香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce

2010錦田陸上兩項鐵人賽(加設特別服裝獎!!!)

升級   26.6%

該用戶從未簽到

Bee,近個星期忙到飛起, 晚上好d, 不過, free都係工作狀態中
weekend就報囉~~
g force~~係就好啦~~我要踩多d車同埋游多d... ... 好鬼驚呀
711MF 該用戶已被刪除

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-6-25 10:46 發表

g force 請問租車係咪自己搵架???

可自行聯絡世紀單車, 92052367

升級   34.67%

該用戶從未簽到

我都報咗呢個比賽,不過好似仲未過數,唔知報唔報到呢?

登錄/註冊後可看大圖

呢次完全係因為貪玩,其實對單車真係冇麼認識

請問有冇什麼特別事項要注意,同埋比賽前做d咩練習比較好呢?
多謝賜教!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2010-6-29 16:17 發表

登錄/註冊後可看大圖

請問有冇什麼特別事項要注意,同 ...

馬仔都玩,真係越來越多3t 人~~

我應該會去同大家打氣,各位加油呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2010-6-29 16:17 發表

登錄/註冊後可看大圖

請問有冇什麼特別事項要注意,同 ...

馬仔自己有無車?

升級   84.4%

該用戶從未簽到

出左Startlist ,睇睇有無錯漏
http://www.titantriathlon.com/

升級   79.33%

該用戶從未簽到

好也!可以見到和爺啊

升級   34.67%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-29 16:54 發表

馬仔自己有無車?

冇車啊!到時租車玩咋!

升級   38.67%

該用戶從未簽到

ee...無我名既?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2010-6-30 06:10 發表

冇車啊!到時租車玩咋!

咁快d 去試車啦,手快有手慢無~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-7-2 10:21 發表
原來有我名..死勒要點練架???

唔駛特別練啦7兄,你係快腳,轉玩3T 都唔差得去邊,Rockie 兄就係最好既人辨~~
7兄租車果度有無問題??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-7-2 10:43 發表

呢次我就真係志在完成到啫..
租車當然係問題啦.都唁知租嘜野車好,,我踩車又唔得仲無時間練添...
Dee 有嘜好意見..

租RB 啦7兄,上年我第一次玩都係去世X租RB,介到D 好令既MTB 架,MTB 真係好蝕~~
如果去世X租,你可以搵日去租車試,試o岩mark 埋果架比賽用,梁兄都要租車喎,搵埋佢一齊去啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

陳日十幾廿部RB係錦河路操車....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

今日操完一課~~~哇真係好爽~~~
    同以前D鐵車真係唔同~~岩岩開始操~~自己好唔慣咁快~~好驚
    操左十K多~~~操落先知有好多野都唔識~~~死喇~~我唔識轉彎~~比賽要轉成20次TIM架
    不過都唔夠時間操架喇~~玩下啦
    不過陸上兩項一年好似唔係好多WOO

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2010-7-4 00:51 發表
    今日操完一課~~~哇真係好爽~~~
    同以前D鐵車真係唔同~~岩岩開始操~~自己好唔慣咁快~~好驚
    操左十K多~~~操落先知有好多野都唔識~~~死喇~~我唔識轉彎~~比賽要轉成20次TIM架
    不過都唔夠時間操架喇~~玩下啦
    不過陸上兩 ...

leung hing 踩 RB? 可能因為你還未習慣 RB 的騎乘姿勢,踩多幾次會好 d,
    6 上2 項真的比較小。希望下次可以見到你。