香港長跑網  - 長跑長友

第四屆沙田越野道路混合賽 後感

升級   51.05%

該用戶從未簽到

雖然今年係第二次跑呢個比賽,但係今次總係覺得比上年辛苦同比上年跑得慢,
但成績返而快左4分鐘。比賽當日天條幾好,冇落雨,比舊年冇咁(洗),過程中有想
放棄既感覺,但係有好多長跑網既ching跑過都會為我打氣,各位ching既支持,
就成為我既動力,令我撐到沖線,多謝各位ching......
唔知咁多位ching,你地跑完個比賽又覺得點呢?

升級   91.67%

該用戶從未簽到

XOXO Ching
我估你係同我差不多沖線個位Ching,
今次係第一次參加越野道路混合賽,我就覺得幾辛苦好.....彩冇落雨唔係就洗死!
我係落山後段追番d時間.........下次都係玩番道路賽好d!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 snoopyccy 於 2010-4-27 02:04 PM 發表
XOXO Ching
我估你係同我差不多沖線個位Ching,
今次係第一次參加越野道路混合賽,我就覺得幾辛苦好.....彩冇落雨唔係就洗死!
我係落山後段追番d時間.........下次都係玩番道路賽好d!

唔知你係咪就係藍色衫果位ching呢?

升級   91.67%

該用戶從未簽到

係呀!我係藍色衫果位ching
最後幚你影相又係我..........有冇玩5月9號比賽呀!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 snoopyccy 於 2010-4-27 04:35 PM 發表
係呀!我係藍色衫果位ching
最後幚你影相又係我..........有冇玩5月9號比賽呀!

冇ar,果日要返工ar...
哈哈,比我搵到比賽D相,有張我係你後面架...
講返轉頭真係要多謝你,唔係有你最後幫我打氣,
我真係唔會有力爆返終點!!多謝你,ching...

升級   91.67%

該用戶從未簽到

唔好客氣.....下次有機會比賽時打個 say hello.....
大家努力!加油!......希望日後有第一個長跑獎!!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

好,一齊努力,目標唔再睇人拎獎,要站係台上領獎...

升級   91.67%

該用戶從未簽到

次次比賽都係人地睇我地領獎..........!!
係呢?下年渣打會玩什麼?
我10K比較慢站時最好時間係45:12,所以喜愛長途賽.

升級   51.05%

該用戶從未簽到

我冇你咁快,我54:23,不過跑左兩年10K,
所以下年會跑半馬...

升級   91.67%

該用戶從未簽到

下年玩跑半馬真係要練多d長課
起碼自己可以跑到20K已上...........

升級   94.74%

該用戶從未簽到

XOXO ching, 你張 profile 相咁面善,係我影架,多謝嘗面