香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gills
打印 上一主題 下一主題

站長話討論區下週一關閉.

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 michaelyw 於 2008-2-20 23:15 發表
    其實我星期六邊段時間都可以~
    至於聯絡電話等東西,由於forum規舉唔准大家係度隨便發放,
    請大家透過發短消息來互通大家的聯絡方法。

網難當頭,唔理得咁多…

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 41# 的帖子

明白 =]

突然記起~ 而家KFC 原址已被吉野家取代了。
    而吉野家旁邊仲有間大家樂。

升級   0%

該用戶從未簽到

日期: 本週六 ( 23/2/2008 )
    時間: 中午 ( michaelyw )

晚上 ( leefs, 慢子, Gills, michaelyw, eric )

地點先統計一下:
    沙田 ( michaelyw, 慢子, leefs ) 沙田瀝源吉野家 proposed by leefs
    屯門
    荃灣 ( mid of 沙田 n 屯門 Gills, leefs )
    石山 ( leefs )
    九龍

Anyone else ? kennethwat, 瘋狂跑步機, Ivrunner, blurmax, Alex.

升級   45.45%

該用戶從未簽到

已和leefs 通過電~
    暫時我已發放短消息予 gills 和 慢子 我的聯絡資料
    希望大家可以保持聯絡。

升級   0%

該用戶從未簽到

Noted and 已回覆短消息. 時間唔早, Good night and keep in touch.

原帖由 michaelyw 於 20-2-2008 23:41 發表
    已和leefs 通過電~
    暫時我已發放短消息予 gills 和 慢子 我的聯絡資料
    希望大家可以保持聯絡。

升級   45.45%

該用戶從未簽到

覆樓上:
    沒問題,已經收到。
    大家晚安~ 明天繼續。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Anyone else ? kennethwat, 瘋狂跑步機, Ivrunner, blurmax, Alex

I'm not available in thats evening, wishing U guy have a fruitful discussion.

升級   94.8%

該用戶從未簽到

請勿關閉討論區,求求你們。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   49.6%

該用戶從未簽到

我係新人,又無經驗,不過有心。唔知可唔可以幫手。

星期六要開OT,我在中環返工,住九龍灣。如果星期日應該無問題。

不過要就到所有人有時會比較難,可否部份人傾住先,有初步方案再召開第二次會議,亦可以順便一敘。

升級   45.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-2-21 09:20 發表
    我係新人,又無經驗,不過有心。唔知可唔可以幫手。

星期六要開OT,我在中環返工,住九龍灣。如果星期日應該無問題。

不過要就到所有人有時會比較難,可否部份人傾住先,有初步方案再召開第二次會議,亦可以順 ...

其實我都覺得應該約唔只一次,礙於大家偏佈於香港各地。
    可惜我只能夠在星期六出席 =[

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我本身時間、地點都無所謂。

升級   99.47%

該用戶從未簽到

沙田太far 了...

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelyw 於 2008-2-21 09:53 發表

其實我都覺得應該約唔只一次,礙於大家偏佈於香港各地。
    可惜我只能夠在星期六出席 =[

如果選定在星期六,都請通知我時間地點,睇下開完OT可唔可以趕到

升級   45.45%

該用戶從未簽到

迄今為止暫定時間地點update

日期: 本週六 ( 23/2/2008 )
    時間: 中午 ( michaelyw, 慢子, 瘋狂跑步機)
             晚上 ( leefs, 慢子, Gills, michaelyw, eric, 瘋狂跑步機 )

地點先統計一下:
    沙田 ( michaelyw, 慢子, leefs, 瘋狂跑步機 ) 沙田瀝源吉野家 (proposed by leefs)
    屯門  (kennethwat)
    荃灣 ( mid of 沙田 n 屯門 Gills, leefs )
    鑽石山 ( leefs )
    九龍

Anyone else ? kennethwat (住屯門, 去荃灣都方便,最好下午), 瘋狂跑步機 (OK), Ivrunner, blurmax (not available), Alex, ckleung (待定), kaevin(沙田太遠)

升級   0%

該用戶從未簽到

先黎一轉第一次會議, 日期: 本週六, 時間:晚上,  地點:沙田, 張會議結果放上黎, 之後再另一轉, 地點:荃灣/屯門. 一次傾唔曬. 請開一個新post寫會議議程. 好等大家有所準備.

升級   49.6%

該用戶從未簽到

係唔係先搵一兩位到時能夠出席o既黎主持大局會好o的呢?

有邊位可以捱義氣呢?

升級   45.45%

該用戶從未簽到

第一次(星期六)可以寫會議記錄ge
    會議議程我盡量今日內草稿,再登在這裡讓大家修訂。

升級   100%

該用戶從未簽到