香港長跑網  - 長跑長友

Harbour City Sports & Casual Wear Mega Sale

升級   56%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖
http://www.harbourcity.com.hk/whatshot.php?ss=36&id=14

開倉資料 :
日期及時間 : 2010年4月20日至25日 (星期二至日) 11:00 am – 9:00 pm
地點 : 海港城展銷集
尖沙咀廣東道11號世界商業中心3字樓 (商場入口:於G2000 – 2221-2號舖側)

今日行過, 有mizuno adidas nike 跑衫褲,鞋, 大部分低於半價,
但款式不多, 碼數亦唔齊,
如果附近經過, 可以去睇睇, 或者會有收獲都唔定

升級   74.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

nice sharing

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2010-4-22 00:07 發表

登錄/註冊後可看大圖
    http://www.harbourcity.com.hk/whatshot.php?ss=36&id=14

開倉資料 :
    日期及時間 : 2010年4月20日至25日 (星期二至日) 11:00 am – ...

個地點係咪近天星碼頭? 唔該

mizuno係邊個型號?

同埋有冇咩運動長褲睇? 跑衫係指背心定點? 有興趣喎. 想知情況點, 因為我要專登去架 唔該

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有冇ching/ctse去左呀? 見到話半價以下真係心動呀. 但係又要專登去...

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-4-23 10:57 發表
    仲有冇ching/ctse去左呀? 見到話半價以下真係心動呀. 但係又要專登去...

小弟正是在海港城返工, 上去看過.

見議係: 在附近的, 可以上去看一看. 比較遠的話, 不太值了.

感覺係雜貨攤, 多數斷碼, 舊款. 當然不排實有個別心水之選. 但比較難...

Just a Reminder, 通常只會擺一星期, 每到星期三就會換其他展銷.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 devil226 於 2010-4-23 11:15 發表

小弟正是在海港城返工, 上去看過.

見議係: 在附近的, 可以上去看一看. 比較遠的話, 不太值了.

感覺係雜貨攤, 多數斷碼, 舊款. 當然不排實有個別心水之選. 但比較難...

Just a Reminder, 通常只會擺一 ...

唔該晒, 你有冇睇岩貨呀?

我睇到話有跑衫跑褲跑鞋仲要有mizuno, 仲要話係大部份半價以下, 所以咪有d心動囉

小弟對腳咁正常size, 斷碼鞋就唔岩架啦一定, 唔該晒

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-4-23 11:52 發表

唔該晒, 你有冇睇岩貨呀?

我睇到話有跑衫跑褲跑鞋仲要有mizuno, 仲要話係大部份半價以下, 所以咪有d心動囉

小弟對腳咁正常size, 斷碼鞋就唔岩架啦一定, 唔該晒

自己沒有買任何野. 因跑衫和褲都夠了. 所以沒有特別留意衫和褲. 唔好意思.

可能是自已沒留意, 沒見到有MIZUNO的鞋賣(相信有, 都很少數), 只見有TIMBERLAND, NIKE, 最多係ADIDAS, 和一些不知名的牌子.

ADIDAS係有D就真係很平~150對. 當然係斷碼, 不過可以看出係一些已開始褪色放了很久的倉底"新"鞋.

想起, 印象中都有幾多風褸賣. 299 -499 左右吧

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 devil226 於 2010-4-23 13:05 發表

自己沒有買任何野. 因跑衫和褲都夠了. 所以沒有特別留意衫和褲. 唔好意思.

可能是自已沒留意, 沒見到有MIZUNO的鞋賣(相信有, 都很少數), 只見有TIMBERLAND, NIKE, 最多係ADIDAS, 和一些不知名的牌子.

ADI ...

風褸咁既價一d都唔平. 咁我想問有冇咩adidas d長褲. 我都想買番條

Nike多咩貨? 鞋定衫褲. 我有一次見到adidas短跑褲有半價(上次同地點既倉), 不過得M size同埋有少少"爛", 所以唔買

唔該晒匯報

升級   0%

該用戶從未簽到

最後都去左. 果然係冇野睇. 未去既朋友, 我建議唔駛去啦

升級   51.05%

該用戶從未簽到

唔好意思. 返工比較忙. 打算今天LUNCH TIME再去看一看, THEN POST有什麼貨. 看來不用了.