex ...

我有諗過哩樣

功能上係一樣,我相信係work,五指鞋都係得塊皮保護對腳.
不過現代的跑鞋,還有其他的優點,例如貼腳,隻鞋唔會”浪”下”浪”下;哩點都幾重要.
相信著白飯魚跑幾K之後,甩踭機會都好大

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-10-26 11:10 發表

我有諗過哩樣

功能上係一樣,我相信係work,五指鞋都係得塊皮保護對腳.
不過現代的跑鞋,還有其他的優點,例如貼腳,隻鞋唔會”浪”下”浪”下;哩點都幾重要.
相信著白飯魚跑幾K之後,甩踭機會 ...

40蚊對呀, 而且好快蝕個底,
如果 work 我諗字買幾對練下跑渣打, 啱曬我婆仔性格
born to run 我 book 左lcsd , 如果有我當小銳睇,
3 水就係最成功例子, 當然佢科學化既深究都好重要,

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-10-26 11:19 發表

born to run 我 book 左lcsd , 如果有我當小銳睇,

傑兄好似買左本”born to run”中文版

好似有d好一點既白飯魚,生膠底個款
應該好少少

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-10-26 11:38 發表

應該好少少

天晚经開街市, 買對著下, 好耐未着過,
使 5 使買樽白兔牌白油, 間 5 樹油下許,
等許望落光鮮 d

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-10-26 11:47 發表
天晚经開街市, 買對著下, 好耐未着過,
使 5 使買樽白兔牌白油, 間 5 樹油下許,
等許望落光鮮 d

以為你買樽油,油到扮三間牌
細路個時好興咁樣呢

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-10-26 11:38 發表

應該好少少

”born to run”中文版
係呀我買左呀, 有無人想借黎睇??

升級   79.33%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

都有想過著5指套和Huarache,但最後都係Free Run+

升級   79.33%

該用戶從未簽到

回復 49# 的帖子

轉前(or 中掌)跑係保護到個膝頭嘎,不過開始時個小腿好快打柴 ,真係要慢慢來

升級   79.33%

該用戶從未簽到

回復 48# 的帖子

得著!感謝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-10-26 12:18 發表
轉前(or 中掌)跑係保護到個膝頭嘎,不過開始時個小腿好快打柴 ,真係要慢慢來

諗住聽你講 1 痛就停, 練下o個舊肌肉

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-10-26 11:19 發表

Born to Run的中文版我有呀. 得閒過黎攞去睇law!!