香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 三水豆腐

5月9日賽後合照

關閉 [複製鏈接]

升級   52.3%

該用戶從未簽到

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-5-6 13:55 發表
問下各位:
我想踩車過來睇你地比賽,當日會唔會封路?
還是特別安排?

封路封大尾篤至烏交騰一段,但係淨係針對汽車,單車不包括在內 

升級   21.55%

該用戶從未簽到

轉項區等都好, 但我會沖左涼先.
1)Frankie Leung, No.47 35-39age  6:00 Heat1 : 白架紅字cannondale
2)傑, 30-34age group: Giant SCR 藍色車, 大埔跑步踩車游水
3)George, M45; Orbea 藍色 ONIX > 9:15
4)  Loudspeaker 40-44 age group, Giant TRC 3, 灰色 (今次當一課 training)
5)Rico 25-29 age group Giant SCR 2 藍色車 (應該同傑ching同款)
6)  Jeff 30-39 ago Group Merida 905 白色 第一次玩中銀
7) Jason M35, Scott Addict R2 (Spiderman color scheme)
8) BMC   M35,Cervelo R3 白色
9) Kopo1128 40-44 age gp., Scott CR1 (黃黑白), (希望唔抽筋完成賽事!!)

升級   100%

該用戶從未簽到

好過,同個仔一齊過黎打氣

升級   17.15%

該用戶從未簽到

轉項區等冇問題, 但我個heat 7點先開始,我諗完成左既ching沖涼先會好d.唔係就有排等

1)Frankie Leung, No.47, 35-39age, 白架紅字cannondale, 6:00 Heat1
2)傑, 30-34age group: Giant SCR 藍色車, 大埔跑步踩車游水
3)George, M45; Orbea 藍色 ONIX >>> 9:15
4) Loudspeaker 40-44 age group, Giant TRC 3, 灰色 (今次當一課 training)
5) Rico, No. 154,  25-29 age group, Giant SCR, 7:00 Heat 2
6) Jeff 30-39 ago Group Merida 905 白色 第一次玩中銀
7) Jason M35, Scott Addict R2 (Spiderman color scheme)
9) Kopo1128 40-44 age gp., Scott CR1 (黃黑白), (希望唔抽筋完成賽事!!)

升級   94.21%

該用戶從未簽到

1)Frankie Leung, No.47, 35-39age, 白架紅字cannondale, 6:00 Heat1
3)George, M45; Orbea 藍色 ONIX >>> 9:15
4) Loudspeaker 40-44 age group, Giant TRC 3, 灰色 (今次當一課 training)
5) Rico, No. 154,  25-29 age group, Giant SCR, 7:00 Heat 2
6) Jeff 30-39 ago Group Merida 905 白色 第一次玩中銀
10) 孱鐵 M35, Cannondale, (青色) 6:00

升級   79.33%

該用戶從未簽到

睇來10:30在轉項區等差不多啦?
3)George, M45; Orbea 藍色 ONIX >heat 1
5)Rico, No. 154,  25-29 age group, Giant SCR, 7:00 Heat 2
10) 孱鐵 M35, Cannondale, (青色) 6:00

升級   21.55%

該用戶從未簽到

嘩好多heat1 wor, 大家係單車時吾好打招呼啦, 會好忙好危險ga...hahaha. 係水時就可以打...人

升級   94.21%

該用戶從未簽到

剛剛先睇出賽表,
原來我哋果age group大部份都係老外嚟咖!!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2010-5-7 12:56 發表
剛剛先睇出賽表,
原來我哋果age group大部份都係老外嚟咖!!

老外都未必全部係快, 不過有幾個真係好堅, 應該under 2:20攪掂
我都係玩自己, 快過上年就OK

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-5-7 13:05 發表

老外都未必全部係快, 不過有幾個真係好堅, 應該under 2:20攪掂
我都係玩自己, 快過上年就OK

但我見上年呢個賽事嘅平均時間,
好似好多人跑步都比itu怏咗,
係咪因為跑步賽程唔足10k嘅關係?

升級   94.21%

該用戶從未簽到

各ching,
果朝飛的嚟應該叫佢0係咩地方落車呢?
(因為小弟唔係太識路, 未去過)

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 72# 的帖子

大埔丁角路 大尾督巴士總站.
你冇join大會巴士咩?
cannondale都吾弱wor. CAAD9, Six 同 Super Six都有.
今次我都用前後50mm刀. 平路同上暗斜真係舒服好多, 落斜又快.
d力留上斜用, 應該有著數.

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-5-7 15:15 發表
cannondale都吾弱wor. CAAD9, Six 同 Super Six都有.
今次我都用前後50mm刀. 平路同上暗斜真係舒服好多, 落斜又快.

唔該晒 Cannondale Team Buddies, 星期日CHING們加油呀!!!

Cannondale嘅車真係太弱咖, 只不過係我個人屎D啫, 重未踩得佢起啫

不過希望遲D冇咁忙可以放多D時間喺單車度啦

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2010-5-7 14:44 發表

但我見上年呢個賽事嘅平均時間,
好似好多人跑步都比itu怏咗,
係咪因為跑步賽程唔足10k嘅關係?

好多人都覺得只有9KM

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-5-7 15:15 發表

你出50MM刀, 我都唔執輸, 照跟...(唔打得都嚇得嗎!)

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-5-7 16:34 發表

好多人都覺得只有9KM

希望今年都係就好啦!!

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2010-5-7 16:35 發表

你出50MM刀, 我都唔執輸, 照跟...(唔打得都嚇得嗎!)

你hed又點只50mm亞. 你殺好多. 我把係刀仔.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-5-6 22:21 發表
嘩好多heat1 wor, 大家係單車時吾好打招呼啦, 會好忙好危險ga...hahaha. 係水時就可以打...人

我會向你後面,抓你腳板底

升級   79.33%

該用戶從未簽到

大家最緊要玩得開心啊