香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gills
打印 上一主題 下一主題

站長話討論區下週一關閉.

升級   13.67%

該用戶從未簽到

嗯... 咁既情況...
我都有心想幫手 但星期六無法抽身

各位... 記住開完會之後番黎講番開會進度
比較重要係提出 尚欠甚麼角色才成團
到時 再睇下有冇合作空間

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 61# 的帖子

沒有問題。
我星期日飛之前會盡力整好份會議記錄。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 dexpakado 於 2008-2-21 13:07 發表
嗯... 咁既情況...
我都有心想幫手 但星期六無法抽身

各位... 記住開完會之後番黎講番開會進度
比較重要係提出 尚欠甚麼角色才成團
到時 再睇下有冇合作空間

無錯,貼番個Meeting notes出黎,有意見的話我會出聲的。

升級   92.85%

該用戶從未簽到

I don't think I can attend the meeting.  

I like to come but I am not in HK.  I think I am the only oversea member.  I am living in Las Vegas now but I lived in HK the 1st 16 years of my life.  I am willing to help out any which way.  Just let me know what you chings want/need.  Keep us posted please!

升級   49.6%

該用戶從未簽到

請問各位星期六預計會傾到幾點鐘,等小弟收工後有個預算。

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 65# 的帖子

其實都唔肯定...
可能要一至兩個鐘 (個range 咁大,似乎唔太幫到你預時間 =[ )

升級   49.6%

該用戶從未簽到

回復 66# 的帖子

謝謝。
如果星期六晚7點可以收工的話,預計由中環到沙田要45分鐘(係唔係搭地鐵、尖沙咀站轉東鐵沙田站落車係最快?),我會盡量趕來。

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 67# 的帖子

應該這個方法是最快 ~
至於去到火車站之後點去瀝源邨,我稍後會係" 議程" 個邊帖上地圖指示。

升級   0%

該用戶從未簽到

Sorry for late reply! I'm not available this weekend. Hope you guys can find out a way to continous run this site.

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 69# 的帖子

nevermind ~
we will post the minutes of the meeting afterward

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

地址:沙田瀝源邨瀝源商場 2樓 C213A號舖 吉野家

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 71# 的帖子

thx for the details and map ~
    (much better than mine one )

升級   1.58%

該用戶從未簽到

個網站真係攪得好好呀!一定要支持落去。
    我精神上支持你地呀!各位義結金蘭義薄雲天既朋友

升級   0%

該用戶從未簽到

雖然我平時只係睇post多過打post , 但係今次大家對呢個討論區的支持實在令我好感動呀~   其實我都希望可以出番一分力 , 不過宜家我的學業成績差 , 再唔俾心機讀書就入唔到大學了... 所以唯有精神上支持你地 , 希望你地成功保留到呢度啦~ 支持你地 ~~~

升級   49.6%

該用戶從未簽到

請問星期六19:30係吉野家外面等,抑或係裏面集合?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   45.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-2-22 09:07 發表
    請問星期六19:30係吉野家外面等,抑或係裏面集合?

由於外頭有鋪地面工程 (唔知星期六竣工否) ,所以暫定在裡面集合吧。

升級   0%

該用戶從未簽到

會唔會攜帶 www.longrun.hk banner 以諮識別呀. 睇落個舖都唔細, 有好多枱.

原帖由 michaelyw 於 22-2-2008 12:05 發表

由於外頭有鋪地面工程 (唔知星期六竣工否) ,所以暫定在裡面集合吧。

升級   45.45%

該用戶從未簽到

這個題意都不錯,不過我們都沒有BANNER
    這個大概要由慢子安排。
    或者print 張A4字寫 "香港長跑網"吧