香港長跑網  - 長跑長友

青公再續前情...後話

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

經過個多月的等待, 今年的430大型約跑, 終於都完滿結束. 在此, 一定要衷心多謝一班今日到黎幫手的義工們. 當中包括多位領跑員, 行李交收及分發義工, 攝影義工......由於小弟對認人真係十分差勁, 唔可以一一列出你地既名字, 但我會在心中衷心咁多謝你地.

另外, 亦要多謝有份幫手籌辦是次約跑的各位老友, 其中包括, sue兄/平兄/屈老大/黃sir/柏爸同埋幫左我最多既小秘書. 當日口輕輕提出要攪430約跑, 本來真係諗住會多d返上黎長跑網緊貼今次活動既情況, 但係由四月開始, 我既工作起左一d莫名其妙既變化, 令到我比起以往工作繁重了不少, 就係因為咁樣, 而將籌辦事宜旁落左响各位既身上, 在此亦都要向你地咁多位說聲多謝. 有你地既幫忙, 令到我可以掛名攪到 一個咁成功既約跑, 小弟相信都會一直記住响心裡面, 日後如果有用得著小弟既地方, 即管隨時開聲, 定當盡力幫忙.

升級   21.15%

該用戶從未簽到

唔該哂billy
辛苦哂

升級   0%

該用戶從未簽到

還漏了最重要多謝的..
就是參與"430青公再續前情"的ching & ctse....
感謝各位的支持~~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

真的謝謝大家了·
辛苦了!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

THANK YOU Billy

升級   68.6%

該用戶從未簽到

多謝 Billy! 出年再來玩!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

多謝Billy同咁多位義工既細心安排,尋晚活動安排得非常之好,大家跑得高興,食得開心!

升級   0%

該用戶從未簽到

總之尋晚就玩得好開心啦,場面好似比賽o甘噓堪,多謝晒出錢出力出時間既義工們。下年再玩過先得。
跑到死死下時,聽到各義工,尤其你billy 個把震攝人心既打氣聲,真係令人鼓舞。謝謝。

升級   0%

該用戶從未簽到

雖然來唔到參加,不過睇到大家的相片都感受到昨晚的開心情況
唔好比去停...年年繼續攪下去...

升級   22.45%

該用戶從未簽到

多謝Billy兄及各攪手,羲工師兄師姐,因各跑友而成就咗一個歡樂晚上rtr08rytr
已期待明年430

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各籌委成員 + 義工!
所有環節都安排得好週到!rtr08rytr

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

首先要多謝晒各位義工無私既付出,悉心既安排,讓大家享受一個開心的晚上。

不過我自己既感受就~~~
    琴晚跑到去黃金海岸竟然被平兄捉咗上車,跑咗15k時間係1小時43分,跑唔晒>_<好慘呀,我跑長跑咁耐第一次咋,其實我仲大把貨都未攰,不過跑得唔夠快之馬,其實我仲好想跑落去架,但係為咗服從大會既安排唯有被迫打的返去,本來今次有機會pb半馬gama,平圴時間都唔洗7分鐘1k。講真其實條路跑都幾好跑吓架,汀九橋同青馬橋既夜景又好靚,揾日約埋d識路既跑友再跑過先得。

升級   76.8%

該用戶從未簽到

多謝各位義工同攪手. 今次約跑非常開心. 期待明年繼續430.

升級   0%

該用戶從未簽到

各位攪手、領跑員、攝影師、義工、ching、ctse ......

無言感激,盡在不言中。

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各籌委成員 + 義工
    期待明年的430......

升級   14.4%

• 簽到天數: 9 天

多謝各位攪手, 帥兄, 帥姐, 義工, 攝影師 !!!!!!!!

Thank you for everything that all the cHing, cTse & you guys have arranged for us. It was surely a great nigth with fantastic weather and wonderful jogging track. For sure, I 'm looking forward to joining next year "青公約跑". hahahaaa

P.S. Jogging cat cTse 唔緊要 la'... 下年度再o黎過吧 ... , also, thankyou 街坊鄭 帥兄既見面禮 ...

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

擒晚今朝未得閒回應, 而家留言幾句先.

好多謝攪手大人, 長跑網支柱, 版主, 攝影, 各領跑員.
    仲有係夾埋過百位師兄師姐 !

攪咁大型活動, 真係出咗好多心力, 多謝晒 !

我自己本來話跑 6min/km, 最近少跑, 都係預臨尾要 7km/min.
    一起跑, 諗住多啲人, 傾吓計 social 吓,
    期間有其他非長跑網會員見到好哋, 問我哋乜嘢組織, 我都有好自豪咁大大聲答: 長跑網 !   
    之後同一個後生仔傾計, 仲話咗個網址俾佢知, 介紹咗我哋長跑網, 希望踢佢入會.   

攪攪吓, 就墜後咗好多,
    之後同 [大力]兄, 一齊跑,
    跑跑吓, 跑到一半, 自己都真係開始好攰,
    去到黃金海岸前, 就俾 [阿平哥] 師兄叫咗一齊上車.

我覺得係太多嘢兼顧, 所以捉唔緊時間, 遲咗起跑,
    所以我哋約9點去到黃金海岸, 都俾人 [捉上車],
    我哋只係跑咗約 100分鐘, 如果照原定時間有 120分鐘到三聖, 150分鐘到運動場,
    其實我哋係應該可以跑到嘅,   (不過, 我自己真係幾攰, 所以上車都算嘞 !) ......

jogging-cat 師姐, 下次再跑啦 !
    街坊鄭 師兄, 多謝的士錢, 謝謝 !
    Samuel 師兄, 多謝帶路.
    大力 兄, 年尾跑半馬, 下次我哋跑快啲, 跑完佢 !

仲有多謝 蝦肥兄, Terry 師姐, 荃灣西師兄師姐, 狗哥及其他新相認朋友 !   

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

多謝哂,唔哂,各義工人員,昨晚430青公攪得好完美,跑得好開心,其望下次約跑,再多謝各義工成員.

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 大力方位 於 1-5-2010 14:22 發表
    Thank you for everything that all the cHing, cTse & you guys have arranged for us. It was surely a great nigth with fantastic weather and wonderful jogging track. For sure, I 'm looking forward to joi ...thankyou 街坊鄭 帥兄既見面禮 ...
    x2
    出年我會努力d gala,唔會再比人捉上車呀。