香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 三水豆腐

5月9日賽後合照

關閉 [複製鏈接]

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-5-11 21:05 發表

因為上一次有練習, 呢啲細節做到足,
應該唔係!!

反而可能係跌咗號碼布, 我响第一個圈單, 意外咁跌咗塊號碼布,
第二、第三同第四個圈都見到自己塊號碼布攤响馬路中間,
本來好 ...

咁可能有工作人員睇到你無號碼布, 但係就無問你, 直接DQ左

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原來出左分段. 見到自己跑10k 成46分, 真係hea 到爆.  反而游水under 32min, 我敢肯定比1500m 少好多. 見到單車既時間, 覺得都okay.

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原來我單車時間 okay wo, 係我0個組仲第二快添

不過swim 同 run 都係包尾

swim 預左架喇, 但估唔到去到尾跑0個 10k 時個肚抽筋咁好痛,
係咪身體適應唔到?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-5-12 09:57 發表
原來我單車時間 okay wo, 係我0個組仲第二快添

不過swim 同 run 都係包尾

swim 預左架喇, 但估唔到去到尾跑0個 10k 時個肚抽筋咁好痛,
係咪身體適應唔到?

kito兄原來跑左10k . . . . .   

跑到最後有少少痛好正常, 捱過左又是一條好漢

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-5-12 10:27 發表

kito兄原來跑左10k . . . . .   

跑到最後有少少痛好正常, 捱過左又是一條好漢   

SORRY 打錯左, 唔係跑左 10k, 跑左 2.5k 咋

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-5-12 09:47 發表
原來出左分段. 見到自己跑10k 成46分, 真係hea 到爆.  反而游水under 32min, 我敢肯定比1500m 少好多. 見到單車既時間, 覺得都okay.

我覺得果個分段應該包左T2時間

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-5-12 13:09 發表

等我今晚反去check吓你同我係放車之後時間先, 有相方便check時間. 今晚話你知.

升級   100%

該用戶從未簽到

今朝再打去問, 佢應承會改番,
依家終於睇到名次啦, 雖然係中下游位置,
但至少俾自己下次有進步空間...

亦等大家知道跌咗號碼布係唔會 DSQ ge!
其實國際賽已經唔用號碼布, 點解香港賽事重用呢?
冧把已經寫晒响手手腳腳, 再扣號碼布係咪多餘呢?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-5-12 13:09 發表

Jason放車上架時間7:51:05 finish: 8:31:40 _ 放車上架位到終點 31:40+8:55=40:35
Frankie放車上架時間 7:52:04 finish: 8:35:33 _ 放車上架位到終點 35:33+7:56 = 43:29 (大會take我46mins)