香港長跑網  - 長跑長友

最新分段時間一問?

升級   14.33%

該用戶從未簽到

我想問下呢,唔知大家有無再CHECK新嗰個成績(有分段時間的)。
不過小弟有一個問題,就係我自己跑步明明係計到27 分鐘,不過成績變咗40 分鐘。
個十幾分鐘會唔會係轉項區時間?
唔知你地都係唔係咁呢?

不過無論成績如何,我都好開心可以完成比賽。

升級   52.3%

該用戶從未簽到

分段時間有時會錯, 我個分段直頭無左...

升級   98.8%

該用戶從未簽到

Jason兄, 你快過頭啦, 用眼跟本睇唔倒你no., 唯有等你衝左線, 停低左, d工作人員先可以mark低你no.   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-5-12 01:01 發表
我想問下呢,唔知大家有無再CHECK新嗰個成績(有分段時間的)。
不過小弟有一個問題,就係我自己跑步明明係計到27 分鐘,不過成績變咗40 分鐘。
個十幾分鐘會唔會係轉項區時間?
唔知你地都係唔 ...

係呀, 我都覺得cb兄講得啱, 跑嘅時間似係加埋T1 and T2嘅時間, 因為我地冇可能跑得咁慢   

升級   79.33%

該用戶從未簽到

係啊,可能由單車落車線開始記。
我的自計時51'XX",但大會計時59'XX"

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-5-12 10:05 發表

係呀, 我都覺得cb兄講得啱, 跑嘅時間似係加埋T1 and T2嘅時間, 因為我地冇可能跑得咁慢     

照計無理由會加T1落去跑步度... 都係計錯晒啦

升級   14.33%

該用戶從未簽到

我係由上霸開始計,就算加T1同T2 ,都無可能多咗成十幾分鐘,除非T1係計上水到漁農處啦,咁就有可能啦,實在費解。

我只係想知時間,可以針對改善一下而已。
下次再努力。