香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

邀請 青海地震大匯演 義工

升級   0%

該用戶從未簽到

細明哥,不好意思,因今日剛收到電話,要趕客的project,所以明日不能來了。

升級   66.4%

該用戶從未簽到

升級   66.4%

該用戶從未簽到

細明哥                    25                               26
clerkb                    25
simonso                 25                               26
pires                      25(1700後)                  26(1000-1600)
火柴                       25(1900後)                  26
siukeung                25
kito807                                                     
longlx                    25
shogkin                                                     26(1900後)
Ivy  + fd                25                               26(1900後)
Ivy (fd)                 25
赤子                     25(1900後)                  26(1800前)
Ivy  + fd                                                  26(1900後)
慢子                                                         26(1000 - 2300)
matthew~文        25                                26
鬼影                      25
blackjack              25
叮叮噹                                                       26

升級   66.4%

該用戶從未簽到

~今日唔該哂15位義工~

鬼影
clerkb
simonso
pires7
火柴
siukeung
longlx
lvy
lvy朋友x3
山海赤子
matthew文
blackjack
blackjack朋友(當)

相片較後時間會post上來..

升級   30%

該用戶從未簽到

Mission completed!
11:00先係真正開始"沖厠"時間

升級   32.11%

該用戶從未簽到

so tired
but so happy that I can join this mission
thank you all^^!!

升級   0%

該用戶從未簽到

好野, 火柴, pires7   

你地入吾入到後台拍照呀?!

遲d 休息夠, 講多d 野聽聽

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 26# 的帖子

你擒晚做到幾點

升級   66.4%

該用戶從未簽到

昨日多謝10位義工參與..無言感激...

simonso
pires7
火柴
山海赤子
叮叮噹
matthew文
blackjack
blackjack 朋友
lvy
lvy 朋友

今日重要忙還其他物資及處理d手尾..

各位參與過嘅義工可以講下d感受嘛  ^^

升級   66.4%

該用戶從未簽到

睇住先..

升級   68.6%

該用戶從未簽到

原帖由 細明哥 於 2010-4-27 18:50 發表 睇住先..1232012321

好開心呀!

升級   66.4%

該用戶從未簽到

升級   30%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-4-27 11:13 發表
好野, 火柴, pires7   

你地入吾入到後台拍照呀?!

遲d 休息夠, 講多d 野聽聽

入到後台...但唔準拍照喎, 幾百對眼望住幾難偷拍...

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 29# 的帖子

好有意義. 要返工, 唔可以full day去幫手, 有D遺憾..

升級   0%

該用戶從未簽到

簡單講句, 今次最大功勞係你地d 演藝人. 一直都肯發起這類型活動. 希望有機會再試, 不過目的不是救災好了.

如果可以, 我想你可以代講聲 謝謝演藝人們, 因為他們是發起同行動的. 好野

thx

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-4-28 10:27 發表
簡單講句, 今次最大功勞係你地d 演藝人. 一直都肯發起這類型活動. 希望有機會再試, 不過目的不是救災好了.

如果可以, 我想你可以代講聲 謝謝演藝人們, 因為他們是發起同行動的. 好野

thx
齊心就事成~
別小看我們小小的一個義工~
每人一小步,接近1,500個台前幕後人嘅力量加埋就成就出一個大show ^^

升級   30%

該用戶從未簽到

坦白講要做o既野比想像中小,不過好似細明哥話齋, 1500人每人一小步就攪店!!

升級   66.4%

該用戶從未簽到

鬼影,clerkb,siukeung
我keep住咗你地嘅義工衫,下次見到面比返你地..

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 38# 的帖子

oh , thanks you , 細明哥, 你星期一會吾會到兆肇堅的訓練班? 我諗我會keep 住去. 你去的話, 可以帶比我的, 如果吾係下次約跑才給我, 謝謝

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-4-29 16:48 發表
oh , thanks you , 細明哥, 你星期一會吾會到兆肇堅的訓練班? 我諗我會keep 住去. 你去的話, 可以帶比我的, 如果吾係下次約跑才給我, 謝謝
我如果得閒就會去的..