香港長跑網  - 長跑長友

必達夏日長跑2008

升級   0%

該用戶從未簽到

必達夏日長跑2008將在5月11日假馬鞍山運動場舉行賽事

http://www.rrac.org.hk/webdoc/entryform2008e.pdf

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

好似好吸引喎...
    但唔知名額滿咗後報名會唔會退報名費?

升級   0%

該用戶從未簽到

ChARsoN兄點解咁問? 係唔係未決定玩唔玩, 定係好遲先知玩唔玩到, 不過5月份好多公開試, 記憶所及閣下返緊學, right ?

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

但唔知名額滿咗後報名會唔會退報名費?

Don't worry.  The organizer will not honour ur cheque if the enrollment is full.
    By the way the race was held in heavy rain last year.  Having fun though.

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Gills 於 2008-3-1 12:25 發表
    ChARsoN兄點解咁問? 係唔係未決定玩唔玩, 定係好遲先知玩唔玩到, 不過5月份好多公開試, 記憶所及閣下返緊學, right ?

我今年要retake 會考中文囉....
    仲諗住捱過咗中五可以有一年唔駛考公開試
    點知炒q咗

升級   0%

該用戶從未簽到

冇野係難倒有心人, 練得多自然會過PB(40分鐘內), 考試一樣, 今年retake一定勁高分.

原帖由 ChARsoN 於 2-3-2008 20:24 發表

我今年要retake 會考中文囉....
    仲諗住捱過咗中五可以有一年唔駛考公開試
    點知炒q咗

升級   6.32%

該用戶從未簽到

i wanna join ar....but will it be very hot in may? still ok for running?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

OK 嘅,不過要飲夠水。

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

Right, 著背心短褲, 帶埋墨超同Cap帽. 有需要就係賽前及水站灌吓水.